yuk-ka 16.06.05, 12:40 dziewczyny co będziecie miały? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: rajstopy czy pończochy samonośne? 16.06.05, 12:44 Moj mezczyzna powiedzial, ze rajstop nie przezyje...Ale i tak zapowiedzialam, ze jak bedzie zimno, to marznac dla (i tak niewidocznego) piekna nie bede)). Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.w Re: rajstopy czy pończochy samonośne? 16.06.05, 12:45 właśnie zależy od pory roku, w której bierzesz ślub. ja biorę 25 czerwca i mam pończochy samonośne kabaretki z dużym oczkiem. a jeśli jest to jesień lub zima to na pewno rajstopy Odpowiedz Link Zgłoś
awia6 Re: rajstopy czy pończochy samonośne? 16.06.05, 12:53 Mialam samonosne, suer wygodne, super sexy i perfumowane.mmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
jaga112 Re: rajstopy czy pończochy samonośne? 16.06.05, 13:02 A gdzie je kupiłaś? ja myśle o ponczochach do pasa, wydają mi sie szalenie sexi, ale jeszcze nigdy takic nie miałam tylko zawsze samonosne. Co myslicie o pasie? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: rajstopy czy pończochy samonośne? 16.06.05, 13:02 Nigdy nie wiadomo jaka pogoda. Musze przygotowac sie na obie opcje. Pozdrawiam)) Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.w Re: rajstopy czy pończochy samonośne? 16.06.05, 13:05 no właśnie. to kup i pończochy i rajty jeśli chodzi o pas do pończoch, to... fakt szalenie sexi, ale dla mnie niewygodne i obcierające... Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: rajstopy czy pończochy samonośne? 16.06.05, 13:06 Pewnie, ze niewygodny, wwystarczy juz, ze suknia z gorsetem... Odpowiedz Link Zgłoś
aldialdi Re: rajstopy czy pończochy samonośne? 16.06.05, 13:45 Tylko i wyłącznie pończochy samonośne. Rajstopy odpadaja zupełnie, nawet zimą ich nie noszę, a pas...nie wiem jak sobię pomyślę że coś mam mnie tam oplatać to wrrr Odpowiedz Link Zgłoś
yuk-ka Re: rajstopy czy pończochy samonośne? 16.06.05, 13:56 Mój ślub jest 27/08 więc chyba będzie ciepło i zdecyduję się na pończochy samonośne. Ale nigdy takich nie nosiłam i boję się, że będą mi się zsuwać. Chyba kupię wcześniej na próbę i zobaczę "jak się zachowują". Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: rajstopy czy pończochy samonośne? 16.06.05, 14:15 Polecam gołe nogi. Teraz jak jest cieplo i tak halka grzeje wystarczajaco. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: rajstopy czy pończochy samonośne? 16.06.05, 14:20 Ale buty moga obetrzec do zywego!!! Poza tym, to nieeleganckie, choc nie widac... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadove Re: rajstopy czy pończochy samonośne? 16.06.05, 15:53 Miałam pończochy smonośne. Super się sprawdziły, nic się nie zsuwało, nic mnie nie odparzyło. Polecam na lato! Odpowiedz Link Zgłoś
evika13 Re: rajstopy czy pończochy samonośne? 16.06.05, 16:26 zdecydowanie pończochy! zastanawiam się tylko na kolorem: białe czy cieliste? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: rajstopy czy pończochy samonośne? 16.06.05, 16:31 Chyba biale, bo cieliste to za duzo kontrast w nawale bieli)) Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: rajstopy czy pończochy samonośne? 16.06.05, 16:31 Chociaz biale to jak komunijne)) Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.w Re: rajstopy czy pończochy samonośne? 17.06.05, 12:18 ja zalozylabym cieliste w natularnym kolorze skory. przeciez to nie komunia ze trzeba biale ale kazdy ma swoj gust i prawo wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
yuk-ka Re: rajstopy czy pończochy samonośne? 16.06.05, 16:41 też mi się wydaje że pończochy powinny być białe muszę się rozejrzeć w takim razie za jakimiś fajnymi - albo zupełnie gładkie albo kabaretki Odpowiedz Link Zgłoś
cannella Re: rajstopy czy pończochy samonośne? 16.06.05, 20:29 Białe albo ecru, czy coś w ten deseń - zależy jaką masz suknię i buty. Cieliste wydają mi się jakieś takie pospolite, a występ z gołymi nogami na własnym ślubie - trudno uwierzyć, że można wpaść na taki pomysł. Zresztą, ten temat już był tu obszernie omawiany. Odpowiedz Link Zgłoś
awia6 Re: rajstopy czy pończochy samonośne? 16.06.05, 20:56 Dziewczyny, a co to za roznica samonosne czy rajty , jesli chodzi o zimno? Sadzicie ze rajstopy beda was super grzaly? Nie sadze.A sa takie wstretne, szzcegolnie przy ladnej nowej bieliznie. Odpowiedz Link Zgłoś
k.mat Re: rajstopy czy pończochy samonośne? 17.06.05, 00:42 Jeśli ktoś w rajstopach czuje się wygodniej to czemu nie? a jeśli to nieładne to i tak nikt poza mężem nie będzie oglądał więc zawsze można przebrać się w pończochy przed rozbieraniem Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: rajstopy czy pończochy samonośne? 17.06.05, 08:57 Biedny maz). Moj juz na sama mysl dostaje dreszczy)). Wykloca sie o ponczochy od miesiecy)). POzdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
pepperann Re: rajstopy czy pończochy samonośne? 17.06.05, 06:02 Ponczochy na pasku. Moim zdaniem - o wiele wygodniejsze, niz samonosne, tylko trzeba dobrac pasek, wtedy nic nie obciera ( bo ktos wyzej pisal , ze niewygodnie). No i sexi i niecodziennie. Na rajstopy zdecydowalabym sie tylko gdyby slub byl zima, w zamieci i zaspach snieznych. Kupilam juz bardzo delikatne ecru - taki mleczny kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
malgogaj Re: rajstopy czy pończochy samonośne? 17.06.05, 07:35 ja tez uwazam ze ponczochy na pasku sa wygodniejsze. samonosne maja silikon, ktorego nie lubie bo w cieple dni odparza mi nogi. wszystko kwestia przyzwyczajenia. rajstopy jesdnak wedlug mnie to nie jest dobry pomysl na slub, nawet jak jest zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
jaga112 Do Pepperann 17.06.05, 09:18 Jakiej firmy kupiłaś pończoszki i pas? Proszę o podpowiedź!! Odpowiedz Link Zgłoś
malgogaj Re: Do Pepperann 17.06.05, 09:32 kupilam bielizne Leyaby, calkiem gladka bez koronek. niestety pasa do tego nie bylo i udalo mi sie kupic w tym samym kolorze pas z delikata koronka. ale poodcinalam juz metki i nie pamietam jakiej firmy, ale jakis polski za 20 zl. ponczoch jeszcze nie kupilam bo caly czas zastanowiam sie w jakim kolorze. czy cieliste czy w jasne w kolorze ecru, czy z koronka czy bez. nie lubie jasnych ponczoch ale chyba takie beda lepiej wygladaly przy sukience. piekna bielzne widziam w firmie lulu www.lulu.pl/ ladnie tez wygladaj cieliste z biala koronka ale chyba nie do kupienia w polsce Odpowiedz Link Zgłoś
meganne Ponczochy samonosne 17.06.05, 21:09 Tez mam komplecik Lejaby. Cielisty, stanik usztywniany bez ramiaczek i stringi bezuciskowe. A ponczochy- samonosne kabaretki w kolorze sukni, czyli ecru. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperann Re: Do Pepperann 17.06.05, 10:58 Pasek w intimissimi a ponczochy w calzedonii. Pasek jak pasek, nie jakis wyjatkowy. Ale ponczochy ecru calzedonii moge bardzo polecic - juz wyprobowalam te firme kilka razy. POza tym kolor jest bardzo fajny - ani nie cielisty, ani nie bialy i bardzo cienkie. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.w Re: rajstopy czy pończochy samonośne? 17.06.05, 12:20 no tak, ale zeby sie wysikac trzeba zdjac pas, albo gatki zalozyc na pas... fajne, sexi ale jakos mnie nie przekonuje. ja zakladam takie zestawy do sypialni Odpowiedz Link Zgłoś
malgogaj Re: rajstopy czy pończochy samonośne? 17.06.05, 22:25 o tym nie pomyslalam szczerze mowiac.... Odpowiedz Link Zgłoś
meggi82 Re: rajstopy czy pończochy samonośne? 17.06.05, 12:16 No co Wy!! Żadne pończochy na pasie.. Rozmawiałam z kobietą z salonu, a właściwie z takiego centrum,gdzie szyją kiecki według pomysłu, na miarę..w ogóle wszystko co chcecie tam jest. I powiedziała mi,ze w zadnym wypadku pas.To się nie sprawdza pod suknią.. Tylko samonośne. Odpowiedz Link Zgłoś
awia6 Re: rajstopy czy pończochy samonośne? 17.06.05, 21:01 Samonosne dobrej jakosci, nie obcieraja i nie odparzaja.Malo tego, mi sie udalo kupic ponczochy perfumowane, pachniala cala suknia. Odpowiedz Link Zgłoś
envil Re: rajstopy czy pończochy samonośne? 20.06.05, 07:50 hej! a nie zdradziałabyś z jakiej firmy są te pachnące cuda, co prawda jeszcze półtora miesiąca, ale Odpowiedz Link Zgłoś