Dodaj do ulubionych

______tiul we WROCŁAWIU____

06.08.05, 17:35
czy ktoś wie gdzie mozna kupić tanio CZERWONY tiul we wrocławiu?bo juz mi sie
poysły skończyły gdzie szukać
Obserwuj wątek
    • m.ruszel Re: ______tiul we WROCŁAWIU____ 07.08.05, 21:44
      Kolo Costy na ul. Ks. Witolda jest hurtownia materialów. Maja tam tiul za 9zl
      za mb (szerokosc 2,8m). Byl w roznych kolorahc, nie pamietam czy w czerwonym,
      podejrzewam ze trzeba pytac.
      • evitka21 Re: ______tiul we WROCŁAWIU____ 08.08.05, 10:58
        m.ruszel napisała:

> Kolo Costy na ul. Ks. Witolda jest hurtownia materialów. Maja tam tiul za 9zl
        > za mb (szerokosc 2,8m). Byl w roznych kolorahc, nie pamietam czy w czerwonym,
        > podejrzewam ze trzeba pytac.

dziekuję ogromnie!!!!!!!!!zaraz sie ubieram i lece sprawdzić-żyfcie mi
        uratoiwałaś!!!! smile))))
        • m.ruszel Re: ______tiul we WROCŁAWIU____ 08.08.05, 22:49
          bardzo sie ciesze ze moglam pomocsmile
      • evitka21 Re: ______tiul we WROCŁAWIU____ 08.08.05, 14:18
        jeszcze raz dziekuje m.ruszel! byłam kupiłam i mam. Koło mnie był prawie 3 razy
        droższy. pozdrawaiam
        • irish_girl Re: ______tiul we WROCŁAWIU____ 08.08.05, 21:23
          Evitka, a nie widziałaś może w tym sklepie tiulu w kolorze bordo? Obecnie
          jestem na etapie koncepcji wstążek zrobionych z podszewki (chyba 3 czy 6 zł za
          mb, 150 szeroki materiał, na kilka wstażek pociąć sie da a kolory do wyboru...)
          ale tiul...Mmmmm...
          • evitka21 Re: ______tiul we WROCŁAWIU____ 10.08.05, 09:53
            tak był tam bordowy tez-taki ładny ciemny. Kosztuje 10zł(w detalu) za mb (2,80
            m)czyli bardzo tani.Weź raczej ten tiul-ja juz swoje kokardki zrobiłam i wyszły
            bardzo ładnie. A jak sie tam wybierasz to polecam wstapić do COSTY (obok),tam
            jest duzo slunych dodatków i ja do tych moich kokard dokupiłam sobie male białe
            rózyczki. Jak chcesz to ci wysle fotke na maila. Na 4 takie kokardki do klamek
            spokojnie wystarczyło mi 20 cm. A na maske zrobiłam (prawie)taką drapowana
            szarfę schodzącą dpod boków do środka maski (taki trójkąt)tez z białymi
            różyczkami ,tylko wiekszymi.
            także polecam sie tam przejsc.
            pozdrawiam!!!
            • irish_girl Re: ______tiul we WROCŁAWIU____ 11.08.05, 23:46
              Dzięki evitka za zdjęcia wink
              Rzeczywiście chyba się przymierzę do tego tiulu. Super pomysł z tymi wstążkami
              na samochód. A skąd masz różyczki????
              • evitka21 Re: ______tiul we WROCŁAWIU____ 13.08.05, 15:27
                <<<<<A jak sie tam wybierasz to polecam wstapić do COSTY (obok),tam
                jest duzo slunych dodatków i ja do tych moich kokard dokupiłam sobie male białe
                rózyczki. >>>>

w "coscie" kupowałam rózyczki-jest tam ich bardzo duży wybór w wielu
                rozmiarach, i kolorach z papieru materiału....taniej jest podobno na giełdzie
                kwiatowej na karmelkowej,ale ja mało rzeczy kupowałam i mi sie tam nie opłacało
                jechać (mam daleko,a wstep tam kosztuje 7zł).
                pozdrawiam
                • irish_girl Re: ______tiul we WROCŁAWIU____ 15.08.05, 00:33
                  nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem ;-(
                  Sorry za brak oczu, zawstydziłam się ....
                  • evitka21 Re: ______tiul we WROCŁAWIU____ 15.08.05, 08:42
                    no co ty irish! nie ma powodu-w natłoku tylu informacji to nic dziwnego.
                    w końcu jestesmy tu (w większości) aby sobie pomagać smile)).
                    Życzę udanych zakupów i cieszę sie że mogłam pomóc.
                    pozdrawiam
                    • irish_girl Re: ______tiul we WROCŁAWIU____ 16.08.05, 12:30
                      Wybieram się w czwartek po ten tiul i do Costy wink
                      Jakbyś chciała namiary na sklep z materiałami, gdzie podszewka (różne kolory),
                      którą można pociąć na wstążki, kosztuje 2,50 zł za metr bieżący (szerokość 150
                      cm), to daj znać wink
                      • irish_girl Re: ______tiul we WROCŁAWIU____ 18.08.05, 20:19
                        Kupiłam wink
                        po metrze tiulu bordowego i ecru+ po 15 metrów bordowej i perłowej podszewki wink

Aaaa...na wyjazd weselny biorę maszynę i będę tworzyć ozdobę tej koszmarnej
                        wielkiej stołówki wink Dobrze, że wyjeżdżamy dwa dni przed weselem wink

Jeszcze tylko giełda kwiatowa i kupno balonów+kilku drobiazgów. Ciężko będzie
                        wstać świtem bladym, bo dzień wcześniej bawimy się jako goście na weselu wink

Dzięki wielkie, evitka, wspaniały pomysł z tym tiulem wink))
                        • evitka21 Re: ______tiul we WROCŁAWIU____ 18.08.05, 22:07
                          irish_girl napisała:

> Dzięki wielkie, evitka, wspaniały pomysł z tym tiulem wink))

cała przyjemnosc po mojej stronie smile)))))

ciesze sie że ci przygotowania dobrze idą-już prawie wszystko gotowe smile))

u mnie też

pozdrawiam cieplutko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka