evitka21 06.08.05, 17:35 czy ktoś wie gdzie mozna kupić tanio CZERWONY tiul we wrocławiu?bo juz mi sie poysły skończyły gdzie szukać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.ruszel Re: ______tiul we WROCŁAWIU____ 07.08.05, 21:44 Kolo Costy na ul. Ks. Witolda jest hurtownia materialów. Maja tam tiul za 9zl za mb (szerokosc 2,8m). Byl w roznych kolorahc, nie pamietam czy w czerwonym, podejrzewam ze trzeba pytac. Odpowiedz Link Zgłoś
evitka21 Re: ______tiul we WROCŁAWIU____ 08.08.05, 10:58 m.ruszel napisała: > Kolo Costy na ul. Ks. Witolda jest hurtownia materialów. Maja tam tiul za 9zl > za mb (szerokosc 2,8m). Byl w roznych kolorahc, nie pamietam czy w czerwonym, > podejrzewam ze trzeba pytac. dziekuję ogromnie!!!!!!!!!zaraz sie ubieram i lece sprawdzić-żyfcie mi uratoiwałaś!!!! )))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.ruszel Re: ______tiul we WROCŁAWIU____ 08.08.05, 22:49 bardzo sie ciesze ze moglam pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
evitka21 Re: ______tiul we WROCŁAWIU____ 08.08.05, 14:18 jeszcze raz dziekuje m.ruszel! byłam kupiłam i mam. Koło mnie był prawie 3 razy droższy. pozdrawaiam Odpowiedz Link Zgłoś
irish_girl Re: ______tiul we WROCŁAWIU____ 08.08.05, 21:23 Evitka, a nie widziałaś może w tym sklepie tiulu w kolorze bordo? Obecnie jestem na etapie koncepcji wstążek zrobionych z podszewki (chyba 3 czy 6 zł za mb, 150 szeroki materiał, na kilka wstażek pociąć sie da a kolory do wyboru...) ale tiul...Mmmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
evitka21 Re: ______tiul we WROCŁAWIU____ 10.08.05, 09:53 tak był tam bordowy tez-taki ładny ciemny. Kosztuje 10zł(w detalu) za mb (2,80 m)czyli bardzo tani.Weź raczej ten tiul-ja juz swoje kokardki zrobiłam i wyszły bardzo ładnie. A jak sie tam wybierasz to polecam wstapić do COSTY (obok),tam jest duzo slunych dodatków i ja do tych moich kokard dokupiłam sobie male białe rózyczki. Jak chcesz to ci wysle fotke na maila. Na 4 takie kokardki do klamek spokojnie wystarczyło mi 20 cm. A na maske zrobiłam (prawie)taką drapowana szarfę schodzącą dpod boków do środka maski (taki trójkąt)tez z białymi różyczkami ,tylko wiekszymi. także polecam sie tam przejsc. pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
irish_girl Re: ______tiul we WROCŁAWIU____ 11.08.05, 23:46 Dzięki evitka za zdjęcia Rzeczywiście chyba się przymierzę do tego tiulu. Super pomysł z tymi wstążkami na samochód. A skąd masz różyczki???? Odpowiedz Link Zgłoś
evitka21 Re: ______tiul we WROCŁAWIU____ 13.08.05, 15:27 <<<<<A jak sie tam wybierasz to polecam wstapić do COSTY (obok),tam jest duzo slunych dodatków i ja do tych moich kokard dokupiłam sobie male białe rózyczki. >>>> w "coscie" kupowałam rózyczki-jest tam ich bardzo duży wybór w wielu rozmiarach, i kolorach z papieru materiału....taniej jest podobno na giełdzie kwiatowej na karmelkowej,ale ja mało rzeczy kupowałam i mi sie tam nie opłacało jechać (mam daleko,a wstep tam kosztuje 7zł). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
irish_girl Re: ______tiul we WROCŁAWIU____ 15.08.05, 00:33 nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem ;-( Sorry za brak oczu, zawstydziłam się .... Odpowiedz Link Zgłoś
evitka21 Re: ______tiul we WROCŁAWIU____ 15.08.05, 08:42 no co ty irish! nie ma powodu-w natłoku tylu informacji to nic dziwnego. w końcu jestesmy tu (w większości) aby sobie pomagać )). Życzę udanych zakupów i cieszę sie że mogłam pomóc. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
irish_girl Re: ______tiul we WROCŁAWIU____ 16.08.05, 12:30 Wybieram się w czwartek po ten tiul i do Costy Jakbyś chciała namiary na sklep z materiałami, gdzie podszewka (różne kolory), którą można pociąć na wstążki, kosztuje 2,50 zł za metr bieżący (szerokość 150 cm), to daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
irish_girl Re: ______tiul we WROCŁAWIU____ 18.08.05, 20:19 Kupiłam po metrze tiulu bordowego i ecru+ po 15 metrów bordowej i perłowej podszewki Aaaa...na wyjazd weselny biorę maszynę i będę tworzyć ozdobę tej koszmarnej wielkiej stołówki Dobrze, że wyjeżdżamy dwa dni przed weselem Jeszcze tylko giełda kwiatowa i kupno balonów+kilku drobiazgów. Ciężko będzie wstać świtem bladym, bo dzień wcześniej bawimy się jako goście na weselu Dzięki wielkie, evitka, wspaniały pomysł z tym tiulem )) Odpowiedz Link Zgłoś
evitka21 Re: ______tiul we WROCŁAWIU____ 18.08.05, 22:07 irish_girl napisała: > Dzięki wielkie, evitka, wspaniały pomysł z tym tiulem )) cała przyjemnosc po mojej stronie ))))) ciesze sie że ci przygotowania dobrze idą-już prawie wszystko gotowe )) u mnie też pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś