deczko 09.09.05, 11:17 Suknie tej firmy mozna kupic w cymbeline. Tylko, ze w necie, nic nie ma na temat tej firmy. Szukam i nic. Znacie te firme?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady_of_avalon Re: MAGGIO RAMATTI Sposa 10.09.05, 11:43 Chodzi ci o spose czy cymbellin?? Sposa ma strone oficjalną: www.splasposa.com Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: MAGGIO RAMATTI Sposa 11.09.05, 16:48 lady_of_avalon napisała: > Chodzi ci o spose czy cymbellin?? Sposa, to nie La sposa. Wejdz na www.katrin.com.pl i tam sa kolekcje, jedna z nich to maggio ramatti sposa, ale jak naciskam, zeby poogladac te kiecki, to sie wyswietla pusta strona. Stad wiec pytanie, co to w ogole za firma ta maggio ramatti sposa?! Sukienka jest calkiem spoko, trzy tysiace, tylko zastanawiam sie, skoro jest to sukienka sprowadzana, to firma powinna byc raczej znana. Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: MAGGIO RAMATTI Sposa 11.09.05, 16:56 A czy to ma znaczenie, żeby firma była znana? Jak kiecka jest spoko, dobrze uszyta, dobrej jakosci, ładna itp. to brać i nie zastanawiać się, czy jest importowana, czy nie ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: MAGGIO RAMATTI Sposa 11.09.05, 17:01 ardzuna napisała: > A czy to ma znaczenie, żeby firma była znana? Jak kiecka jest spoko, dobrze > uszyta, dobrej jakosci, ładna itp. to brać i nie zastanawiać się, czy jest > importowana, czy nie ;-P Wiesz, jak juz place trzy tysiace, to choc chce wiedziec, co kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_1234 Re: MAGGIO RAMATTI Sposa 13.09.05, 12:27 Hejka, ja miałam suknię Maggio Rammatti Sposa z salonu Cymbeline w rogatkach warszawskich na Zamoyskiego (model Annabell, kolor bardzo jasne ecru), kosztowała 2.850. Ślub i wesele były 10 września, sukienka wytrzymała od 11.00 (sesja zdjęciowa) do 5.00 rano (koniec wesela). W chwili obecnej jest brudna na dole, ale nieporwana, fason trzymała cały czas (moge przesłać zdjęcia z wesela, ale się odezwij nie na mejla gazetowego, ale na forum). Podobne wrażenie miała kumpela, ktora miała identyczna sukienke i slub 3 wrzesnia br. To chyba nie ta sama firma, co La Sposa - i bardzo dobrze, bo z La Sposa sukienki srednio mi sie widziały. Moja była uszyta ok. A zatem jestem baaardzo zadowolona, po wypraniu sukienki będę ją sprzedawać - jeśli jestes zainteresowana (mam wzrost 170 plus kilka cm obcas, rozmiar 40 zagraniczna, 38 polskie, zwężana), mogę sprzedać znacznie taniej niż w salonie, bo chce ją po prostu puscic w dobre ręce. Teraz jade na 2 tygodnie na podróz, ale potem suknia moze być już dostepna w Warszawie lub Płocku. Pozdrawiam i życze udanego zakupu. Odpowiedz Link Zgłoś