magdaa79 16.07.05, 15:44 Witam, czy możecie podać namiary na dobre i sprawdzone firmy cateringowe lub zespoły kucharek w rejonie Rzeszowa. A może któreś stanowczo odradzicie? Dzięki za wszelkie informacje. Pozdrawiam, Magda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viinga Re: Wesele pod Rzeszowem 18.07.05, 08:36 Dobra kucharka jest w Dąbrowie, do pomocy zabiera swoje córki. Gdzie twoje wesele?, ja tez jestem spod Rzeszowa. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaa79 Re: Wesele pod Rzeszowem 20.07.05, 19:53 Jeszcze nie podjęliśmy ostatecznej decyzji, gdzie bedziemy mieć wesele - to dopiero w następnym roku. Na razie chcemy zgrać lokal, catering i orkiestrę. A Ty gdzie będziesz miała wesele? Pozdrawiam, Magda. Odpowiedz Link Zgłoś
viinga Re: Wesele pod Rzeszowem 21.07.05, 09:59 Ja już miałam wesele w czerwcu. strasznie trudno zgrać wymarzoną orkiestre, lokal, kucharki. Nam sie zabardzo nie udało chcieliśmy zespół New Porter, ale mieli wszystkie zajete terminy. Ale załatwiliśmy inną orkiestre. Powodzenia w załatwianiu wszystkich spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaa79 Re: Wesele pod Rzeszowem 21.07.05, 18:13 Czyli jesteś już szczęśliwą mężatką My nasze wesele planujemy w następnym roku, więc trochę mamy czasu i mam nadzieję, że uda nam się zgrać to co chcemy? Napisz gdzie miałaś wesele. I ile daliście osobno za salę, catering (kucharki) i orkiestrę. Chciałabym mieć porównanie, a nikt z moich znajomych nie robił ostatnio wesela. Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
ptysia52 Re: Wesele pod Rzeszowem 21.07.05, 19:21 moj adres ....ptysia52@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
ptysia52 Re: Wesele pod Rzeszowem 21.07.05, 19:20 Hej...Viinga Czy moglabym dostac namiary na ta orkiestre "New Porter" ? Ja Co prawda jestem z Tarnobrzega , a juz najlepsze to jest to ,ze ubzduralam sobie wesele w Bieszczadach. Obecnie nie mieszkam w Polsce i rodzice probuja znalezc jakas ciekawa orkiestre i zajmuja calymi przygotowaniami. Ja siedze na inter. i podaje im namiary...... To dopiro meczarnia. Dzieki z gory... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
viinga Re: Wesele pod Rzeszowem 25.07.05, 11:01 Poszukam w domu namiar na zespól new porter i ci podam. Wesele miałam w sali weselnej w Dąbrowie- nie polecam. Ładna nowa sala jest w trzcianie cena ok 1000 zł. Za orkiestre zapłaciłam 2200 za 2 dni, New porter 3500 zł za jeden dzień- ale warto. kucharka chyba 600zł pomocnice po 200, kelnerki po 300, mniej więcej tak to wyglądało. Jeśli chodzio restauracje to podobno jest fajnie w Nowym Dworze w świlczy. To jeśli chodzi o moje okolice. Odpowiedz Link Zgłoś