andrzejzdzis 19.10.05, 12:03 czy na swoich weselach praktykowaliście albo macie zamiar korzystać z usług wodzireja ? jeżeli tak to może macie jakiegoś godnego polecenia w Warszawie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gracuuja Re: wodzirej ?? 19.10.05, 13:49 ja polecam zespół kamerton... świetnie grają i śpiewają i do tego sami się "wodzirują"... )) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: wodzirej ?? 19.10.05, 16:54 u nas był zespół, ale główny Pan z zespołu był prawdziwym wodzirejem i świetnie poprowadził całe wesele, wszytskich zachęcał do tańc a, prowadził konkursy, składał zyczenia, bawił się z nami i wszyscy goście muszę przyznac byli zachwyceni, ale jestem z Pomorza niestety dal ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
fanta-girl Re: wodzirej ?? 19.10.05, 19:42 nie znam nikogo takiego, ale Wodzirej to funkcja ktora zawsze istniala, kiedys to sie nazywalo STARSZY Polecam taka osobe wyznaczyc wsrod gosci. JAkiegos zabawowego faceta -> nie swiadka, bo ten ma pelno roboty i tak. Kogos, kto dopilnuje, zeby po slubie wszyscy zaladowali sie do aut, bedzie odpowiadal na wszystkie pytania, typu: gdzie zabawa i gdzie postoj taksowek, itd I ma to byc ktos kogo wszyscy znaja. Ja bylam raz na weselu, gdzie ktos taki byl i to bylo naprawde super sprawnie dzialajace wydarzenie. Jesli chodzi o zawiadowanie kapela i tanczacymi, to dobry prowadzacy sobie poradzi z animacja sali. Odpowiedz Link Zgłoś