maya_rr 13.07.05, 10:19 gdzie mogę kupić ładną księgę gości w Warszawie??pomóżcie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasienka80 Re: KSIĘGA GOŚCI? WAWA 13.07.05, 10:21 Do Ksiegi Gosci wpisuja oni zyczenia tak? Zastanawiam sie nad tym pomyslem, ale chcialabym takze, zeby skladali zyczenia do kamery i nie wiem czy to wszystko nie bedzie za duzo? Poza tym, napewno dajac prezent goscie daja rowniez jakas kartke z zyczeniami, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
monicx Re: KSIĘGA GOŚCI? WAWA 13.07.05, 10:26 Widziałam takie księgi po 100 zł na stoisku przed Bomi w Galerii Mokotów oraz na stoisku przed Almą w Promenadzie..... ale tak coś mi się wydaje że w większości centrów handlowych są takie stoiska. Odpowiedz Link Zgłoś
boberek76 Re: KSIĘGA GOŚCI? WAWA 13.07.05, 10:30 W GM już nie ma zlikwidowane, ale jest w Promenadzie, własnie sobie kupiłam takową Odpowiedz Link Zgłoś
maya_rr Re: KSIĘGA GOŚCI? WAWA 13.07.05, 11:15 ojej byłam wczoraj w Promenadzie gdzie ją znajdę dokładnie i ile tam kosztuje???????? jeśli chodzi o życzenia do kamery a życzenia w księdze to uważam, że ta ostatnia metoda jest "praktyczniejsza-bardziej pamiątkowa", kasete trzeba odpalić, a księga to piękna pamiątka, zawsze można sobie poczytać miłe słowa, przed kamerami ludzie zazwyczaj są skrępowani i nie jest to takie "od serca"..moim skromnym zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
boberek76 Re: KSIĘGA GOŚCI? WAWA 13.07.05, 11:26 jest stoisko przed sklepem alma w nowej części Odpowiedz Link Zgłoś
boberek76 Re: KSIĘGA GOŚCI? WAWA 13.07.05, 11:35 są różne wielkości ja wzięłam średnią i zapłaciłam jakoś koło 100 zł (sorki nie pamietam dokładnie bo coś tam jeszcze brałam) i jest jeszcze duża około 140 zł. Pani oczywiście namawiała mnie na tę największą mówiąc, że wszysycy biorą takie na księgę gości itp, ale stwierdziłam, ze ta średnia jest wystarczająca, elegancka i w sam raz. Format taki prawie A4(nie znam się na formatach) i ma 60 stron, z resztą te duże też tyle mają stron. Mam nadzieję, ze pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Szczegoly 13.07.05, 11:31 A w Arkadii widzialyscie? Na jakich stoiskach tego szukac? Jedna kolezanka proponuje mi, ze ja kupi, wiec chcialabym jej dokladnie wyjasnic gdzie i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: KSIĘGA GOŚCI? WAWA 13.07.05, 11:53 zamów przez internet u Nikitki, zobaczysz jakie łądne ona robi : www.fotoalbumy.com <a href="www.fotoalbumy.com"></a> Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: KSIĘGA GOŚCI? WAWA 13.07.05, 11:54 www.fotoalbumy.com super księgi i niedrogo Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: KSIĘGA GOŚCI? WAWA 13.07.05, 11:58 <a href="http://www.fotoalbumy.com/"></a> Odpowiedz Link Zgłoś
askiem Re: KSIĘGA GOŚCI? WAWA 14.07.05, 09:36 A ja polecam Allegro. Widziałam tam fajne księgi i po 180zł - foto album wyryty w drewnie i po 37zł. Można wybrać kolor okładki i wierszyk na pierwszą stronę czy zdobienia kartek... Sama się zastanawiam nad taką księgą. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś