Dodaj do ulubionych

Pomóżmy...

IP: *.stk.vectranet.pl 22.11.11, 14:03
Pomóżmy biednym psiakom ze schroniska w Zabrzu...przetrwać zimę...
karmimypsiaki.pl/home
Obserwuj wątek
    • Gość: blokers Re: Pomóżmy... IP: *.unknown.vectranet.pl 23.11.11, 09:32
      nakarmione:)
      • Gość: konsument Jestem za ... IP: *.play-internet.pl 23.11.11, 11:11
        Zapakujmy te bezpańskie psiaki i wyślijmy do Wietnamu. Tam jest ciepło. I Wietnamczycy się ucieszą, i my mamy problem z głowy ...
        • Gość: Tak Re: Jestem za ... IP: *.stk.vectranet.pl 23.11.11, 12:54
          A może tak ciebie konsument wysłać? Chociaż po kimś takim ja ty mogliby rozwolnienia dostać i wrzodów sie nabawić.
          • Gość: pytek Re: Jestem za ... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.11.11, 13:01
            Czy pieskami opiekuje się ta sama pani, której drukarnia drukowała ulotki Szulikowej Skutecznej dla Zabrza z poparciem dla Romana Urbańczyka za nasze podatki ok 500 tys? Nic dziwnego, że pieski są głodne.
            • Gość: blokers Re: Jestem za ... IP: *.unknown.vectranet.pl 24.11.11, 16:44
              M-Studio to chyba należy do męża tej pani. To po pierwsze.
              A po drugie, to żyjemy tu i teraz i problemem na teraz są głodne psy w schronisku, których TA PANI tam nie zwiozła.

Musi być z ciebie niezła gnida, że dosrywasz komuś kto robi coś dobrego dla bezpańskich zwierząt. Śmierć kota prezeza pewnie rozbawiła cię do łez, co?
            • Gość: emes_studio Re: Jestem za ... IP: *.stk.vectranet.pl 27.11.11, 22:59
              skuteczny strzał w dyche.
          • Gość: konsument Re: Jestem za ... IP: *.play-internet.pl 23.11.11, 13:03
            To ma być wymiana międzynarodowa. My im nasze bezpańskie psy, a oni nam świnki wietnamskie. Wszyscy będa zadowoleni i najedzeni. Oprócz takich cwaniaków jak ty.
            • Gość: Tak Re: Jestem za ... IP: *.stk.vectranet.pl 23.11.11, 14:10
              Jedną świnię wietnamską już przysłali. Wabi się : "konsument".
    • Gość: Merry101 Re: Pomóżmy... IP: *.dynamic.chello.pl 24.11.11, 11:36
      Nakarmione...

coś z czarnego humoru z dedykacją dla konsumenta ;)
      Psy dzielimy na dwa rodzaje
      -Szybkie i smaczne...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka