ja-czyli-nie-ty 26.10.05, 21:36 mam pytanko. Czy sa tu pary które poznay sie przez internet i biora slub? może byście przedstawiły w skrócie swoją historie ? albo Znacie jakies takie pary ktorym się udało bądź nie udało a poznali się przez internet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr_kaczusia Re: zakochanie przez internet 26.10.05, 22:01 Hej, ja bylam w tym miesiacu na slubie takiej pary, ale nie znam szczegolow niestety Odpowiedz Link Zgłoś
hanka2501 Re: zakochanie przez internet 26.10.05, 22:12 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=28559544&a=28559544 Tu jest dużo par, które poznało się w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
chihuahuaa Re: zakochanie przez internet 26.10.05, 22:35 My poznaliśmy sie przez internet - dokładnie na angielskim czacie. Mieszkaliśmy w zupełnie dwóch innych miastach. Znamy sie od 2 lat. Miłość od pierwszego "przeczytania" ) Od roku mieszkamy razem i jest wspaniale. Dziś stwierdzam bez cienia wątpliwości ze to mężczyzna mojego życia. Od marca jesteśmy zaręczeni a data ślubu to 2 września 2006 roku. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa My też przez internet !!!!!!!!! 01.11.05, 21:59 My też poznaliśmy się przez internet, tzn. ja kiedyś nudziłam się w pracy i wpisałam jakieś tam dane w wyszukiwarce i pojawiła się tylko jeden dostępny z tych których wpisałam więc odezwałam się do niego. Pisaliśmy do siebie na gg pół roku, no i w końcu spotkaliśmy się. Teraz wiem że to było przeznaczenie, nie potrafię bez niego żyć. W Andrzejki minie 2 lata odkąd pierwszy raz się spotkaliśmy a 3 listopada miną 2 miesiące od naszego ślubu. Niektórzy śmieją się z nas że poznaliśmy się przez internet, ale dla nas to nie ważne, najważniejsze że odnalazłam miłość mojego życia!!!! Widocznie tak miało być. Jesteśmy bardzo szczęśliwi i mamy nadzieję że niebawem pojawi się "ktoś" jeszcze w naszej rodzinie kim będziemy się cieszyć równie bardzo jak sobą. Życzę szczęścia i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
reszka.ja Re: zakochanie przez internet 26.10.05, 22:17 moja przyjaciolka przez internet poznala swojego nazeczonego. Zareczyli sie pare tyg temu i niedlugo slub Odpowiedz Link Zgłoś
aaa9927 Re: zakochanie przez internet 26.10.05, 22:22 Cześć! Ja się w ten sposób poznałam z moim chłopakiem a ślub planujemy w przyszłym roku na sierpień I znam kilka takich par. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek84 Re: zakochanie przez internet 26.10.05, 23:30 my na gg chociaz wczesniej zobaczylam go w mojej szkole jak byl u nas na promocji swojej uczelni pozniej zagadalam do niego a dalej juz jakos samo poszlo, jestesmy razem 3,5 roku - slub 22 lipca 2006 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rojust Re: zakochanie przez internet 27.10.05, 00:14 ja tez poznalam swoja milosc przez internet dokladnie na sympatii, jestesmy razem od ponad roku, kilka dni temu wybralam pierscionek teraz czekam na odwiadczyny, slub bedzie po powrocie do Polski, oboje jestemy w NY Odpowiedz Link Zgłoś
betimek Re: zakochanie przez internet 27.10.05, 07:53 My też poznaliśmy się na GG. Jak się potem okazało razem studiowalismy, chociaż ze studiów kompletnie się nie kojarzymy. Teraz od ponad dwóch miesięcy jesteśmy szczęśliwym małżeństwem I wiem, że mój mąż to ten jedyny Odpowiedz Link Zgłoś
dorcik_wk Re: zakochanie przez internet 27.10.05, 08:52 4 lata temu 1-11-2001 poznałam mojego obecnie już męża przez internet. Po miesiącu wymieniania maili spotkaliśmy się w realu. Po kolejnych 2 miesiącach zamieszkaliśmy razem. Ślub wzięliśmy po 3,5 roku mieszkania ze sobą 18-06-2005. Jesteśmy szczęśliwi. W lipcu 2005 powiększyła nam się rodzinka - link poniżej :- ) Na tym forum poznałam fajną dziewczynę "monjan" - z Lublina. Spotkaliśmy się już dwa razy we czwórkę, a teraz czekamy na ich wizytę w Wawie. Odpowiedz Link Zgłoś
mkgosia Re: zakochanie przez internet 27.10.05, 09:16 My również poznaliśmy się przez internet a dokładnie na sympatii. Jesteśmy razem od 2,5 roku i 24.06.2006 bierzemy ślub. Jesteśmy bardzo szczęśliwi i życzymy tego samego wszystkim internetowym parom. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
wrednamadzia Re: zakochanie przez internet 27.10.05, 09:14 Ja znalazłam mojego ukochanego w internecie Spotkaliśmy się na czacie i tak przez kilka tygodni rozmawialiśmy sobie o wszystkim i o niczym. Fajne były te nasze rozmowy, więc zrobiliśmy krok do przodu i umówiliśmy się w pubie. Pierwsze spotkanie nie było zbyt udane, bo oboje byliśmy mocno zestresowani. Niby coś tam wiedzieliśmy o sobie (ech te rozmowy , ale tak naprawdę byliśmy sobie obcy. Po kilku tygodniach zaproponował kolejne spotkanie i tym razem poszło gładko. Gadaliśmy jak najęci do rana, więc pod tym pretekstem umówiliśmy się jeszcze raz i potem jeszcze raz, i... po roku zamieszkaliśmy razem a za 3 miesiące bierzemy ślub I wbrew obiegowym opiniom nie zakochaliśmy się w sobie na czacie, choć nasze internetowe rozmowy niewątpliwie przyspieszyły proces poznawania się w realu Odpowiedz Link Zgłoś
olga811 Re: zakochanie przez internet 27.10.05, 11:35 My też!! Poznaliśmy się na GG, po 3 m-cach mi się oświadczył, 2 tygodnie później zamieszkaliśmy razem, a od 3 m-cy jesteśmy już małżeństwem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agata1205 Re: zakochanie przez internet 27.10.05, 14:30 witam ja tez poznalam swoją drugą połówkę przez internet dokladnie na sympatii . jesteśmy ze sobą prawie trzy lata . w sobotę bierzemy ślub Odpowiedz Link Zgłoś
aniamaciej2 Poznałam moją miłość w necie. I mój brat także 27.10.05, 12:15 Ja i mój Maciej poznaliśmy sie na GG 2 lata temu, a w sierpniu bierzemy ślub. Po 3 miesiącach znajomości na GG sie spotkaliśmy i tak juz zostało Mój brat tez na jakims czacie poznał 3 lata temu swoją dziewczynę i wygląda na to że też na całe życie. To musiało być przeznaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
nadobrypoczatek Re: zakochanie przez internet 27.10.05, 15:01 ja poznałam mojego męża na gg, po 2,5 miesiąca "gadania" poznalismy się w realu, a po 2,5 roku wzięlismy ślub, juz jesteśmy ponad rok po ślubie; Ale to nie było zakochanie od pierwszego "napisania" ani od pierwszego"wejrzenia", trochę się musieliśmy w tym realu poznać lepiej, żeby coś "zaiskrzyło" Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: zakochanie przez internet 27.10.05, 18:58 na Ircu, na kanale tematycznym (jak nasze hobby) 5 lat temu, od sierpnia jestesmy zareczeni, w czerwcu slub Odpowiedz Link Zgłoś
meg35 Re: zakochanie przez internet 27.10.05, 22:25 Hej!dzis dokładnie mija 5 rocznica od tego pamietnego dnia, gdy 1 raz się spoykaliśmy w realuPoznaliśmy się na sympatii, wymienilismy 2 listy i zaraz postanowilismy się spotkać.Było cudownie, choć to nie była miłość od pierwszego wejrzeniano i tak cudownie jest do dziś.Mieszkamy ze soba od roku, od roku jesteśmy także zaręczeni , a w sierpniu 2006 bierzemy ślub. Odpowiedz Link Zgłoś
mada.d.n Re: zakochanie przez internet 31.10.05, 21:30 my poznalismy sie 2,5 roku temu na gg, po 2 dniach od rozmowy spotkalismy sie - tak szybko zeby nie bylo pozniej niedomowien typu "mowiles tak a jest tak", a pol roku pozniej zamieszkalismy razem. w lipcu sie zareczylismy a slub za 1,5 roku Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: zakochanie przez internet 01.11.05, 09:59 Trzy związki, które miały początek na necie. Trzeci - kończę dziś - przez własną głupotę. Czy jest to dziewczyna mojego życia? Nie wiem, i pewnie się nigdy nie dowiem... Chociaż... od poprzedniej miłości (ech, wyszła za mąż) minęło 2 lata,więc może pora by się zakochać? No nic - walzyć będę, o jest o koo i o co tylko jak wytłumaczyć, że naprawdę leżę chory? bądź jak fajerwerk: żyj w pełni blasku, umrzyj z hukiem Odpowiedz Link Zgłoś
civi1 Re: zakochanie przez internet 01.11.05, 14:57 moja rodzina poszłą na żywioł: jedna netowa para ma pół rocznego synka, jedna jest świerzo po slubie a ja za 10 miesiecy zostanę żona Odpowiedz Link Zgłoś
myszmagda Re: zakochanie przez internet 04.11.05, 14:49 Moje dwie koleżanki poznały swoich chłopaków przez internet. Obie trafiły na facetów, od których dzieliło je pół Polski. Pierwsza koleżanka jest ze swoim 2,5 roku - kontaktują się przez net i telefon i odwiedzają w czasie weekendów. Druga poznała swoją miłość dopiero kilka miesięcy temu, ale już rzuciła wszystko, co miała i wyjechała zamieszkać z nim. Wczęsniej bardzo sceptycznie podchodziłam do tego rodzaju związków, ale teraz widzę, że to na prawdę może się udać. Odpowiedz Link Zgłoś
ann_maz Re: zakochanie przez internet 21.11.05, 22:06 "zaczepiłam" Marcina na gg w lipcu, 3 lata temu. Pobieramy sie 22 kwietnia 2006 siec jest wielka! Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia7 Re: zakochanie przez internet 21.11.05, 23:41 Ja też poznałam swojego narzyczonego w necie - na randkach tlenu. A co śmieszniejsze okazałao się, ze mieszkamy w sąsiedzctwie (ok 2 km od siebie, na sąsiednich osiedlach), kiedys spedziliśmy razem stylwestra a nasi rodzice poznali się kilkanascie lat temu w pracy zawodowej... ja pracowałam z jego kuzynką i kolegą.... i można by takich zdarzeń mnożyć. A połączył nas internet... Znamy sie już 1,5 roku a w czerwcu 2006 roku planujemy ślub. Łączy nas bardzo wiele i jesteśmy bardzo szczęsliwi, że udało nam się spotkac... To było nasze przeznaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
goykaa Re: zakochanie przez internet 22.11.05, 07:59 witam;o) POznaliśmy się z moim narzeczonym przez internet...napierw zwykła znajomośc,potem spotkanie...no i "dopadło nas" choć zadne z nas sie tego nie spodziewało, ani nie planowało...dzieliło nas ponad 300 km, teraz po prawie 2 latach strasznej tesknoty on jest w moim miejscu zamieszkania, znalazł prace..a w kwietniu bierzemy slub;o) pozdrwaiam;o) Odpowiedz Link Zgłoś