Dodaj do ulubionych

KATOWICE - FAJNY KOŚCIÓŁ!!!!!!!!!!!

IP: 155.158.51.* 09.05.05, 10:35
WITAM WSZYSTKIE MĘŻATKI I PANNY MŁODE!

Chciałam zasięgnąć Waszej opinii odnośnie miejsca ślubu. Zależy mi na fajnej
ceremonii i ciepłej atmosferze. Znacie jakiś godny polecenia kościół w Katowicach?
Z góry dziękuję za odpowiedź
Obserwuj wątek
    • Gość: Do Milki Re: KATOWICE - FAJNY KOŚCIÓŁ!!!!!!!!!!! IP: *.cache.iB3.rudanet.com / *.rudanet.pl 09.05.05, 17:30
      Mariacki jest bardzo ładny, a i ten przy średnicówce na Dębiu.
      Milka szukasz może fotografa na wesele?smile
      • ozana1 Re: KATOWICE - FAJNY KOŚCIÓŁ!!!!!!!!!!! 09.05.05, 17:59
        Ja szukam fotgrafasmile))i jestem z Chorzowasmile i jesli znasz jakiegos dobrego to
        prosze o namiarsmile
        co do "fajnego "Koscioła nie za bardzo rozumiem chodzi o jakis
        pięciogwiazdkowy? na czym polega ze koscioł jest fajny? są lepsze i gorsze?
        ktory w K-ce jest najfajniejszy?
      • Gość: milka Re: KATOWICE - FAJNY KOŚCIÓŁ!!!!!!!!!!! IP: 155.158.51.* 09.05.05, 18:04
        szukam,oczywiście, a znasz jakiegoś godnego polecenia?
        z góry dziękuje za informację
        • aga_mloda Re: KATOWICE - FAJNY KOŚCIÓŁ!!!!!!!!!!! 09.05.05, 18:06
          Ja mogę polecić fotografa, naprawdę profesjonalista, robi bardzo łądne zdjęcia,
          pełne życia, a nie sztucznego kiczu. Napisz na mojego maila: aga_mloda@gazeta.pl
          albo podaj swojego.

Pozdrawiam
          Aga M.
          smile
          • Gość: milka Re: KATOWICE - FAJNY KOŚCIÓŁ!!!!!!!!!!! IP: 155.158.51.* 09.05.05, 18:09
            bardzo proszę o namiary: na mail: nokia1979@o2.pl
            • aga_mloda Re: KATOWICE - FAJNY KOŚCIÓŁ!!!!!!!!!!! 09.05.05, 18:15
              Milka - sprawdz pocztę smile Życzę powodzenia i pozdrawiam smile
    • ozana1 Re: KATOWICE - FAJNY KOŚCIÓŁ!!!!!!!!!!! 09.05.05, 18:05
      "fajny 'Koscioł to moze taki w ktorym są rozne gatunki chleba i dobre gatunki
      wina?
      wink
      • Gość: milka Re: KATOWICE - FAJNY KOŚCIÓŁ!!!!!!!!!!! IP: 155.158.51.* 09.05.05, 18:19
        a co do tematu postui słowa ,,fajny" mam na myśli kościół nie za duży, miłą
        atmosferę i normalnych księży. jedyny kościół jaki znam w katowicach to bazylikę
        franciszkanów w panewnikach, ale słyszałam od kumpeli, że tam nie warto brać
        ślubu, bo księża słono sobie liczą, a poza tym wszystkiego się czepiają
        • Gość: majowa-panna Re: KATOWICE - FAJNY KOŚCIÓŁ!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 20:15
          Co do Bazyliki w panewnikach to wiem jedno - w sezonie trzeba wyrobić się ze
          wszystkim w godzinkę bo następna para już czeka przy drzwiach...

A może krypta akademicka przy Katedrze? ładne oryginalne wnętrze - ludzie np.
          siedza wokół ołtarza + mili księża.
          • qchara Re: KATOWICE - FAJNY KOŚCIÓŁ!!!!!!!!!!! 15.05.05, 18:23
            bylam na slubach moich kuzynek - jednej w kosciele mariackim - super ksiadz i
            fajna atmosfera, wnetrze ładne i duzo miejsca, a drugi raz w parku Kosciuszki w
            kosciele pw. Sw Michala, ladny urokliwy kosciolek tylko strasznie malutki, wiec
            wiekszosc gosci tloczyla sie na stojaco z tylu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka