kaska123 24.05.05, 11:38 na pierwszy taniec,co myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monjan Re: A moze tango? 24.05.05, 11:54 jezlei umiecie oboje to jak najbardziej, tango jest trudne...równie dobrze możecie i sambę, foxtrota, quickstep...byle tylko byście się w tym dobrze czuli powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
mokka1 Re: A moze tango? 24.05.05, 14:59 mój misi chce tańczyć tango, lubi ten taniec i mówiże to pasuje do naszego związku - zapowiedź burzliwego małżeństwa ja wolałabym jednak walca angielskiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
iloneczka27 Re: A moze tango? 24.05.05, 17:03 my tanczymy tango w rytm Carlosa santany, bomba. Odpowiedz Link Zgłoś
cannella Re: A moze tango? 24.05.05, 20:55 hmm, to on ma jakieś tango na koncie? Odpowiedz Link Zgłoś
pepperann Re: A moze tango? 24.05.05, 19:08 Moim zdaniem tango na pierwszy taniec tylko pod warunkiem, że je umiecie świetnie tańczyć. To taniec, o którym kiedyś czytałam, że symbolizuje namiętne, kłócące i godzące się małżeństwo. Coś nie do końca w klimacie anielskiej harmonii pierwszego tańca nowożeńców. Ja bym nie wybrała na pierwszy taniec, chyba, że właśnie byłabym mistrzynią. Odpowiedz Link Zgłoś
mb8001 Re: A moze tango? 24.05.05, 22:19 gratuluję odwagi. Ja z moim narzeczonym od 2 miesięcy chodzimy na kurs tańca i w życiu nie odważyłabym się na ten rodzaj tańca. Po pierwsze jest bardzo trudny, łatwo o pomyłki w tańcu a po drugie ciężko ci będzie zatańczyć to w długiej sukni - próbowałam i nic z tego. Taniec symbolizuje kłótnię i stanowczość partnerów - nie bardzo pasuje na pierwszy taniec. Odpowiedz Link Zgłoś
elld Re: A moze tango? 25.05.05, 11:25 nam tango odradził instruktor, powiedział, że ten taniec w długiej sukni z halką (nawet delikatną) będzie wyglądał komicznie .. w tangu najważniesza jest ekspresja a strój noworzeńców niestety na to nie pozwala .. no cóź, tańczym walca Odpowiedz Link Zgłoś