reszka.ja 18.08.05, 21:42 mam pytanie: bo czesto ktos pisze,ze jakas dziewczyna miala wianek na glowie a ja sie pytam jak to wyglada i czy pasuje on raczej do sukienki typu "romantyczna" bo nie wiem......... napiszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reszka.ja Re: jak wyglądają wianki? 18.08.05, 22:21 nie wiecie? ja tez nie.... ale na pewno jest ktos ko wie Odpowiedz Link Zgłoś
epox123 Re: jak wyglądają wianki? 18.08.05, 22:25 zaraz pośle fotki na Twojego maila Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 Re: jak wyglądają wianki? 18.08.05, 23:48 czy tez moglabym prosic o fotografie. Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
reszka.ja Re: jak wyglądają wianki? 19.08.05, 09:22 dziekuje za zdjecia- wianki sa sliczne. A ja mam jeszcze pytanie czy one pasuje raczej do sukienki typu "romantyczna"? czy to zalezy tez od wianka? POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 Re: Reszka mozesz przeslac mi zdjecia ? 19.08.05, 10:40 Kurcze poszla pusta wiadomosc. (nastepuje szeroki usmiech) Co do sukni "romantycznej" to chyba zalezec bedzie od rodzaju kwiatow, jesli suknia jest strojna taka z przepychem wybralabym (ja osobiscie) skromna bizuterie i wszystkie dodatki aby nie wygladac jak choinka Odpowiedz Link Zgłoś
reszka.ja Re: Reszka mozesz przeslac mi zdjecia ? 19.08.05, 13:06 moge Ci wyslac zdjecia ale mozesz mi podac swojego maila? nie gazetowego..... Odpowiedz Link Zgłoś
reszka.ja nie dostałam Twojego adresu 19.08.05, 14:20 ale nie ma nic........ nie ma zadnego adresu.... a chetnie bym wyslala.... sprobuj jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 Dziekuje Reszce 19.08.05, 19:13 za zdjecia. Moj mezczyzna stwierdzil, ze mu sie to nie podoba. Stwierdzil, ze bardzie jpasuje to do stylu lat 60. Kurde a myslalam, ze mu sie spodobaja. Jednak dziekuje za fotki. Milego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
reszka.ja Re: Dziekuje Reszce 19.08.05, 21:57 no a Mój powiedział, że są ok, nic rewelacyjnego ale że może byc wiec chyba jestem w lepszej sytuacji niż Ty Chociaż wiesz co? Ja mysle,ze jakby taki wianek pasowal do sukienki to zmienilby zdanie. Z Moim czesto tak jest..... nie podoba mu sie jakis ciuch lub dodatek ale jak sie to zalozy, skompletuje to przyznaje ze ladne wiec.... moze...... POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 Re: Dziekuje Reszce 19.08.05, 22:04 U mnie wyglada to tak: facet uwielbia robic ze mna zakupy i to co mam w szafie to jego wybory. Ma dobre oko i zawsze cos mi wyszpera czego ja nie zauwaze. Problem w tym, ze ja nie mam jeszcze sukienki i nawet nie wiem jaki model bedzie pasowal do mnie. Poczekam i zadecyduje. Odpowiedz Link Zgłoś
reszka.ja Re: Dziekuje Reszce 19.08.05, 22:43 tak bedzie najlepiej...... a mam nadzieje,ze On Ci nie bedzie wybieral sukienki nie, no zartowalam... ja jak bede sobie cos kupowac (sukienke) to na pewno Moj nie bedzie ja widzial wczesniej- to nie przesad- absolutnie (bierzemy slub 13maja 2006 w "pechowa" 13- tke i w miesiacu bez "r") ale chce zobaczyc jego mine jak bede tak slicznie wygladac POZDRAWIAM PS. a masz juz jakis typ sukienki? ja bylam niedawno po raz pierwszy w salonie i pasowala mi taka: www.lisaferrera.pl/product_info.php?products_id=13&osCsid=f6a0825285921e338cc8e7c7f5c09933 ale biala... ale chodzenie po salonach dopiero przede mna Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 Reszka bardzo ladny model sukni. 20.08.05, 15:14 Taki w moim stylu. Narzeczony nie, nie, nie wybierze mi sukni. Zobaczy ja dopiero jak bede wchodzila do Kosciola. Wlasnie dzisiaj wybieramy sie do salonu zobaczyc w jakim modelu bedzie mi do twarzy. Wybierzemy kilka modeli a ja sama dokonam wyboru. Jednak w pazdzierniku idziemy na expo gdzie wystacy prezentuja nowa kolekcje. 4 pokazy dziennie wiec bedzie w czym wybierac. Na dzien dzisiejszy cos z www.misskelly.fr/ tansza niz Alexis i Hervé. W czwartek ogladalam suknie Cymbelline ale najtansza i popularna w Polsce ( cos na s ) kosztuje 850 euro. Ponizej 1000 nie ma nic ciekawego i powiem szczerze wcale nie jestem zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś