agako78 04.08.05, 07:47 Poszukuje namiarów na osoby grajace pieknie na skrzypcach badz pienknie spiewajace na slub najlepiej z PLOCKA...Mozecie kogos polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agne1 Re: MUZYKA NA SLUBIE (SKRZYPCE??) PŁOCK 04.08.05, 09:46 u mnie beda skrzypce, ale grają koleżanki od mojej siostry ze szkoły muzycznej - jak już bede po i je poznam, to zapytam czy nie mają nic przeciwko żeby podać ich namiary na forum. a grają na prawde przeslicznie )))))))) ślub 20.08. w katedrze. Odezwij się na prv opo tej dacie Odpowiedz Link Zgłoś
agako78 Re: MUZYKA NA SLUBIE (SKRZYPCE??) PŁOCK 04.08.05, 10:36 ja mam slub w listopadzie...ale jesli nie bylo by klopotu to prosze podaj mi namiary po tym wyjatkowym dniu... promocja@gostynin.powiat.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agne1 Re: MUZYKA NA SLUBIE (SKRZYPCE??) PŁOCK 04.08.05, 10:53 gdybym zapomniała, to ty sie odezwij - wiesz po slubie mogę byc trochę rozkojarzona )))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
morphea1 Re: MUZYKA NA SLUBIE (SKRZYPCE??) PŁOCK 04.08.05, 13:34 a jakie utwory będą na Waszych ślubach...? Odpowiedz Link Zgłoś
agne1 Re: MUZYKA NA SLUBIE (SKRZYPCE??) PŁOCK 04.08.05, 13:38 ave maria - bacha i jeszce jakieś dwa jak się dowiem dam znać Odpowiedz Link Zgłoś
quartet1 Re: MUZYKA NA SLUBIE (SKRZYPCE??) PŁOCK 04.08.05, 22:26 witaj,jedyną osobą w Płocku która robi to zawodowo jest Piotr Kelm to nauczyciel ze szkoly muzycznej poza tym gra w Płockiej orkiestrze symfonicznej.Z tego co wiem to nie kosztuje to aż tak dużo podaję Ci nr.tel. możesz zadzwonić i sama sprawdzic 604-09-01-13 .polecam również jego zespół muzyczny na przyjęcie weselne,-gdyż grają rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
majasia Re: MUZYKA NA SLUBIE (SKRZYPCE??) PŁOCK 04.08.05, 22:33 Również polecam Piotra. U mnie będzie grał już niebawem... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś