Dodaj do ulubionych

etykiety na butelki

22.07.05, 14:12
a propos watku o wódce - czy bedziecie na butelki przylepiac typowe weselne
etykiety? Widzialam takie rózne w sklepach np. z napisem wodka weselna, z
jakimis wierszykami itp.
Obserwuj wątek
    • annajustyna Re: etykiety na butelki 22.07.05, 14:14
      Ja nie bede. Szkoda ladnych butelek. Te etykiety kojarza mi sie z wodka
      specjalnia robuiona pokatnie w stanie wojennym przez ktoregos z ojcow.
      • amalita Re: etykiety na butelki 22.07.05, 14:22
        Ja tam wole wiedziec, co pije. A takie etykiety sa zazwyczaj na wodkach "no
        name", duzo gorszej jakosci...wypicie ich jest nie lada wyczynem. Na weselu, na
        ktorym bylam kilka lat temu byla taka widka weselna: smakowala jak bimber i
        malo kto ja pil..
        • lumja Re: etykiety na butelki 22.07.05, 14:29
          u mojej koleżanki to odlepiali etykiete i kontretykiete i naklejali te weselne,
          z kolei u innej to te weselne byly nalepione na te oryginalne, a na jeszcze
          innym weselu widzialam takie coś, że eykieta byla oryginalna a zamiast
          kontretykiety byla nalepiona taka ze smiesznymi wierszykami - wygladalo to
          fajnie. ponadto kazdy z gości na odchodne tez dostawal taka butelkę wodki z
          jakąs dedykacja - oni zamawiali to specjalnie w drukarni.
          ja jeszcze nie wiem co zrobie, ale chyba raczej nie bede naklejać, no chyba,że
          tak jak w opisalam w ostatnimp rzypadku.
          • ninaspi Re: etykiety na butelki 22.07.05, 14:46
            Kupujemy orginlana wodke .Tylko na pierwszych butelkach zakładamy zawieszki ze
            smiesznym weselnym wierszykiem.Reszta alkoholu bedzie bez nalepek.smile
            • jkorszen Re: etykiety na butelki 22.07.05, 14:48
              my kupilismy oryginalna wodke ( bols, sobieski i wyborowa ) i na nia
              nalepilismy etykiety. z jednej strozy zeby goscie wiedzieli co pija a z drugiej
              zeby widac bylo ze to z wesela smile
              i jak rozdawalismy wodke to tez z tymi etykietami smile
          • tupecik21 Re: etykiety na butelki 19.04.14, 20:55
            jak szukacie drukarni, która jest producentem etykiet na butelki to śmiało mogę polecić taką w Krakowie flexpress.pl drukują etykiety na butelki wysokiej jakości w dobrej cenie.
            • angazetka Re: etykiety na butelki 21.04.14, 10:27
              Z pewnością szukają, od dziewięciu lat.
    • oloom Re: etykiety na butelki 22.07.05, 16:59
      ja niedawno byłam na weselu, na którym butelki miały oryginalne etykiety, a na
      szyjkach zawieszono etykietkę weselną.
      • olenkasimka Re: etykiety na butelki 15.01.15, 14:15
        No ja kiedyś coś takiego widziałam, młodzi chyba drukowali w drukarniadpi.pl ale głowy nie dam.
        • kaga9 Rzadki spamer, ale spamer 15.01.15, 22:40
          forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&author=olenkasimka+&title=&forum=
    • slodkazuzia Re: etykiety na butelki 28.01.15, 10:53
      Na tych butelkach, które były na stole dałam takie fajne kotyliony z napisami, a na tych butelkach dla gości przylepiałam naklejki.
    • kaga9 Spamerka tandeciara 28.01.15, 13:44
      forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&author=magdusiaa1988&title=&forum=
    • microbot12 Re: etykiety na butelki 29.01.15, 21:59
      Ja kupowałam na allegro takie śmieszne zawieszki, albo zawieszałam zwyczajnie kokardkę - nie chcielismy zakrywać butelki wódki, poniewaz była bardzo elegancka
      • pina_july Re: etykiety na butelki 03.02.15, 13:09
        Ludzie po co odpowiadać na pytane zdane 10 lat temu?! tongue_out
        Gdyby jeszcze ktoś podbił temat własnym pytaniem a nie wstawiał reklamy...
    • polinka3 Re: etykiety na butelki 12.02.15, 13:29
      Moim zdaniem lepiej z tego zrezygnować, można za to zainwestować w zawieszki - np. w kształcie krawatów i muszek. Na allegro jest ogromny wybór wink
    • kaga9 SPAMER, nie warto 29.04.15, 18:35
      forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=+&author=3rita&title=&forum=

Co post, to nazwa firmy.
    • kryspina007 Re: etykiety na butelki 12.05.15, 14:53
      etykiety to fajna sprawawink ostatnio widziałam też ozdoby na szyjki butelki, podwiązki niebieskie i krawaty, też fajnie wyglądałowink
    • izabella_witkowska Re: etykiety na butelki 13.05.15, 10:08
      mi się podobają takie śmieszne z mcdolnada, domestos czy inne zabawne. a nie tradycyjne wierszykismile
    • zlotazona Re: etykiety na butelki 13.05.15, 12:24
      Ja miałam swietne etykiety na sznureczku ze wstazkasmile swietnnie zdobiły stoly, sala wygladala bardzo bogatosmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka