Dodaj do ulubionych

ENGEL NIE UMIE PRZYZNAC SIĘ DO BŁĘDÓW!!!

IP: *.slupca.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 19:09
Przecież każdy nawet laik widzi jak Engel się zkręcił. Drużyna niby dobrze
przygotowana a tu co w pierwszych 2 meczach? Świerczewski, Hajto, A. Bąk to
gwiazdeczki przeszłości a Engel twierdzi że lepszych w Polsce nie ma. Mówi że
drużyna grająca ze Stanami nie rozegrałaby drugi raz tak dobrze, a ja się z tym
zgadzam zagrałaby nie tak dobrze TYLKO LEPIEJ bo byliby bardziej zgrani. PANIE
ENGEL NIE MÓWMY O WYGRANYCH ELIMINACJACH BO TO PRZESZŁOŚĆ (A POZA TYM TO TYLKO
ELIMINACJE), JEST PAN ODPOWIEDZIALNY ZA BLAMAŻ NA MUNDIALU I MÓGŁBY PAN DLA
DOBRA TYCH CHŁOPAKÓW GRAJĄCYCH Z USA NIE WYDAWAĆ TAKICH OPINII BO PANA
GWIAZDECZKI GRAJĄ 10 RAZY GORZEJ A GŁOWACKI TO PRSZYSZŁOŚC POLSKIEGO FUTBOLU.
DO WIDZENIE ANIELE, WRÓĆ SOBIE DO POLONII TO ZNÓW NIE ZDOBEDA MISTRZA PRZEZ 10
LAT :))))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: ENGEL NIE UMIE PRZYZNAC SIĘ DO BŁĘDÓW!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 20.06.02, 19:14
      Gość portalu: Robbie25 napisał(a):

> Przecież każdy nawet laik widzi jak Engel się zkręcił. Drużyna niby dobrze
      > przygotowana a tu co w pierwszych 2 meczach? Świerczewski, Hajto, A. Bąk to
      > gwiazdeczki przeszłości a Engel twierdzi że lepszych w Polsce nie ma. Mówi że
      > drużyna grająca ze Stanami nie rozegrałaby drugi raz tak dobrze, a ja się z tym
      >
      > zgadzam zagrałaby nie tak dobrze TYLKO LEPIEJ bo byliby bardziej zgrani. PANIE
      > ENGEL NIE MÓWMY O WYGRANYCH ELIMINACJACH BO TO PRZESZŁOŚĆ (A POZA TYM TO TYLKO
      > ELIMINACJE), JEST PAN ODPOWIEDZIALNY ZA BLAMAŻ NA MUNDIALU I MÓGŁBY PAN DLA
      > DOBRA TYCH CHŁOPAKÓW GRAJĄCYCH Z USA NIE WYDAWAĆ TAKICH OPINII BO PANA
      > GWIAZDECZKI GRAJĄ 10 RAZY GORZEJ A GŁOWACKI TO PRSZYSZŁOŚC POLSKIEGO FUTBOLU.
      > DO WIDZENIE ANIELE, WRÓĆ SOBIE DO POLONII TO ZNÓW NIE ZDOBEDA MISTRZA PRZEZ 10
      > LAT :))))))))))))))))))

dlaczego chcesz tak boleśnie ukarać bardzo poważny klub ze stolicy Państwa,
      które przegrało dwa mecze w żenującym stopniu a jeden wygrali bo ...sam nie
      wiem dlaczego bo kibicowałem USA...daczego chcesz ukarać klub piłkarski , który
      wystartuje w europejskich pucharach i od 3 lat nie może zdobyć się na
      wybudowanie stadion spełniającego wymogi UEFA???? dlaczego chcesz ich tak
      ukarac???
      • Gość: Marek O Re: ENGEL NIE UMIE PRZYZNAC SIĘ DO BŁĘDÓW!!! IP: *.broker.com.pl 20.06.02, 19:23
        Engel to kłamczuch i frajer.Cwaniako i tyle.Wygrał eliminacje? No tak
        fakt...grupa była zajebiscie silna...Gostek juz zrobił swoje i nalezy mu
        podziekowac bo jak nie następne dwa lata znowu beda stracone
        • Gość: :) Re: ENGEL NIE UMIE PRZYZNAC SIĘ DO BŁĘDÓW!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 20.06.02, 19:25
          Gość portalu: Marek O napisał(a):

> Engel to kłamczuch i frajer.Cwaniako i tyle.Wygrał eliminacje? No tak
          > fakt...grupa była zajebiscie silna...Gostek juz zrobił swoje i nalezy mu
          > podziekowac bo jak nie następne dwa lata znowu beda stracone

jak ktos nie spojrzy w kalendarz to pewnie nadal myśli,że jesteśmy po meczy
          Polska Norwegia w Oslo...a tymczasem mamy 20 czerwiec 2002 roku...Temat MŚ
          powiien być już zamkniety bo chyba czas najwyższy przygotować się do ME....ale
          mam nadzieje, ze bez pana Trenera ...
          • Gość: bay_girl Re: ENGEL NIE UMIE PRZYZNAC SIĘ DO BŁĘDÓW!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.06.02, 19:31
            Gość portalu: :) napisał(a):

> Gość portalu: Marek O napisał(a):
            >
            > > Engel to kłamczuch i frajer.Cwaniako i tyle.Wygrał eliminacje? No tak
            > > fakt...grupa była zajebiscie silna...Gostek juz zrobił swoje i nalezy mu
            > > podziekowac bo jak nie następne dwa lata znowu beda stracone
            >
            > jak ktos nie spojrzy w kalendarz to pewnie nadal myśli,że jesteśmy po meczy
            > Polska Norwegia w Oslo...a tymczasem mamy 20 czerwiec 2002 roku...Temat MŚ
            > powiien być już zamkniety bo chyba czas najwyższy przygotować się do ME....ale
            > mam nadzieje, ze bez pana Trenera ...

Z panem trenerem... tym samym a jednak lepszym... może takim, który zbyt wiele
            nie obiecuje, bo to potem (i jak widac) katorga...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka