gaga82 23.08.05, 13:48 Ślub był 20 sierpnia wszystko się dobrze ułożyło. Ale tylko jedno powiem dziewczyny nie kupujcie sukni z kołem najlepiej na samej halce.pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zzolwik Re: Już po!! 23.08.05, 14:12 dlaczego nie z kołem??ja mam halkę z jednym kołem na dole. co jest nie tak z kołem że lepiej go nie mieć? odpowiedź bo jestem strasznie ciekawa? Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: Już po!! 23.08.05, 14:15 zalezy od koła ja miałam z kołem - było elastyczne i było ok Odpowiedz Link Zgłoś
morphea1 Re: Już po!! 23.08.05, 15:05 Gaga , co z tym kołem...Sama mam taką... Na co mam uważać? Planowałam pochodzić w niej troche przed ślubem zeby sie przyzwyczaic... Jedynie co sie boję to to ze w kościele jak uklęknę to będę się zaczepiać o obcas i będę miała trudności ze wstaniem... Gaga! Proszę o rady! PS. Gratulki z powodu udanej ceremonii! Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: Już po!! 23.08.05, 15:48 ja miałam koło jak chodzisz - nie podnos wysoko stóp - nie zahaczysz obcasem jak koło jest wysokiej jakosci to nie bedzie problemow Odpowiedz Link Zgłoś
hanka2501 Re: Już po!! 23.08.05, 16:19 Gratuluję i wszystkiego naj, naj ... My również 20 sierpnia ślubowaliśmy. Odnośnie sukni, to ja miałam na jednym kole i dużo falban na halce. Powodowało to, że suknia ładnie układała się. Koło mnie nie przeszkadzało. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga82 Re: Już po!! 23.08.05, 20:31 mi koło przeszkadzało bo się na nim kilka razy przejechalam i go przydeptywalam aż w końcu jeden wujek wywalil mnie na ziemie .na samej halce jest wieksza swoboda chodzenia i bawienia. czasem jest tez tak ze jak sobie usiadzie to cala suknia na kole idzie w gore.ale to moje zdanie.Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pati291 Re: Już po!! 24.08.05, 08:15 Też się z tym zgadzam. W salonie musieli żle dobrać ci halkę. U jednej mojej koleżanki miała tak dospasowaną długość, że nie miała nawet kawałka rozdarcia. Druga koleżanka miał za długą i cały dół podarty. A gdy w salonie zwracała uwagę, że według niej jest za długa i ją skrócili to mieli to gdzieś i że się na tym nie zna. Na weselu okazało się kto ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś