guslawa1 17.08.05, 12:43 poszukuje w Warszawie wygodnych, ładnych ślubnych butów. Macie jakiś pomysł gdzie takie można znaleźć. Tyle sie słyszy że buty sa wazne bo na calą noc,a bolące nogi to koszmar jak trzeba tanczyc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariankaa Re: wygodne buty 17.08.05, 12:48 Najlepiej fason, który juz sie sprawdził na Twoich nóżkach Musisz mierzyć... Myślę że warto zainwestować w droższy bucik żeby się w nim wybawić no i w taki fason, który potem jeszcze założszysz... Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: wygodne buty 17.08.05, 12:59 I koniecznie je rozchodzić przed ślubem. Zwłaszcza jeżeli będą wąziutkie a nie nosisz takich zazwyczaj, to jak nie przyzwyczaisz nóg mogą cię boleć. Odpowiedz Link Zgłoś
loorien Re: wygodne buty 17.08.05, 13:05 ja kupiłam sobie dwie pary - jedne eleganckie w szpic z serii "białych butów ślubnych" z koralikami bardzo ładne ale nie sądze zeby sie sprawdziły na całą noc - więc kupiłam sobie tez z kolekcji Ryłko buty ala balerinki bardzo mieciutka skórka na kaczuszce juz teraz są bardzo wygodne - jak kapcie - nie trzeba ich rozchodzić. Nie do konca jednak pasują kolorystycznie bo są ecru a ja mam suknie cappucino. No ale co tam - po 12 nikt juz nie zwroci na to uwagi a buty potem wykorzystam na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna013 Re: wygodne buty 17.08.05, 21:24 proponuje pojechac do Otwocka na ul.Reymonta 25,mały zaklad szewski,ktory wykonuje tylko buty slubne do warszawskich salonow ale nie tylko.Koszt jest o polowe nizszy a mozna samemu zdecydowac o wszystkim, termin okolo 2 tygodni Odpowiedz Link Zgłoś
justus007 Re: wygodne buty 17.08.05, 13:11 a może polecicie jakąś stronkę. pracuję do późna i daleko dojeżdzam do domku więc na zakupy się nie nadaję i zanim wybiorę się do sklepu chciałabym obejzec cos w necie Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: wygodne buty 17.08.05, 16:25 polecam firmę Ryłko, robi soliden buty warte swej ceny, a wcale nie takie drogie, kupiłam od nich takie ecru, pierwszy raz ubrałąm na ślub, przetańczyłam całą noc i nic mni enie bolało, polecam RadZę kupic jakies z prawdziwej skóry bo inaczej moze byc problem Odpowiedz Link Zgłoś
lallique Re: wygodne buty 17.08.05, 16:38 A jakie buty Ci się podobają? Z okrągłymi czy szpiczastymi noskami? Ozdobne czy gładkie? Białe czy ecru? Trochę sklepów widziałam i mogę pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
metrluba Re: wygodne buty 17.08.05, 16:40 Ja też miałam Ryłkę, i też bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
smoni Re: wygodne buty - firma Ryłko 17.08.05, 21:10 no właśnie - jestem w trakcie poszukiwania butów - te które do tej pory widziałam niczym specjalym się nie wyróżniają a kosztują kupę kasy - jedyne co mi się podobało w miarę - to firma RYŁKO - niestety do tej pory widziałam mały wybór tej firmy - może ktoś się wie, gdzie mają duży wybór??? ogólnie poszukuję bardzo klasycznych butów z białej skóry, na średnim obcasie - na terenie Warszawy - dziewczyny - jeżeli macie jakieś fajne sklepy na myśli - pls. dajcie znać Odpowiedz Link Zgłoś