marianek74 30.10.05, 16:27 witam czy ktoś z Was miał z racji urządzania przyjęcia weselnego do czynienia z tym miejscem pozdr marianek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adrian4u Re: hotel relaks - Wola Ducka 30.10.05, 21:31 bylm na wesel jako gość, zresztą mój przyjaciel prowadzi ten hotel. ze spostrzeżeńmoich i mojego brata - oddzielnie tańce, oddzielnie jedzonko - utrudnuenie. mały "parkiet" - utrudnienie. Plusy: sprawna obsługa, dobre jedzenie, parking, pokoje dla gości po preferencyjnej cenie, zero ściemy. Postaraj się rozmawiać z Pawłem (właściciel), ale i inne osoby są kompetentne. Na kiedy planujesztam wesele? posdrawiam, Adrian Odpowiedz Link Zgłoś
eur8mms1 Re: hotel relaks - Wola Ducka 31.10.05, 20:22 Jak szukasz w tamtych okolicach to polecam zajechać do sali weselnej w Wolce Mlądzkiej przy skręcie do instytutu w Swierku... Zajebiste dwie duże sale mila obsluga.... Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: hotel relaks - Wola Ducka 31.10.05, 20:37 plus trzeia mniejsza - podobno. Ja tylko widziałem dużą, ale wrażenia pozytywne Odpowiedz Link Zgłoś
anulka8010 Re: hotel relaks - Wola Ducka 12.11.05, 20:22 witam, przypadkiem trafiłam na post,uff jestem juz po...i bylo super.Lokal super no comment,kuchnia +.Jednym słowem pełny profesional.Miałam wesele w sierpniu.Trzeba się troszkę potargować o cenę... p.s.a ta sala w wólce mlądzkiej to prażka totalna. Jednym słowem według mnie wiodący lokal (a uwierz oglądałam może ze 20) Odpowiedz Link Zgłoś