lumja 22.07.05, 14:12 a propos watku o wódce - czy bedziecie na butelki przylepiac typowe weselne etykiety? Widzialam takie rózne w sklepach np. z napisem wodka weselna, z jakimis wierszykami itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: etykiety na butelki 22.07.05, 14:14 Ja nie bede. Szkoda ladnych butelek. Te etykiety kojarza mi sie z wodka specjalnia robuiona pokatnie w stanie wojennym przez ktoregos z ojcow. Odpowiedz Link Zgłoś
amalita Re: etykiety na butelki 22.07.05, 14:22 Ja tam wole wiedziec, co pije. A takie etykiety sa zazwyczaj na wodkach "no name", duzo gorszej jakosci...wypicie ich jest nie lada wyczynem. Na weselu, na ktorym bylam kilka lat temu byla taka widka weselna: smakowala jak bimber i malo kto ja pil.. Odpowiedz Link Zgłoś
lumja Re: etykiety na butelki 22.07.05, 14:29 u mojej koleżanki to odlepiali etykiete i kontretykiete i naklejali te weselne, z kolei u innej to te weselne byly nalepione na te oryginalne, a na jeszcze innym weselu widzialam takie coś, że eykieta byla oryginalna a zamiast kontretykiety byla nalepiona taka ze smiesznymi wierszykami - wygladalo to fajnie. ponadto kazdy z gości na odchodne tez dostawal taka butelkę wodki z jakąs dedykacja - oni zamawiali to specjalnie w drukarni. ja jeszcze nie wiem co zrobie, ale chyba raczej nie bede naklejać, no chyba,że tak jak w opisalam w ostatnimp rzypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
ninaspi Re: etykiety na butelki 22.07.05, 14:46 Kupujemy orginlana wodke .Tylko na pierwszych butelkach zakładamy zawieszki ze smiesznym weselnym wierszykiem.Reszta alkoholu bedzie bez nalepek. Odpowiedz Link Zgłoś
jkorszen Re: etykiety na butelki 22.07.05, 14:48 my kupilismy oryginalna wodke ( bols, sobieski i wyborowa ) i na nia nalepilismy etykiety. z jednej strozy zeby goscie wiedzieli co pija a z drugiej zeby widac bylo ze to z wesela i jak rozdawalismy wodke to tez z tymi etykietami Odpowiedz Link Zgłoś
tupecik21 Re: etykiety na butelki 19.04.14, 20:55 jak szukacie drukarni, która jest producentem etykiet na butelki to śmiało mogę polecić taką w Krakowie flexpress.pl drukują etykiety na butelki wysokiej jakości w dobrej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: etykiety na butelki 21.04.14, 10:27 Z pewnością szukają, od dziewięciu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
oloom Re: etykiety na butelki 22.07.05, 16:59 ja niedawno byłam na weselu, na którym butelki miały oryginalne etykiety, a na szyjkach zawieszono etykietkę weselną. Odpowiedz Link Zgłoś
olenkasimka Re: etykiety na butelki 15.01.15, 14:15 No ja kiedyś coś takiego widziałam, młodzi chyba drukowali w drukarniadpi.pl ale głowy nie dam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Rzadki spamer, ale spamer 15.01.15, 22:40 forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&author=olenkasimka+&title=&forum= Odpowiedz Link Zgłoś
slodkazuzia Re: etykiety na butelki 28.01.15, 10:53 Na tych butelkach, które były na stole dałam takie fajne kotyliony z napisami, a na tych butelkach dla gości przylepiałam naklejki. Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Spamerka tandeciara 28.01.15, 13:44 forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&author=magdusiaa1988&title=&forum= Odpowiedz Link Zgłoś
microbot12 Re: etykiety na butelki 29.01.15, 21:59 Ja kupowałam na allegro takie śmieszne zawieszki, albo zawieszałam zwyczajnie kokardkę - nie chcielismy zakrywać butelki wódki, poniewaz była bardzo elegancka Odpowiedz Link Zgłoś
pina_july Re: etykiety na butelki 03.02.15, 13:09 Ludzie po co odpowiadać na pytane zdane 10 lat temu?! Gdyby jeszcze ktoś podbił temat własnym pytaniem a nie wstawiał reklamy... Odpowiedz Link Zgłoś
polinka3 Re: etykiety na butelki 12.02.15, 13:29 Moim zdaniem lepiej z tego zrezygnować, można za to zainwestować w zawieszki - np. w kształcie krawatów i muszek. Na allegro jest ogromny wybór Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 SPAMER, nie warto 29.04.15, 18:35 forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=+&author=3rita&title=&forum= Co post, to nazwa firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
kryspina007 Re: etykiety na butelki 12.05.15, 14:53 etykiety to fajna sprawa ostatnio widziałam też ozdoby na szyjki butelki, podwiązki niebieskie i krawaty, też fajnie wyglądało Odpowiedz Link Zgłoś
izabella_witkowska Re: etykiety na butelki 13.05.15, 10:08 mi się podobają takie śmieszne z mcdolnada, domestos czy inne zabawne. a nie tradycyjne wierszyki Odpowiedz Link Zgłoś
zlotazona Re: etykiety na butelki 13.05.15, 12:24 Ja miałam swietne etykiety na sznureczku ze wstazka swietnnie zdobiły stoly, sala wygladala bardzo bogato Odpowiedz Link Zgłoś