agulsia26 13.05.05, 10:22 Czy ktos z Was robił tam swoje przyjęcie weselne? Proszę o opinie. Rancho Emów, koło Otwocka pod Warszawaą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamaks Re: Racho Emów-prosze o opinie 13.05.05, 10:33 Słyszałam, że właściciele dorabiają zgoła innymi imprezkami niż weselne... Ciekawe, czy to prawda - bo wtedy nawet nie jedziemy sprawdzać. Odpowiedz Link Zgłoś
agulsia26 Re: Racho Emów-prosze o opinie 13.05.05, 10:39 ja nic takiego nie słyszałam, ale może znajdzie sie ktos kto robił nam wesele Odpowiedz Link Zgłoś
apple13 Re: Racho Emów-prosze o opinie 13.05.05, 12:35 Potwierdzam!!! Właścicielka prowadzi też burdel! Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Emów i dziewczynki;) 13.05.05, 16:34 ... wcale nie te grzeczne - raczej te niegrzeczne - zechciałoby się powiedzieć: o negocjowalnej cnocie"... faktycznie gościły w Emowie. W Radości, przy ul. Klimatycznej też - ta sama właścicielka co do rancza - zobaczcie pokoje i sprawa będzie jasna A już poważnie: w okolicy Otwocka jest wiele fajnych miejsc na wesele, zależy tylko na ilu mają być gości i jaki jest budżet... Nie twierdzę, że nie powinnaś brać rancza pod uwagę. ASpytałaś o imprezki, masz odpowiedź pozdrawiam Adrian Odpowiedz Link Zgłoś
an20 Re: Racho Emów-prosze o opinie 13.05.05, 10:41 tutaj jak kiedys czytalam widzialam pare tekstow na temata tego Rancho forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=23354500&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
podtenadres Re: Racho Emów-prosze o opinie 13.05.05, 11:12 ostatnio bylam tam na weselu.ogrod bardzo ladny, sala nie bardzo duza.na wesele przyszlo ok150 osob i sala byla w sam raz.dekoracje zrobila rodzina panstwa mlodych.jedzenie bylo dobre,a obsluga mila.Nie podobaly mi sie jedynie filary w srodku sali, dwa na parkiecie, ktore zaslanialy tanczacych,badz mozna bylo na nie wpasc w trakcie tanca. ALe ogolne wspomnieni mam dobre.Nie wiem jaki jest tam koszt za osobe. Jest jeszcze druga sala gdzie jest kominek i stal polski stol,kanapa i krzesla ze stolikiem - takie miejsce do porozmawiania. toalety ladne. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkapp1 Re: Racho Emów-prosze o opinie 13.05.05, 12:38 Z nieba mi spadłaś. Zeby była jasnośc na pewno mówimy o tej samej sali?- Rancho Emów, koło Jóżefowa, dokładnie Wiązowna 45? Czy ta druga sala o której piszesz to sala taneczna i schodziło sie do niej z sali jadalnej? A kiedy byłas tam na weselu? Może masz jakis numer gg, miałabym do ciebie więcej pytań Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
podtenadres Re: Racho Emów-prosze o opinie 13.05.05, 22:29 jestem jestem! na tym weselu bylam 6 dni temu ) sa dwie sale 1.jadalna+parkiet do tanczenia 2.tu bylo duzo miejsca-byl stol, pare krzesel, kanapa,stol polski,kominek - tu sie przychodzilo porozmawiac,skosztowac kaszanki, polozyc dziecko spac na kanapie itp. jesli bedzie wiecej pytan - chetnie odpowiem zaraz sprawdze maila Odpowiedz Link Zgłoś
podtenadres Re: Racho Emów-prosze o opinie 13.05.05, 22:36 ups, wlasnie moj narzeczony sprawdzil an zaproszeniu - owszem Emow k/Jozefowa ale ul.Kręta 8 przepraszam za wprowadzenie w błąd Odpowiedz Link Zgłoś
agamaks Re: Racho Emów-prosze o opinie 16.05.05, 09:50 Czyli dzięki za namiary na inny lokal w Emowie! dopisuję do listy potencjalnych celów. Odpowiedz Link Zgłoś
agulsia26 Re: Racho Emów-prosze o opinie 13.05.05, 15:34 Halo, Koleżnko, która była na weselu w Emowie , gdzie jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
agulsia26 Re: Racho Emów-prosze o opinie 13.05.05, 13:47 Czesc, napisałam ci meila z kilkoma pytaniami. Możesz zerknąć? Odpowiedz Link Zgłoś
podtenadres Re: Racho Emów-prosze o opinie 13.05.05, 22:42 bylam tu www.domweselny.emow.oit.pl/ www.ta.pl/dwemow.html Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkapp1 Re: Racho Emów-prosze o opinie 16.05.05, 09:37 Halo, czy już nikt nie zna tego miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkapp1 Re: Racho Emów-prosze o opinie 17.05.05, 08:27 Nikogo nie ma na forum kto znał by to miejsce??? Odpowiedz Link Zgłoś