vanilla4 14.06.05, 19:35 za makijaż ślubny? Mnie kosmetyczka/wizażystka zaśpiewała za próbny 60 zł... dla porównania za próbną fryzurę płacę 30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meganne Re: Ile płacicie 14.06.05, 19:54 Ja mialam probny gratis. W dniu slubu place 100. Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: Ile płacicie 15.06.05, 11:27 Moja bierze strasznie dużo - 200 zł. Próbnego nie robiłyśmy, jest polecona przez znajomych z którymi pracuje, więc jej ufam. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: Ile płacicie 15.06.05, 11:28 Na próbny nie miałam czasu za właściwy 80. Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Ile płacicie 15.06.05, 11:50 a ja za próbny i ślubny tyle samo(twierdzi że tyle samo roboty i kosmetyków) 45 zł Lublin Odpowiedz Link Zgłoś
mb8001 Re: Ile płacicie 15.06.05, 12:12 Ja za próbny i slubny tyle samo , ale duzo bo 70 zł. Ciekawe ile wyniesie mnie fryzura - bo tu też próbna mnie czeka (oby tylko jedna) Odpowiedz Link Zgłoś
mariankaa Re: Ile płacicie 15.06.05, 12:17 Nie dajcie się naciągać na te próbne czesania i makijaże. Próbna fryzura nie oznacza, że coś jednego fryzjerka upnie i już płacisz a jak sie nie spodoba to następna kasa!!! Fryzjerka ma próbować dotąd aż nie znajdzie czegoś odpowiedniego! Tak samo z makijażystką! Mnie maluje moja koleżanka, która jeszcze niedawno pracowała jako wizażystka i mówiła mi o tym, że różne profesjonalistkli ciągną własnie w ten sposób od nieświadomych klientek a prawdziwe i uczciwe malują aż Wam sie sposoba! Nie dajcie się oskubać !! Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: Ile płacicie 15.06.05, 12:28 Ja właśnie ze względu na zdzierstwo zrezygnowałam z pani z Hesta, która za próbną fryzurę chciała aż 130 zł (tyle samo co za właściwe uczesanie). Doszłam do wniosku, że to lekka przesada, tym bardziej, że pani nie miała mi nic ciekawego do zaproponowania i słabo mi się zrobiło jak pokazała mi jak chce mnie uczesać (totalny brak gustu). Odpowiedz Link Zgłoś
gaapcia Re: Ile płacicie 15.06.05, 15:47 Aż mnie głowa rozbolała od tych cen. Masakra. Po prostu nie trzeba mówić ze to fryzura ślubna i juz heheeh. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla4 Re: Ile płacicie 15.06.05, 19:21 no ale wiesz - chcialabym to dograć z upięciem welonu - więc i tak się wyda ) Odpowiedz Link Zgłoś
gaapcia Re: Ile płacicie 15.06.05, 19:25 hahaha powiedz że to taka ozdoba albo ochrona przed słońcem hiihihhi. Prawdą jest, że na tej imprezie wszyscy chca zarobić, bo każda panna młoda chce wyglądać pięknie, więc na pewno daną sumę zapłaci. I to jest takie wkurzające właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla4 Re: Ile płacicie 15.06.05, 21:03 )) Smutna prawda własnie jest taka, że słowo "wesele" podnosi ceny co najmniej o 50% procent Odpowiedz Link Zgłoś
ally.b1 Re: Ile płacicie 16.06.05, 10:34 Cześć vanilla!!! ) (betti) Ja za próbny makijaż mam płacić 50 zł.Za fryzure jeszcze nie wiem. Przyszła teściowa mówiła mi wczoraj, że była u fryzjerki i tam, jakaś przyszła panna młoda, za próbną fryz. zapłaciła 160!!!!!! Masakra!!! Ciekawe ile za normalną... Odpowiedz Link Zgłoś