Dodaj do ulubionych

Wesele pod Rzeszowem

16.07.05, 15:44
Witam, czy możecie podać namiary na dobre i sprawdzone firmy cateringowe lub zespoły kucharek w rejonie Rzeszowa. A może któreś stanowczo odradzicie? Dzięki za wszelkie informacje.
Pozdrawiam, Magda.
Obserwuj wątek
    • viinga Re: Wesele pod Rzeszowem 18.07.05, 08:36
      Dobra kucharka jest w Dąbrowie, do pomocy zabiera swoje córki. Gdzie twoje
      wesele?, ja tez jestem spod Rzeszowa.
      • magdaa79 Re: Wesele pod Rzeszowem 20.07.05, 19:53
        Jeszcze nie podjęliśmy ostatecznej decyzji, gdzie bedziemy mieć wesele - to dopiero w następnym roku. Na razie chcemy zgrać lokal, catering i orkiestrę.
        A Ty gdzie będziesz miała wesele?
        Pozdrawiam, Magda.
        • viinga Re: Wesele pod Rzeszowem 21.07.05, 09:59
          Ja już miałam wesele w czerwcu. strasznie trudno zgrać wymarzoną orkiestre,
          lokal, kucharki. Nam sie zabardzo nie udało chcieliśmy zespół New Porter, ale
          mieli wszystkie zajete terminy. Ale załatwiliśmy inną orkiestre. Powodzenia w
          załatwianiu wszystkich spraw.
          • magdaa79 Re: Wesele pod Rzeszowem 21.07.05, 18:13
            Czyli jesteś już szczęśliwą mężatkąsmilesmile My nasze wesele planujemy w następnym roku, więc trochę mamy czasu i mam nadzieję, że uda nam się zgrać to co chcemy? Napisz gdzie miałaś wesele. I ile daliście osobno za salę, catering (kucharki) i orkiestrę. Chciałabym mieć porównanie, a nikt z moich znajomych nie robił ostatnio wesela.
            Pozdrawiam, Magda
            • ptysia52 Re: Wesele pod Rzeszowem 21.07.05, 19:21
              moj adres ....ptysia52@yahoo.com
          • ptysia52 Re: Wesele pod Rzeszowem 21.07.05, 19:20
            Hej...Viinga
            Czy moglabym dostac namiary na ta orkiestre "New Porter" ? Ja Co prawda jestem
            z Tarnobrzega , a juz najlepsze to jest to ,ze ubzduralam sobie wesele w
            Bieszczadach. Obecnie nie mieszkam w Polsce i rodzice probuja znalezc jakas
            ciekawa orkiestre i zajmuja calymi przygotowaniami. Ja siedze na inter. i
            podaje im namiary...... To dopiro meczarnia.
            Dzieki z gory...
            Pozdrawiam.
    • viinga Re: Wesele pod Rzeszowem 25.07.05, 11:01
      Poszukam w domu namiar na zespól new porter i ci podam. Wesele miałam w sali
      weselnej w Dąbrowie- nie polecam. Ładna nowa sala jest w trzcianie cena ok
      1000 zł. Za orkiestre zapłaciłam 2200 za 2 dni, New porter 3500 zł za jeden
      dzień- ale warto. kucharka chyba 600zł pomocnice po 200, kelnerki po 300, mniej
      więcej tak to wyglądało. Jeśli chodzio restauracje to podobno jest fajnie w
      Nowym Dworze w świlczy. To jeśli chodzi o moje okolice.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka