Gość: Karola IP: *.stk.vectranet.pl 22.11.11, 14:03 Pomóżmy biednym psiakom ze schroniska w Zabrzu...przetrwać zimę... karmimypsiaki.pl/home Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blokers Re: Pomóżmy... IP: *.unknown.vectranet.pl 23.11.11, 09:32 nakarmione:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsument Jestem za ... IP: *.play-internet.pl 23.11.11, 11:11 Zapakujmy te bezpańskie psiaki i wyślijmy do Wietnamu. Tam jest ciepło. I Wietnamczycy się ucieszą, i my mamy problem z głowy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak Re: Jestem za ... IP: *.stk.vectranet.pl 23.11.11, 12:54 A może tak ciebie konsument wysłać? Chociaż po kimś takim ja ty mogliby rozwolnienia dostać i wrzodów sie nabawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Jestem za ... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.11.11, 13:01 Czy pieskami opiekuje się ta sama pani, której drukarnia drukowała ulotki Szulikowej Skutecznej dla Zabrza z poparciem dla Romana Urbańczyka za nasze podatki ok 500 tys? Nic dziwnego, że pieski są głodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blokers Re: Jestem za ... IP: *.unknown.vectranet.pl 24.11.11, 16:44 M-Studio to chyba należy do męża tej pani. To po pierwsze. A po drugie, to żyjemy tu i teraz i problemem na teraz są głodne psy w schronisku, których TA PANI tam nie zwiozła. Musi być z ciebie niezła gnida, że dosrywasz komuś kto robi coś dobrego dla bezpańskich zwierząt. Śmierć kota prezeza pewnie rozbawiła cię do łez, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emes_studio Re: Jestem za ... IP: *.stk.vectranet.pl 27.11.11, 22:59 skuteczny strzał w dyche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsument Re: Jestem za ... IP: *.play-internet.pl 23.11.11, 13:03 To ma być wymiana międzynarodowa. My im nasze bezpańskie psy, a oni nam świnki wietnamskie. Wszyscy będa zadowoleni i najedzeni. Oprócz takich cwaniaków jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak Re: Jestem za ... IP: *.stk.vectranet.pl 23.11.11, 14:10 Jedną świnię wietnamską już przysłali. Wabi się : "konsument". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merry101 Re: Pomóżmy... IP: *.dynamic.chello.pl 24.11.11, 11:36 Nakarmione... coś z czarnego humoru z dedykacją dla konsumenta ;) Psy dzielimy na dwa rodzaje -Szybkie i smaczne... Odpowiedz Link Zgłoś