reni-81 24.06.05, 08:03 Na którą nogę zakłada się podwiązkę-prawą czy lewą?Będziecie miały pas do pończoch?A jaka bileizna seksowniejsza stringi z pasem do pończoch czy majtki koronkowe takie spodenkowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agulsia26 Re: Podwiązka 24.06.05, 10:27 Ja miałam swoją na prawej nodze. A co do bielizny, to jak dla mnie lepiej na taka okazje wyglądaja stringi koronkowe i do tego pas do pończoch. Majtki spodenkowe mozna załozyc na inno okazje.Ale to tylko moje zdanie i nie wszyscy musza sie z nim zgadzać Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: Podwiązka 24.06.05, 10:47 Ja zalozylam podwiazke na lewa noge, ale w ogole sie nie zastanawialam,jak to powinno wygladac.Do tego samonosne ponczochy,stringi w jednym kolorze, ecru.Podwiéazka koniecznie niebieska. Odpowiedz Link Zgłoś
domi_mikolka Re: Podwiązka 24.06.05, 11:09 a ja raczej nie będę miała podwiązki, bo po co mi podwiązka do samonośnych pończoch? majteczki będą typu tanga. stringów na ślub nie założyłabym za żadne skarby, bo jak się zrujnują, to jak ja sobie będę je poprawiać pod tą kiecką? nawet sobie tego wolę nie wyobrażać stawiam na wygodę i nieskrępowanie - z pewnością będę miała wiele innych emocji, niekoniecznie związanych z własną bielizną. Odpowiedz Link Zgłoś
agazyn Re: Podwiązka 24.06.05, 11:20 Wyszlam z takiego samego zalozenia - przede wszystkim wygoda A poza tym nie bardzo mialam wybor bo tydzien przed slubem powaznie sie rozchorowalam (zapalenie nerek) a w dniu slubu pogoda byla ladna, sloneczna ale dosc zimno. Wiec moje ponczoski lezaly w domu a ja...bylam w rajstopach jak do komunii - nikt tego nie widzial bo wygoda wygoda ale tego nie przewidzialam Co do majtek - stringi pod slubna suknie? Raczej bym nie zalozyla ale to dlatego ze w ogole nie lubie (nie wygodnie mi jest) Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: Podwiązka 24.06.05, 15:35 Podwiazka, to tak do zachowania tradycji.Szczerze mowiac, mi sie zsuwala i w koncu mialam ja pod kolanem.Ale co tam.Stringi nosze zawsze, wiec inaczej sobie nie wyobrazalam.A co to znaczy: stringi sie zrujnuja? Odpowiedz Link Zgłoś
misia_pysia79 Re: Podwiązka 24.06.05, 15:31 Nie będę miała podwiązki ! Mam tak obcisłą suknię, że podwiązka byłaby widoczna spod materiału. Będę miała tylko pończochy samonośnie, bo bardzo lubię je nosić i nie będzie mi w nich gorąco. Majteczki to chyba jednak stringi, inne też będą przebijać spod sukni. Odpowiedz Link Zgłoś
reni-81 Re: Podwiązka 24.06.05, 20:57 Dzięki za odpowiedzi.Sama nie wiem co to znaczy "zrujnują się". Odpowiedz Link Zgłoś