chihuahuaa 10.08.05, 12:39 Jedna z dziewczyn poruszyła już ten wątek w jednym z postów i wydaje mi sie on bardzo interesujący. Awiec ja zaczynam nowy post - gdzie napewno nie zrobilibyście swojego wesela i dlaczego? Jestem bardzo ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frania_bania Mozart trasa W-wa-Kraków 10.08.05, 12:42 byłam tam na weselu i było ... dziwnie śmierdziało tłuszczem (z kuchni od frytek) pod nosem trasa wawa-kraków jedzenie średnie Odpowiedz Link Zgłoś
mariankaa Re: Gdzie nie zrobilibyście swojego wesela? 10.08.05, 12:45 - Nie chciałabym w ogrodzie bo bałabym się, że będzie padać... ale ogród przy sali czemu nie. - W stołówce (flizy na podłodze brrr) - W szkolnej sali gimnastycznej ... Ale szczerze mówiąc byłam na wielu weselach i otoczenie miało najmniejszy wpływ na poziom zabawy gości! Jeśli nie będzie obskurnie, nie będzie brzydko pachniało a goście nie będą się gnietli to na prawdę można sie wspaniale bawić! Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: Gdzie nie zrobilibyście swojego wesela? 10.08.05, 12:49 W życiu bym nie zrobiła (Warszawa) w: Hotelu 500 - Zegrze, ani w żadnej innej 500 - tce Hotelu Fort Piontek Hotelu Lando Hotelu Hrabskim Dlaczego? wszędzie fatalna obsługa, kiepskie jedzenie i okropny wystrój sali bankietowej. PODkREŚLAM, ZE JEST TO MOJE ZDANIE, A NIE KRYTYKA DLA TYCH, KTÓRZY TAM MAJĄ, ALBO BĘDĄ MIELI SWOJE WESELA. Odpowiedz Link Zgłoś
kaskoss101 Re: Gdzie nie zrobilibyście swojego wesela? 10.08.05, 13:14 Ja nigdy w remizie strażackiej, ani w McDonald's Odpowiedz Link Zgłoś
misia_pysia79 Re: Gdzie nie zrobilibyście swojego wesela? 10.08.05, 13:31 Wrocław - knajpa w przejści podziemnym, pod placem 1- go Maja. Unosi się tam specyficzny zafach wilgoci pomieszany z dziwnym zapachem jedzenia ... bleeee Knajpka mieści się w środku przejścia, ma szyld: organizujemy wesela Jeszcze tam nie widziałam wesela, ale ambicje mają niezle !!! Warszawa - knajpka - bar w budynku Bellona przy Towarowej. Mój miś tam pracuje i kilka razy, będąc w sobotę w pracy, natknął się na wesele. Knajpka jest w suterenie, wystrój ma hmmm - barowy - fast - foodowy. Nie wiem co ludzi tam przyciąga ... może cena ? Odpowiedz Link Zgłoś
sandraa3 Re: Gdzie nie zrobilibyście swojego wesela? 10.08.05, 15:05 Hmm... nie wiem czy to fajny temat... ale skoro chcesz to prosze bardzo: nie zrobilabym wesela w: -remizie -domu weselnym -jakimkolwiek miejscu udekorowanym balonami Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Gdzie nie zrobilibyście swojego wesela? 10.08.05, 15:06 To gdzie robicie wesele??? Odpowiedz Link Zgłoś
sandraa3 Re: Gdzie nie zrobilibyście swojego wesela? 10.08.05, 19:10 w ogrodzie 8) pod namiotem, przy nowo wybudowanym "dworku". Odpowiedz Link Zgłoś
ulka_babulka Re: Gdzie nie zrobilibyście swojego wesela? 10.08.05, 15:30 A dlaczego nie w domu weselnym? Byłam w czerwcu na weselu własnie w domu weselnym i było super. Dekoracja to wybór nowożeńców /balonów nie było/ sala i stoły piękne dekoracje, wyjście na ogród, teren ogrodzony, sala piękna, jedzenie wspaniałe do siedzenia krzesła nie ławki, kelnerzy z hotelu ,,Sobieski" więc obsługa miła, profesjonalna i przystojna. Podaj mi jakieś przeciw salom weselnym bo nie bardzo wiem o co ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
alyy Re: Gdzie nie zrobilibyście swojego wesela? 10.08.05, 16:02 Ja też nie zrobiłabym wesela w domu weselnym. Przerażają mnie te wielkie salicha-kombinaty z kiepskiej jakości płytkami na podłodze. Byłam w takiej fabryce weselnej w lutym i wyszlismy o pierwszej - jedzenie do bani - masówa... Zebym była dobrze zrozumiana - nikogo nie krytykuję, ja mam kiepskie wspomnienia... wesele to było w domu weselnym w Kobyłce... I nie zrobiłabym wesela w Hotelu Lord w warszawie -kiczowaty różowy wystrój. I te rzeźby, brrr. Ma tylo jedną zaletę - sala na górze ma widok na lotnisko - podziwanianie samolotów startujących i lądujących ma niechybnie swój urok, ale po obejrzeniu sali przystrojonej dla weselników ucieklismy z narzeczonym szybciutko... Odpowiedz Link Zgłoś
pumka10 Re: Gdzie nie zrobilibyście swojego wesela? 10.08.05, 16:08 nigdy nie zrobiłabym wesela w remizie-juz wolałabym go nie miec... Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Gdzie nie zrobilibyście swojego wesela? 10.08.05, 16:17 a ja własnie rozwazalam remize i wolalabym taka zabawe niz jakies udziwnione miejsca... w koncu zrobilam w domu weselnym i bylo fajnie ja nie zrobilabym w podejrzanych lokalach-widzialam taki jeden, kiczowate kolumienki, lampko choinkowe na scianach, fonatanna kicz na korytarzu, i swiecoace obrazki z papużkami, blee zastawa "krysztalowa", talerze w wielkie roze i złote obwódki, kapiace złotem noże... do tego burdel na gorze... kicz na kiczu... Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Gdzie nie zrobilibyście swojego wesela? 10.08.05, 16:21 aa i widzilam tez sale co wygladala jak Smerfolandia-cukierkowa, fioletowo, błekitne sciany, biały dach...rózowe sciany...blee nie zrobilabym tez w przydroznym barze-takim jak sie TIRy zatrzymuja-widzialam tez takie ogloszenia i w stolowce, co tylko sa paprotki na oknach i lastryko na podlodze... Odpowiedz Link Zgłoś
ozana1 Re: Gdzie nie zrobilibyście swojego wesela? 10.08.05, 19:41 Moge sie załozyc ze w brew pozorom wiele wesel organizuje sie jeszcze w domach szczegolnie w malych miastach i wsiach , ale bym poszła na takie weselicho z przyspiewkami i do białego rana i z wujem Jozkiem co tanczy ze wszystkimi Pannami od 5 do 87 roku zycia Hi hi hi ozana Odpowiedz Link Zgłoś
agmani Do Ulki 10.08.05, 17:19 To dom weselny w Warszawie? Możesz powiedzieć jaki (gdzie)? Dzięki z góry, pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ulka_babulka Re: Do Ulki 11.08.05, 07:38 Dom weselny 2km od Piaseczna, naprawdę było super, pyszne jedzenie /4 dania na gorąco/ wiele przystawek, kaczki i ryby na postumentach, jedzenie do wyboru i koloru, owoce, ciasta, tort 4-ro piętrowy, napoje zimne i gorace bez ograniczeń, dekoracje tak jak pisałam młodzi wybierają sami, na weselu którym byłam nie było balonów, tylko kwiaty i materiał, prześlicznie, na stołach kolor kwiatów do uzgodnienia. Bez kichy i kiczu a obsługa w pełni profesjonalna. Jeszcze jedno dekoracja sali to oddzielny wydatek. Odpowiedz Link Zgłoś
sandraa3 Re: Gdzie nie zrobilibyście swojego wesela? 10.08.05, 19:11 Wiedzialam, ze tak sie skonczy ten wątek. Poobrazaja sie. Bo nie i już. Nie moja bajka, nie moja estetyka. Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Gdzie nie zrobilibyście swojego wesela? 10.08.05, 16:58 podpisuję się pod tym: żadnych domów weselnych i balonów! wybieram eleganckie restauracje- to wcale nie musi być drogie, wiem, bo właśnie w restauracji odbędzie się nasze przyjęcie. i wcale nie będzie " zastaw się a postaw się"- albo odwrotnie, nie pamiętam. wiele modnych domów weselnych proponowało nam ceny o 30% wyższe. Odpowiedz Link Zgłoś
sabina Re: Gdzie nie zrobilibyście swojego wesela? 10.08.05, 17:51 W super eleganckiej restauracji. Z prostej przyczyny ze czesc moich gosci moglaby sie czuc niezrecznie nie wiedzac ktorych sztuccow do czego uzyc i do ktorego kieliszka co dolac. Pod czujnym wzrokiem kelnerow Panie nie wiedialy by gdzie podziac torebke, a panowie udusiliby sie po w marynarkach. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka2501 Re: Gdzie nie zrobilibyście swojego wesela? 10.08.05, 22:42 Ja mam własnie na stołówce. Wydaje mi sie, że nietypowej. Jest to duża przestrzenna klimatyzowana sala. Obsługa super. Jedzonko jeszcze bardziej. No może dojazd troche kiepski ale... to nie najważniejsze. Zaplecze super. Toalety czyste i ogólnie ekstra. W domu weselnym byłam 5 lat temu i wydaje mi się, że tam się płaci głównie za renomę. Znajomi płacili 5 lat temu 2 razy tyle ile ja w tym roku (20 sierpnia) a jedzenia połowa tego co ma być u nas. Nie zrobiłabym wesela w remizie przystrojonej balonami we wszystkich dostępnych kolorach (na takim też byłam. Ogólnie jednak do balonów nic nie mam. Wszystko jest kwesią dobrego smaku i przede wszystkim gustu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
arcx Re: Gdzie nie zrobilibyście swojego wesela? 10.08.05, 23:19 W remizie, w domu weselnym z balonikami, w restauracji Yuca w Łodzi (kicz i tandeta - przepraszam wszystkich, którzy mają tam wesele) i w restauracji Stary Browar w Tarnobrzegu - ostrzegam wszystkich, może i fajnie wygląda, ale jedzenie i obsługa fatalna. Czy wiecie, że dania dla 15 osób podawali każdemu osobno przez 3 godziny? Porażka.... Odpowiedz Link Zgłoś