Gość: nadija IP: *.chello.pl 09.05.05, 01:35 Witajcie Zastanawiam się ile kosztują garnitury w salonach mody ślubnej dla panów- i czy ów garnitury róznią się od tych, które można nabyć np w SunsetSuits itp? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dafni Re: koszt garnituru 09.05.05, 09:13 My kupiliśmy naprawdę świetny garnitur z jedwabiu i wełenki w Lorens&Wiktor. Zapłaciliśmy za niego 1100 zł. Nie szukaliśmy w typowych salonach mody ślubnej, bo mają tam moim zdaniem strasznie drogo. Za bardzo przeciętny garnitur w salonie na Swiętokrzyskiej trzeba zapłacić 1600 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: koszt garnituru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 09:28 My kupilismy wlasnie w SunsetSuits. Piekny garnitur z VISTULI, elegancko odszyty i wykończony, leży jak ulal i jest bardzo wygodny. Zaplacilismy troche duzo - 1000 zl, ale nic innego nie lezalo tak dobrze i w niczym innym maz sie tak tobrze nie czul jak w tym. I jeszcze jeden plus, garnitur pasuje na kazde "wieksze" wyjscie )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: koszt garnituru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 10:44 ja tez uwazam ze nic tak dobrze nie lezy jak vistula Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: koszt garnituru 09.05.05, 10:55 Salony mody ślubnej omijaj szerokim łukiem, bo zapłacisz prowizję za sam przymiotnik "ślubny". I jeśli masz możliwość, szukaj garnituru gdzieś w mniejszych miastach. Ten sam garnitur w Warszawie kosztował 1100 zł, a w Olsztynie już 750 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: koszt garnituru IP: 195.116.92.* 09.05.05, 11:42 A my wlasnie kupilismy garnitur w salonie slubnym. 100% welny, bardzo dobry gatunek. Gratisowo dostalismy spinki do mankietow i koszule. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: koszt garnituru IP: 195.94.206.* 09.05.05, 11:55 a ile zapłaciliście za taki garniturek? Odpowiedz Link Zgłoś
ariakan Re: koszt garnituru 09.05.05, 12:36 Kupiłem w salonie Vistuli za 1600 zł. plus kamizelka 300 zł. plus musznik 100 zł. plus koszula 170 zł. i o zgrozo wyszło drożej niż suknia ślubna narzeczonej Ale jak dodamy koszt jej dodatków to moje będzie jednak tańsze W salonie ślubnym garnitur kosztował jakieś 300 zł. taniej i choć bardzo ładny to był typowo ślubny i nie nadawałby się na żadną inną okazję Odpowiedz Link Zgłoś