szczurkova 24.08.05, 12:36 Kochane ludki potrzebuję sali weselnej - jakiejś niedrogiej, z charakterem, nie koniecznie wielkiej tak żeby na 70 osób starczyło Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szaruga Re: sala weselna w łodzi 24.08.05, 15:13 ja mialam wesele w domu lekarza przy czerwonej - sala stylowa, ale niestety niezbyt tania... na poczatku nie bralam pod uwage takich kosztow, ale po przegladzie lodzkich sal.... odzalowalam i absolutnie byl to strzal w 10 ) ogolnie w lodzi jest dosc kiepsko z ladnymi salami... jasli chcesz wiecej informacji - napisz do mnie na gazetowego... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_pepe Re: sala weselna w łodzi 07.09.15, 15:17 może za późno, ale polecam Campoverde campoverde.pl/, nowy, piękny elegancki ośrodek, wokół natura, zielono, lasy... z tego co wiem mają dwie sale obydwie mieszczą ok 200 osób plus mają hotel i apartamenty. serwują świetne dania, polecam ich kucharza jest cudotwórcą! świetne miejsce na wesele, chyba w Łodzi nie ma lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia.ka Re: sala weselna w łodzi 04.10.16, 22:04 Bardzo ładne i eleganckie sale są w Zajeździe u Przemka w Zgierzu. Warto zajrzeć do nich na stronę i obejrzeć zdjęcia. My kilka razy tam już byliśmy na różnych imprezach rodzinnych. www.salakrysztalowa.com.pl/kategorie/galeria Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 SPAM 05.10.16, 14:04 forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&author=zuzia.ka+&title=&forum= Odpowiedz Link Zgłoś