monulek.lew 22.05.05, 19:47 Ja jestem z Olsztyna a mój narzeczony z Krakowa w związku z czym całe przygotowanie wesela "spadło" na moją Mamę i mnie, Mama narzeczonego tylko zatwierdza nasze pomysły przez telefon czy ktoś tak miał??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr_kaczusia Re: odległość problemem?????????? 23.05.05, 00:08 Ja tak bede miala Ja z Wawy on z Radomia, a wesele pod Wawa i to w przeciwnym kierunku Do tego on wyjezdza Ale jestem dobrej mysli, co sie da zalatwimy teraz razem, a reszte bedziemy dogadywac przez net... Odpowiedz Link Zgłoś
marmar1906 Re: odległość problemem?????????? 23.05.05, 09:17 Ja tak mialam - ja ze Slaska (tam byl slub i wesele), maz z Mazur, a oboje studiowalismy wtedy w Krakowie. To ze rodzice meza nie mogli uczestniczyc w przygotowaniach to wielka zaleta - wystarczyly mi niesnaski z moimi. Przez to, ze studiowalismy gdzie indziej, moglismy zalatwiac sprawy tylko w weekendy, ale to dalo sie zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena-a2 Re: odległość problemem?????????? 23.05.05, 12:22 ja jestem z Warszawy, narzeczony z Poznania i slub bedzie pod Poznaniem, bo tam jest po prostu wiecej gosci i bez sensu byłoby ciągnąć ich tutaj wszytkich, zapeniać nocleg, itd. Ja nie wiedze w tym żadnego problemu. Wesele załatwiamy sami i mam nadzieje uniknąć "dobrych rad" zarówno mojej mamy jak i teściowej Odpowiedz Link Zgłoś