Dodaj do ulubionych

wygodne buty

17.08.05, 12:43
poszukuje w Warszawie wygodnych, ładnych ślubnych butów. Macie jakiś pomysł
gdzie takie można znaleźć. Tyle sie słyszy że buty sa wazne bo na calą noc,a
bolące nogi to koszmar jak trzeba tanczyc.
Obserwuj wątek
    • mariankaa Re: wygodne buty 17.08.05, 12:48
      Najlepiej fason, który juz sie sprawdził na Twoich nóżkachsmile Musisz mierzyć...
      Myślę że warto zainwestować w droższy bucik żeby się w nim wybawić no i w taki
      fason, który potem jeszcze założszysz...
      • dafni Re: wygodne buty 17.08.05, 12:59
        I koniecznie je rozchodzić przed ślubem. Zwłaszcza jeżeli będą wąziutkie a nie
        nosisz takich zazwyczaj, to jak nie przyzwyczaisz nóg mogą cię boleć.
        • loorien Re: wygodne buty 17.08.05, 13:05
          ja kupiłam sobie dwie pary - jedne eleganckie w szpic z serii "białych butów
          ślubnych" z koralikami bardzo ładne ale nie sądze zeby sie sprawdziły na całą
          noc - więc kupiłam sobie tez z kolekcji Ryłko buty ala balerinki bardzo
          mieciutka skórka na kaczuszce juz teraz są bardzo wygodne - jak kapcie - nie
          trzeba ich rozchodzić. Nie do konca jednak pasują kolorystycznie bo są ecru a
          ja mam suknie cappucino. No ale co tam - po 12 nikt juz nie zwroci na to uwagi
          a buty potem wykorzystam na pewnosmile
      • grazyna013 Re: wygodne buty 17.08.05, 21:24
        proponuje pojechac do Otwocka na ul.Reymonta 25,mały zaklad szewski,ktory
        wykonuje tylko buty slubne do warszawskich salonow ale nie tylko.Koszt jest o
        polowe nizszy a mozna samemu zdecydowac o wszystkim, termin okolo 2 tygodni
    • justus007 Re: wygodne buty 17.08.05, 13:11
      a może polecicie jakąś stronkę. pracuję do późna i daleko dojeżdzam do domku sad
      więc na zakupy się nie nadaję i zanim wybiorę się do sklepu chciałabym obejzec
      cos w necie
    • monikaa13 Re: wygodne buty 17.08.05, 16:25
      polecam firmę Ryłko, robi soliden buty warte swej ceny, a wcale nie takie
      drogie, kupiłam od nich takie ecru, pierwszy raz ubrałąm na ślub, przetańczyłam
      całą noc i nic mni enie bolało, polecam
      RadZę kupic jakies z prawdziwej skóry bo inaczej moze byc problem
    • lallique Re: wygodne buty 17.08.05, 16:38
      A jakie buty Ci się podobają? Z okrągłymi czy szpiczastymi noskami? Ozdobne czy
      gładkie? Białe czy ecru?
      Trochę sklepów widziałam i mogę pomóc.
    • metrluba Re: wygodne buty 17.08.05, 16:40
      Ja też miałam Ryłkę, i też bardzo polecam.
      • smoni Re: wygodne buty - firma Ryłko 17.08.05, 21:10
        no właśnie - jestem w trakcie poszukiwania butów - te które do tej pory
        widziałam niczym specjalym się nie wyróżniają a kosztują kupę kasy - jedyne co
        mi się podobało w miarę - to firma RYŁKO - niestety do tej pory widziałam mały
        wybór tej firmy - może ktoś się wie, gdzie mają duży wybór???smile
        ogólnie poszukuję bardzo klasycznych butów z białej skóry, na średnim obcasie -
        na terenie Warszawy - dziewczyny - jeżeli macie jakieś fajne sklepy na myśli -
        pls. dajcie znać

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka