kasieczko 05.09.05, 12:15 Prędko muszę kupić dekorację na samochód do ślubu - jakąś wstęgę najchętniej, wiecie gdzie w Warszawie coś takiego znajdę? dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domi_mikolka Re: Dekoracja samochodu 05.09.05, 13:21 ja kupiłam w sobotę w normalnej, zwykłej pasmanterii na bazarku 10m atłasowej wstążki o szer. chyba z 10cm. bardzo ładna i w sumie nie taka droga - 3,50 zł za metr. w pasmanteriach jest naprwdę mnóstwo ładnych rzeczy do dekoracji. Odpowiedz Link Zgłoś
aggnusek Re: Dekoracja samochodu 05.09.05, 13:23 a może nie wstęga tylko kwiaty? Ostatno byłam na kilku weselach gdzie na samochodach były same kwiaty. Wyglądało ślicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
domi_mikolka Re: Dekoracja samochodu 05.09.05, 13:31 też się dowiadywałam o kwiaty - pani w kwiaciarni powiedziała mi, że przystrojenie samochodu (wiązanka z przodu, mała wiązanka z tyłu i kokardy na klamiki) kosztuje 100zł, więc moim zdaniem jest to cena do przeżycia, szczególnie jeśli sama nie masz czasu, pomysłu albo wprawy w dekorowaniu wstążkami. Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: Dekoracja samochodu 05.09.05, 17:14 Jeżeli koniecznie chcesz zrobić to sama, kup na giełdzie kwiatowej takie samoprzylepne (nie bój się, idealnie schodzą z lakieru) płaskie podstawki do kwiatów. W nie się wpina dekorację z kwiatów, liści, wstążek czy z czego tam sobie życzysz. Długie wstążki po karoserii bym odpuściła, to już strasznie demode. Odpowiedz Link Zgłoś