Dodaj do ulubionych

NIEDROGIE I SPRAWDZONE LOKALE NA ŚLASKU!

IP: 155.158.51.* 09.05.05, 12:52
DZIEWCZYNY ROBIMY LISTĘ FAJNYCH LOKALINA ŚLĄSKU W KTÓRYCH MOŻNA ZROBIĆ
PRZYZWOITE WESELE. WPISUJCIE SWOJE PROPOZYCJE Z WŁASNEGO DOŚWIADCZENIA ORAZ
OPINIE ZASŁYSZANE
Obserwuj wątek
    • Gość: DO MILKA Re: NIEDROGIE I SPRAWDZONE LOKALE NA ŚLASKU! IP: *.cache.iB3.rudanet.com / *.rudanet.pl 09.05.05, 17:25
      Restauracja Targowa, robiliśmy na 45 osób, w cenę był wliczony samochód alfa
      romeo z 38 r. Na Kostuchnie jest też fajny lokal i Łania
      Milka, czy szukasz fotografa na Wasz ślub?
      • Gość: kto_pyta_nie_... Re: NIEDROGIE I SPRAWDZONE LOKALE NA ŚLASKU! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 17:28
        Ja szukam lokalu na ślasku cieszyńskim... Skoczów, Cieszyn, Ustroń, okolice...
        może ktos może mi cos polecic... zalezy mi na kulturalnym, z dobrym menu
        lokalu, restauracji...
      • Gość: milka Re: NIEDROGIE I SPRAWDZONE LOKALE NA ŚLASKU! IP: 155.158.51.* 09.05.05, 18:07
        tak szukam, proszę o namiary na godnego polecenia fotografa z okolic Katowic
      • Gość: milka Re: NIEDROGIE I SPRAWDZONE LOKALE NA ŚLASKU! IP: 155.158.51.* 09.05.05, 18:36
        Czy mogę mieć pytanie odnośnie ceny na 1 osobe w tej restauracji?
        Dziękuję
        • Gość: milka Re: NIEDROGIE I SPRAWDZONE LOKALE NA ŚLASKU! IP: 155.158.51.* 09.05.05, 18:37
          chodziło mi o restauracje Targowa
          • Gość: Do Milka Re: NIEDROGIE I SPRAWDZONE LOKALE NA ŚLASKU! IP: *.cache.iB3.rudanet.com / *.rudanet.pl 09.05.05, 18:56
            Milka wybierz się tam osobiście, ja miałam swój ślub 3 lata temusmileBez ciasta,
            wina i wódki i owoców zapłacilismy 100 zł na osobę. Gościom sala się podobała,
            można było wyjść na zewnątrz i dojazd gości "po" nie trwał długo.
      • new_woman Re: NIEDROGIE I SPRAWDZONE LOKALE NA ŚLASKU! 10.05.05, 09:54
        Ja też poproszę namiary na jakiegoś dobrego fotografasmile Najlepiej stronę
        internetowąsmile
        Z góry dziękuję
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka