Dodaj do ulubionych

zakochanie przez internet

26.10.05, 21:36
mam pytanko. Czy sa tu pary które poznay sie przez internet i biora slub?
może byście przedstawiły w skrócie swoją historie ?
albo Znacie jakies takie pary ktorym się udało bądź nie udało a poznali się
przez internet?
Obserwuj wątek
    • dr_kaczusia Re: zakochanie przez internet 26.10.05, 22:01
      Hej,
      ja bylam w tym miesiacu na slubie takiej pary, ale nie znam szczegolow niestety wink
    • hanka2501 Re: zakochanie przez internet 26.10.05, 22:12
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=28559544&a=28559544
      Tu jest dużo par, które poznało się w ten sposób.
      • chihuahuaa Re: zakochanie przez internet 26.10.05, 22:35
        My poznaliśmy sie przez internet - dokładnie na angielskim czacie. Mieszkaliśmy
        w zupełnie dwóch innych miastach. Znamy sie od 2 lat.
        Miłość od pierwszego "przeczytania" wink) Od roku mieszkamy razem i jest
        wspaniale. Dziś stwierdzam bez cienia wątpliwości ze to mężczyzna mojego życia.
        Od marca jesteśmy zaręczeni a data ślubu to 2 września 2006 roku.
        pozdrawiam
        • amoniaaa My też przez internet !!!!!!!!! 01.11.05, 21:59
          My też poznaliśmy się przez internet, tzn. ja kiedyś nudziłam się w pracy i
          wpisałam jakieś tam dane w wyszukiwarce i pojawiła się tylko jeden dostępny z
          tych których wpisałam więc odezwałam się do niego. Pisaliśmy do siebie na gg
          pół roku, no i w końcu spotkaliśmy się. Teraz wiem że to było przeznaczenie,
          nie potrafię bez niego żyć. W Andrzejki minie 2 lata odkąd pierwszy raz się
          spotkaliśmy a 3 listopada miną 2 miesiące od naszego ślubu. Niektórzy śmieją
          się z nas że poznaliśmy się przez internet, ale dla nas to nie ważne,
          najważniejsze że odnalazłam miłość mojego życia!!!! Widocznie tak miało być.
          Jesteśmy bardzo szczęśliwi i mamy nadzieję że niebawem pojawi się "ktoś"
          jeszcze w naszej rodzinie kim będziemy się cieszyć równie bardzo jak sobą.
          Życzę szczęścia i pozdrawiam.
    • reszka.ja Re: zakochanie przez internet 26.10.05, 22:17
      moja przyjaciolka przez internet poznala swojego nazeczonego. Zareczyli sie
      pare tyg temu i niedlugo slub smile
      • aaa9927 Re: zakochanie przez internet 26.10.05, 22:22
        Cześć! Ja się w ten sposób poznałam z moim chłopakiem a ślub planujemy w
        przyszłym roku na sierpieńsmile I znam kilka takich par. Pozdrawiam
        • misiaczek84 Re: zakochanie przez internet 26.10.05, 23:30
          my na gg smilechociaz wczesniej zobaczylam go w mojej szkole jak byl u nas na
          promocji swojej uczelni smile pozniej zagadalam do niego a dalej juz jakos samo
          poszlo, jestesmy razem 3,5 roku - slub 22 lipca 2006

Pozdrawiam
    • rojust Re: zakochanie przez internet 27.10.05, 00:14
      ja tez poznalam swoja milosc przez internet dokladnie na sympatii, jestesmy
      razem od ponad roku, kilka dni temu wybralam pierscionek teraz czekam na
      odwiadczyny, slub bedzie po powrocie do Polski, oboje jestemy w NY
    • betimek Re: zakochanie przez internet 27.10.05, 07:53
      My też poznaliśmy się na GG.
      Jak się potem okazało razem studiowalismy, chociaż ze studiów kompletnie się nie kojarzymy. smile
      Teraz od ponad dwóch miesięcy jesteśmy szczęśliwym małżeństwem smile
      I wiem, że mój mąż to ten jedyny smile
    • dorcik_wk Re: zakochanie przez internet 27.10.05, 08:52
      4 lata temu 1-11-2001 poznałam mojego obecnie już męża przez internet. Po
      miesiącu wymieniania maili spotkaliśmy się w realu. Po kolejnych 2 miesiącach
      zamieszkaliśmy razem. Ślub wzięliśmy po 3,5 roku mieszkania ze sobą 18-06-2005.
      Jesteśmy szczęśliwi. W lipcu 2005 powiększyła nam się rodzinka - link poniżej :-
      )
      Na tym forum poznałam fajną dziewczynę "monjan" - z Lublina. Spotkaliśmy się
      już dwa razy we czwórkę, a teraz czekamy na ich wizytę w Wawie.
      • mkgosia Re: zakochanie przez internet 27.10.05, 09:16
        My również poznaliśmy się przez internet a dokładnie na sympatii. Jesteśmy
        razem od 2,5 roku i 24.06.2006 bierzemy ślub. Jesteśmy bardzo szczęśliwi i
        życzymy tego samego wszystkim internetowym parom. Pozdrawiam serdecznie.
    • wrednamadzia Re: zakochanie przez internet 27.10.05, 09:14
      Ja znalazłam mojego ukochanego w internecie smile Spotkaliśmy się na czacie i tak
      przez kilka tygodni rozmawialiśmy sobie o wszystkim i o niczym. Fajne były te
      nasze rozmowy, więc zrobiliśmy krok do przodu i umówiliśmy się w pubie.
      Pierwsze spotkanie nie było zbyt udane, bo oboje byliśmy mocno zestresowani.
      Niby coś tam wiedzieliśmy o sobie (ech te rozmowy smile, ale tak naprawdę byliśmy
      sobie obcy. Po kilku tygodniach zaproponował kolejne spotkanie i tym razem
      poszło gładko. Gadaliśmy jak najęci do rana, więc pod tym pretekstem umówiliśmy
      się jeszcze raz i potem jeszcze raz, i... po roku zamieszkaliśmy razem a za 3
      miesiące bierzemy ślub smile I wbrew obiegowym opiniom nie zakochaliśmy się w
      sobie na czacie, choć nasze internetowe rozmowy niewątpliwie przyspieszyły
      proces poznawania się w realu smile
      • olga811 Re: zakochanie przez internet 27.10.05, 11:35
        My też!! Poznaliśmy się na GG, po 3 m-cach mi się oświadczył, 2 tygodnie
        później zamieszkaliśmy razem, a od 3 m-cy jesteśmy już małżeństwem!!!!
        • agata1205 Re: zakochanie przez internet 27.10.05, 14:30
          witam
          ja tez poznalam swoją drugą połówkę przez internet dokladnie na sympatii .
          jesteśmy ze sobą prawie trzy lata . w sobotę bierzemy ślub
    • aniamaciej2 Poznałam moją miłość w necie. I mój brat także 27.10.05, 12:15
      Ja i mój Maciej poznaliśmy sie na GG 2 lata temu, a w sierpniu bierzemy ślub.
      Po 3 miesiącach znajomości na GG sie spotkaliśmy i tak juz zostało smile
      Mój brat tez na jakims czacie poznał 3 lata temu swoją dziewczynę i wygląda na
      to że też na całe życie.
      To musiało być przeznaczenie smile
    • nadobrypoczatek Re: zakochanie przez internet 27.10.05, 15:01
      ja poznałam mojego męża na gg, po 2,5 miesiąca "gadania" poznalismy się w
      realu, a po 2,5 roku wzięlismy ślub, juz jesteśmy ponad rok po ślubie; Ale to
      nie było zakochanie od pierwszego "napisania" ani od pierwszego"wejrzenia",
      trochę się musieliśmy w tym realu poznać lepiej, żeby coś "zaiskrzyło" smile
      • miaau Re: zakochanie przez internet 27.10.05, 18:58
        na Ircu, na kanale tematycznym (jak nasze hobby) 5 lat temu, od sierpnia
        jestesmy zareczeni, w czerwcu slub
    • meg35 Re: zakochanie przez internet 27.10.05, 22:25
      Hej!dzis dokładnie mija 5 rocznica od tego pamietnego dnia, gdy 1 raz się
      spoykaliśmy w realusmilePoznaliśmy się na sympatii, wymienilismy 2 listy i zaraz
      postanowilismy się spotkać.Było cudownie, choć to nie była miłość od pierwszego
      wejrzeniasmileno i tak cudownie jest do dziś.Mieszkamy ze soba od roku, od roku
      jesteśmy także zaręczeni , a w sierpniu 2006 bierzemy ślub.smile
      • mada.d.n Re: zakochanie przez internet 31.10.05, 21:30
        my poznalismy sie 2,5 roku temu na gg, po 2 dniach od rozmowy spotkalismy sie -
        tak szybko zeby nie bylo pozniej niedomowien typu "mowiles tak a jest tak", a
        pol roku pozniej zamieszkalismy razem. w lipcu sie zareczylismy a slub za 1,5
        roku smile
    • adrian4u Re: zakochanie przez internet 01.11.05, 09:59
      Trzy związki, które miały początek na necie. Trzeci - kończę dziś - przez
      własną głupotę. Czy jest to dziewczyna mojego życia? Nie wiem, i pewnie się
      nigdy nie dowiem...
      Chociaż... od poprzedniej miłości (ech, wyszła za mąż) minęło 2 lata,więc może
      pora by się zakochać? smile
      No nic - walzyć będę, o jest o koo i o cowink
      tylko jak wytłumaczyć, że naprawdę leżę chory?
      bądź jak fajerwerk:
      żyj w pełni blasku,
      umrzyj z hukiem
    • civi1 Re: zakochanie przez internet 01.11.05, 14:57
      moja rodzina poszłą na żywioł: jedna netowa para ma pół rocznego synka, jedna
      jest świerzo po slubie a ja za 10 miesiecy zostanę żona smilesmile
    • myszmagda Re: zakochanie przez internet 04.11.05, 14:49
      Moje dwie koleżanki poznały swoich chłopaków przez internet. Obie trafiły na
      facetów, od których dzieliło je pół Polski. Pierwsza koleżanka jest ze swoim
      2,5 roku - kontaktują się przez net i telefon i odwiedzają w czasie weekendów.
      Druga poznała swoją miłość dopiero kilka miesięcy temu, ale już rzuciła
      wszystko, co miała i wyjechała zamieszkać z nim. Wczęsniej bardzo sceptycznie
      podchodziłam do tego rodzaju związków, ale teraz widzę, że to na prawdę może
      się udać.
    • olla251 Re: zakochanie przez internet 13.11.05, 20:28
      ja przez net i nie zaluje
    • ann_maz Re: zakochanie przez internet 21.11.05, 22:06
      "zaczepiłam" Marcina na gg w lipcu, 3 lata temu. Pobieramy sie 22 kwietnia
      2006 smile siec jest wielka!
      • kamelia7 Re: zakochanie przez internet 21.11.05, 23:41
        Ja też poznałam swojego narzyczonego w necie - na randkach tlenu.

A co śmieszniejsze okazałao się, ze mieszkamy w sąsiedzctwie (ok 2 km od
        siebie, na sąsiednich osiedlach), kiedys spedziliśmy razem stylwestra a nasi
        rodzice poznali się kilkanascie lat temu w pracy zawodowej... ja pracowałam z
        jego kuzynką i kolegą.... i można by takich zdarzeń mnożyć.

A połączył nas internet...

Znamy sie już 1,5 roku a w czerwcu 2006 roku planujemy ślub.

Łączy nas bardzo wiele i jesteśmy bardzo szczęsliwi, że udało nam się
        spotkac... To było nasze przeznaczenie.

• goykaa Re: zakochanie przez internet 22.11.05, 07:59
      witam;o)
      POznaliśmy się z moim narzeczonym przez internet...napierw zwykła
      znajomośc,potem spotkanie...no i "dopadło nas" choć zadne z nas sie tego nie
      spodziewało, ani nie planowało...dzieliło nas ponad 300 km, teraz po prawie 2
      latach strasznej tesknoty on jest w moim miejscu zamieszkania, znalazł prace..a
      w kwietniu bierzemy slub;o)

pozdrwaiam;o)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka