pola33 23.05.05, 11:29 Macie jakies sprawdzone adresy?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga112 Fotografie Darku!! 23.05.05, 12:37 Ciągle Pan reklamuje swoją przyjaciółkę malującą w telewizji. Czyzby ona była aż tak dobra?? Chyba nie skoro potrzebuje taaaaaaaakiej reklamy. Z tego co wiem to nie jest tania... Odpowiedz Link Zgłoś
khargha Re: Fotografie Darku!! 24.05.05, 22:30 jaga112 myslisz ze Pan Darek wątki tworzy... ciekawe....;// Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.k1 Re: Fotografie Darku!! 09.06.05, 16:41 kurcze, a mnie się wydawało, że to tylko ja mam takie wrażenie... wypowiedzi niektórych tych samych "nicków" z tego forum na temat fotografów i wizażystek są pisane w bardzo podobnym stule, jakim pisze fotograf_darek Odpowiedz Link Zgłoś
marcys1 Re: MAKIJAZ SLUBNY W WARSZAWIE 23.05.05, 13:10 sprawdz watek wczesniejszy - ja mialam slub 14 maja i juz pisalam o dwoch paniach co mnie ladnie zrobily (fryzik plus makijaz). powodzenia w szukaniu Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa15 Re: MAKIJAZ SLUBNY W WARSZAWIE 23.05.05, 16:23 Najlepiej zorientuj się na portalach slubnych,ogłaszaja sie tam wizażystki. Musisz jednak uważac bo wiele jest dziewczyn,które robia makijaze za 40 czy 60 zł a wiedza tyle o profesjonalnym make-up co kazda z nas malujaca sie na własny uzytek. Lepiej wybrac drozsza makijazystkę ,która ma swoje portfolio i jakies dokonania ,doświadczenie. Uwazaj tez na kosmetyki. Do ślubnego uzywa sie innych niz na makijaz codzienny,a te kosmetykli sa duzo drozsze i dlatego tez usługi sa drozsze u wizazystki na dzien slubu Odpowiedz Link Zgłoś
monicar Re: MAKIJAZ SLUBNY W WARSZAWIE 23.05.05, 16:59 Polecam Małgosię Kenig. Malowała mnie do ślubu, makijaż trzymał się bez problemu od godziny 15 do 7 rano. Malowała także moją mamę. Byłyśmy b.b.b. zadowolone i w przyszłości, na większe wyjścia, z pewnością będę korzystać z usług Gosi. Gosię cenię za to, że ona Cię słucha i dostosowuje makijaż do Twojej urody i temperamentu, a nie robi jednego wyuczonego dla wszystkich swoich klientek (przerobiłam to z innymi wizażystkami).Telefon do Gohy: 0605 417 577 A oto link do stronki, gdzie możesz przeczytać wypowiedzi większej ilości zadowolonych klientek Gosi: www.gimbla.pl/forum/pokoje/viewtopic.php?t=24558 Odpowiedz Link Zgłoś
ata30 Re: MAKIJAZ SLUBNY W WARSZAWIE 24.05.05, 08:55 ile kosztuje makijaż u Gosi? Odpowiedz Link Zgłoś
monicar Re: MAKIJAZ SLUBNY W WARSZAWIE 24.05.05, 09:43 Za próbny i właściwy w sumie zapłaciłam 200 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
pola33 Re: MAKIJAZ SLUBNY W WARSZAWIE 23.05.05, 22:34 Dzięki za wszystkie rady. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kaczusia Re: MAKIJAZ SLUBNY W WARSZAWIE 24.05.05, 00:28 Hejka, moja kolezanka konczyla kurs wizazu Malowala mnie kiedys na sylwestra, a moja kolezanke na jej slub, wiem, ze teraz tez komus robila probny makijaz... Mi sie podobalo Nie mam pojecia jak to cenowo wyglada ani jakich kosmetykow uzywa. Najlepiej zadzwonic i z nia pogadac. Jesli ktos chce namiary to napiszcie do mnie na kaczusia@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
go.ha Monicar? 08.06.05, 23:46 Monicar serdecznie dziękuję, ale umieram z ciekawości którą Moniką jesteś (ostatnimi czasy miałam 4 Iwony) i 4 Moniki ))))))) - podaj datę ślubu i zaspokój moją ciekawość, bo o nazwisko na forum nie będę Cię pytać )) Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za rekomendację ) Goha Odpowiedz Link Zgłoś
go.ha Re: Monicar? 08.06.05, 23:50 Aż przejrzałam kalendarz, ale Moniki mam same po próbach, ale jeszcze przed przed ślubami ))) -a czy to nie był może 22 stycznia? Odpowiedz Link Zgłoś
k.mat Re: Monicar? 08.06.05, 23:53 Gosiu a skąd jesteś? Malujesz w salonie czy u klientki? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
go.ha Re: Monicar? 09.06.05, 00:08 Z Warszawy, a maluję raczej w salonie, czasem u klientek. Głównie dlatego, że już ruszył "sezon ślubny" ) i mam tyle pracy, że poprostu nie dałabym rady czasowo albo musiałabym klientkom odmawiać. Jest czeRwiec więc każda sobota to dla mnie nawet do 10 makijaży ślubnych(bo jak dziewczynom zależy to nawet o 6 rano potrafią się umówić). Co do salonu to jest to salon mojej fryzjerki (salon Joico, ul.Lustrzana 30), więc z reguły dziewczyny umawiają się na 2w1 i od razu mniej boli, że muszą dojechać ) Jeśli chcesz zobaczyć moje prace to zapraszam na www.visage.uk.pl ale tam jest głównie radosna twórczość, a ślubnych makijaży jak na lekarstwo (czasu nie mam na aktualizację niestety). A jeśli chcesz, żeby Ci przesłać trochę fotek ślubnych fryzur i makijaży w naszym wykonaniu to daj znać na m.kenig@poczta.fm Pozdrawiam goha Odpowiedz Link Zgłoś
emiram Re: Monicar? 09.06.05, 09:17 Gosiu czy mogłabyś również mi przysłać zdjęcia? Mam ślub we wrześniu i włąśnie szukam kogoś kto mnie pomaluje....Dzięki Emi (emizam@poczta.onet.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
guslawa1 Re: Monicar? 09.06.05, 10:43 Gosiu,ja tez poprosze pare zdjec fryzur i makijazu.jakimi kosmetykami malujesz.Mam slub 17 wrzesnia,kiedy musialabym sie do ciebie zapisac? Odpowiedz Link Zgłoś
zz_pepe Re: Monicar? 09.06.05, 10:46 Ja tez bym prosila (slub 1 pazdziernika. paulinap@poczta.neostrada.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
go.ha Re: Monicar? 09.06.05, 11:35 Wysłałam Wam właśnie zdjęcia makijaży i fryzur. Pracuję głównie na Kryolanie (firma dla wizażystów - bazy, utrwalacze, cienie); podkłady głównie Estee Lauder, czasami Clarins (w zależności od cery - bo mam wybrane serie do konkretnej cery w poszczególnych markach); korektory liftingujące Dior, szminki i błyszczyki głównie Chanel i Guerlain ale w tej kategorii również Loreal. Jeśli zaś chodzi o terminy wrześnieowo- październikowe to na każdą sobotę mam juz umówione z reguły po 2 makijaże, więc miejsca jeszcze trochę jest Odpowiedz Link Zgłoś
go.ha Re: Monicar? 09.06.05, 17:16 Na 7 rano albo na 15. Reszta dnia upchana tak że szpilki nie wciśniesz, zapisane 8 osób Odpowiedz Link Zgłoś
marcia64 Re: MAKIJAZ SLUBNY W WARSZAWIE 09.06.05, 22:55 Reklama na tym forum jest zabroniona! Proszę nie zaśmiecać wątku. Forum jest moderowane więc mam nadzieje,ze takie wiadomosci nie beda sie tu wiecej pojawialy. Odpowiedz Link Zgłoś
lovable8 Re: MAKIJAZ SLUBNY W WARSZAWIE 09.06.05, 23:17 Ja mam za sobą już 3 z kolei próbę u tej samej wizażystki (darmową zaznaczam). Za każdym razem byłam zadowolona, dokonywałyśmy jedynie niewielkich zmian kolorystycznych (chociazby z powodu opalenizny) oraz zmian pomiedzy produktami danych marek kosmetycznych - wszystko po to, by sprawdzić, który podkład najdłużej się utrzyma np. Spotykam się jeszcze raz przed ślubem na ustalenie ostatecznej wersji Kolejne próby dużo mi dały, wiem, że mogę zaufać "mojej wizażystce" i śmiało ją polecić. Jeśli, któraś z Was jest zainteresowana zapraszam na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
lovable8 Re: MAKIJAZ SLUBNY W WARSZAWIE 10.06.05, 15:57 Nie pisałam, broń Boże, o pani Gosi. Odpowiedz Link Zgłoś
makumbala reklama usług wizażystki ??? 10.06.05, 14:15 Zastanawia mnie dlaczego jedni są przeganiani jak rekalmuja tutaj swoje usługi a inni jawnie je polecaja na forum? Przeciez reklama jest zabroniona. Jezeli ta Pani co sie tutaj promuje jest taka dobra - to nie stac jej na wykupienie reklamy? A moze to kolejna podpucha i łapanie naiwnych klientów wsród forumowiczek ? Odpowiedz Link Zgłoś
makumbala Re: reklama usług wizażystki ??? 10.06.05, 14:16 a potem beda te ofiary płakały,ze dały sie zrobic w balona i wygladaja jak upiory na własnym slubie No ,ale czego sie spodziewać jak ktos maluje za grosze... Odpowiedz Link Zgłoś
pudoszka Re: reklama usług wizażystki ??? 12.06.05, 14:42 200zł za makijaż to są dla Ciebie marne grosze? Widziałam zdjęcia co najmniej 3 dziewczyn malowanych przez Gohę i zapewniam, że żadna nie wyglądała jak upiór Odpowiedz Link Zgłoś
go.ha Re: reklama usług wizażystki ??? 12.06.05, 16:29 Pudoszka, dziękuję, cieszę się że Ci się podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
go.ha Re: reklama usług wizażystki ??? 12.06.05, 16:27 Przykro mi, że moja obecność tutaj Ci przeszkadza. Gimbla nie działa, więc zajrzałam na kobiety, na różne fora, również tutaj bo uzależnienie ciągnie i znalazłam opinię osoby, która mnie poleciła, której się podobało, która była zadowolona.... i zrobiło mi się bardzo przyjemnie, dlatego odpisałam. Jeśli zatem ktoś zakłąda topc, w którym pyta o wizażystki i inni polecaja to jest OK, tak? A jeśli ja, wizażystka, znajduję opinię o sobie i się do wątku dopisuję to już nie jest OK? Kolejne posty napisałam w odpowiedzi na pytania forumowiczek. Jeśli ma to jednak budzić takie emocje to nie ma poblemu - nie będę więcej odpisywać, bo zaraz się zrobi jakaś bardzo nieprzyjemna syuacja. Mam tylko prośbę - nie życzę sobie żebyś podajc mnie za przykład pisała: > a potem beda te ofiary płakały,ze dały sie zrobic w balona i wygladaja jak > upiory na własnym slubie No ,ale czego sie spodziewać jak ktos maluje za > grosze.... ponieważ: 1.nie znasz mnie 2.moje klientki są jak do tej pory zadowolone 3.wizaż jest moim hobby, a nie głównym źródłem utrzymania - maluję bo lubię to robić i szczęśliwie nie muszę się zabijać o klientki, żeby tylko ZAROBIĆ KASĘ. Pracy mam na szczęście wbród jak na czas, któy postanowiłam na to przeznaczyć 4.widać, że nie znasz cen wizażu - nie jest sztuką zapłacić więcej u "wizażystki malującej gwiazdy" tylko dlatego że "maluje gwiazdy". Ja też maluję do sesji, do pism, na pokazy, tez maluję gwiazdy i nie mam zamiaru z tego powodu uważać się za niewiadomo kogo. Ustalam ceny UCZCIWE,a nie MAKSYMALNE jakie można z panien młodych wyciągnąć. Sprawdź najpierw jakie ceny mają bardzo dobre i uznane wizażystki, a potem rzucaj takie sądy. Pierwszy przykład z brzegu - doskonała specjalistka (maluje do pism ślubnych, maluje gwiazdy) Kasia Kozłowska (nie podaję adresu strony, bo zaraz znów będzie afera o reklamę, ale wystarczy wpisać jej dane w google). Ale ja rozumiem, że w ferworze przygotowań ślubnych można zatracić umiejętność trzeźwego patrzenia w dążeniu do tego żeby mieć wszystko najlepsze - nawet jeśli będzie to "najlepsza" cena za makijaż 5. trochę kultury - ja Cię nie obrażam i nie życzę sobie żebyś Ty obrażała mnie Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.k1 Re: reklama usług wizażystki ??? 12.06.05, 20:49 szkoda tylko go.ha że nie odpisujesz na maile Odpowiedz Link Zgłoś
go.ha Re: reklama usług wizażystki ??? 12.06.05, 22:38 Sylwia, przejrzałam jeszcze raz wszystkie maile z ostatnich 2 tygodni - wszystkie odpowiedziane! Nie mam też żadnego maila, który miałby imię Sylwia w podpisie lub adresie. Odpowiadam na wszystkie maile na bierząco i najpóźniej z jednodniowym poślizgierm. Czy mogłabyś napisać jeszcze raz? Chciałaś może zdjęcia? Bardzo Cię przepraszam, ale poprostu nie dostałam Twojego maila. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.k1 Re: reklama usług wizażystki ??? 13.06.05, 19:31 to spróbuję wysłać jeszcze raz, pisałam z adresu gazetowego. A wątków wyżej nawet nie czytam, widziałam makijaże w Twoim wykonaniu i strasznie mi się podobają Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.k1 Re: reklama usług wizażystki ??? 13.06.05, 19:40 poszło mam nadzieję, że tym razem dojdzie Odpowiedz Link Zgłoś
go.ha Re: reklama usług wizażystki ??? 13.06.05, 20:18 Już wiem - ok, moja wina. Podawałam maila do siebie w wątku, bo z tego gazetowego w ogóle nie korzystam i nawet mi do głowy nie przyszło, że na ten napisałaś - a tam oczywiście siedzą 2 maile od Ciebie. Przepraszam - żeśmy się nie zrozumiały ) Odpowiedz Link Zgłoś
przywitka Re: reklama usług wizażystki ??? 28.06.05, 11:08 Go.HA czy mogę prosić o zdjęcia makijażu i fryzurek?? Ania (przywitka@gazeta.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_darc prośba o zdjecia do go.hy:))))) 30.06.05, 11:58 witam) napisalam mejla na adres podany na Twojej stronie ale nie jestem pewna czy dotarl, moglabys mi przeslac fotki makijazy i slubnych fryzur na adres i_huana@wp.pl? bede wdzieczna dzieki aska Odpowiedz Link Zgłoś
go.ha Re: prośba o zdjecia do go.hy:))))) 30.06.05, 23:27 Dotarł szczęśliwie ) Fotki już poszły )) Odpowiedz Link Zgłoś
marzol1 Re: reklama usług wizażystki ??? 29.06.05, 12:14 podaje swój namiar 505-503-507 zapraszam na makijaz ślubny. w dniu ślubu jak i w dzien próby jadę do klientek do domu.. bedziecie zadowolone.! sama wychodze za mąż i wiem, że makijaż jest ważną sprawą, ale nie powinien kosztować tyle co suknia ...... wiazażystka Marta Odpowiedz Link Zgłoś
jaga112 Re: reklama usług wizażystki ??? 13.06.05, 08:34 Goha, nie daj się sprowokować. To forum tym różni się od Gimbli że mało kto jest tu miły i uprzejmy. To forum mnie zaczyna irytować ale się niestety od niego uzależniłam. Dziewczyny jadą po sobie i żółć aż kipi! Więc i Tobie sie dostało. Ja sie cieszę że się spotkamy 27 sierpnia - Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
apple13 Re: MAKIJAZ SLUBNY W WARSZAWIE 16.06.05, 11:38 Czy któraś z Was wykonywała makijaż w salonie Peggy Sage na Świętokrzyskiej??? Odpowiedz Link Zgłoś
go.ha Re: MAKIJAZ SLUBNY W WARSZAWIE 09.07.05, 19:18 Znam TYLKO jedną opinię, podkreślam TYLKO jedną - moja znajoma malowała sie tam przed jakąś imprezą z rozmachu od razu po wyjściu od fryzjera i chyba nie trafiła, bo wizażystka nie miała humoru ))))) Makijaż BYŁ ładny, niestety nie był trwały (ale to chyba dlatego, że pani wizażystka nie miała dnia i może była niestaranna).Bardzo możliwe, że robią tam fajne makijaże, ale możliwe też że miła pani ma taki charakter a nie humor Odpowiedz Link Zgłoś