13.11.05, 15:58
denerwuje mnie ile na tym forum pokazuje sie watkow reklamowych kryjacych sie
pod 'dobrymi radami'
np ten watek:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=31872521&v=2&s=0
sprawdzilam piszacego, a takze pana, ktory mu od razu odpowiedzial - zaden z
nich nie napisal ani jednego posta wiecej na zadnym forum gazetowym (a jak
wiadomo konto za gazecie zaklada sie w minute, wiec nie jest to zaden
wyznacznik uczciwosci)

nie podoba mi sie to, gdyz jest to nieuczciwe podejscie do gry, jak chca sie
reklamowac to prosze bardzo, a nie udajac zadowolonych klinetow ...
jak chca sie reklamowc niech wykupia linki na gorze forum, albo po prostu
zaznacza, ze sa dj, fotografami itp, tak jak to robia inne osoby na forum
i nie ma problemu
a tak jest tylko oszukiwanie uczciwych forumowiczow
dlatego prosze, zanim uwierzycie w taki post sprawdzcie piszacego
Obserwuj wątek
    • mija4walles Re: ostrzegam 13.11.05, 16:20
      na szczescei mozna to tak sprawdzic jak ty ja tez sie dziwilam bo mezczyzni tak
      sobie wtorujacy to tutaj rzadkosc
      • verhextekw Re: ostrzegam 13.11.05, 16:39
        No ten tekst był strasznie grubymi nićmi szyty, od razu wiadomo, że to ukryta
        reklama. Faktycznie chamstwo tak się 'wtryniać', ale panom tak kiepsko szło
        udawanie, że na pewno (mam nadzieję) wszystkie się zorientowałyśmy o co chodzi.
        A jak nie wiadomo o co chodzi... smile
    • tomi_x Re: ostrzegam 13.11.05, 18:48
      Wystarczy chwile się zastanowić by dość do wniosku że większość postów o DJ-ach
      są po prostu krypto reklamą i to nie uczciwą bo sami ją piszą. Czasami userzy
      pytają o zespoły które na prawdę istnieją w necie kilka lat i mają renomę, a
      mimo to nikt nie odpisuje na prośby pomocy czy informacji. W końcu jest nas ok
      37 milionów. Niech DJ założy sobie stronę i umieszcza z każdej imprezy parę
      fotek, a podniesie swoją wiarygodność. A obecne działania DJ-ów na forum
      powinno skłonić do zastanowienia się przemyśleń potencjalnych klientów.
      Pozdrawiam
      Tomix
    • novvy Re: ostrzegam 13.11.05, 19:10
      Zgadzam sie z Toba w 100%. Jest tu sporo kryptoreklamy. Jesem fotografem i
      robie rowniez djecia slubne; stad moja wizyta na tym forum. Prosze sie nie
      obawiac, nie uprawiam kryptoreklamysmile , ale podziele sie moimi obserwacjami:

Pani X pyta, czy xxxx zł za zdjecia to drogo, czy nie? Pytanie z gruntu
      falszywe, bo nie zobaczywszy zdjec fotografa, o ktorego ta Pani pyta, trudno
      ocenic czy drogo. Oczywiscie natychmiast pojawia sie Pani Y, ktora pisze, ze za
      kwote mniejsza o polowe dostala dwa razy wiecej zdjec. I co z tego? Skoro tych
      zdjec nie widzimy, jak ocenic jakosc tych zdjec? Prawdopodobnie znajdzie sie
      amator, ktory zrobi 1000 zdjec marna cyfrowka za powiedzmy 300. czy to oznacza,
      ze to tanio? jezeli to bedzie 1000 beznadziejnych zdjec, moze sie okazac, ze to
      bylo o 300 zl za drogo. Sa fotografowie w Polsce u ktorych slub kosztuje kilka
      tysiecy zlotych, a terminy trzeba rezerwowac na minimum rok z gory. Czy to
      drogo? Tak, ale jakosc tych zdjec prawdopodobnie uzasadnia ta cene, skoro tak
      trudno zarezerwowac termin. Zdjecia to nie ziemniaki i trudno w prosty sposob
      porownac cene. Oczywiscie to samo dotyczy muzykow, czy DJow, a posty typu "czy
      to drogo" prawdopodobnie czesto sa inicjowane przez marnych "artystow" chcacych
      wcisnac swoja usluge.

pozdrawiam
      • qchara Re: ostrzegam 13.11.05, 23:27
        tak, sa takie osoby ktore tu uprawiaja kryptoreklame ale nie mozesz
        generalizowac.ja zalozylam takiego posta i pytalam wlasnie o cene fotografa i
        akurat jego zdjecia widzialam. byly przepiekne a zapytalam tylko dlatego zeby
        miec jakis pkt odniesienia i rozeznanie ile mniej wiecej taka usluga moze
        kosztowac. nie odpisal mi nikt polecajac swoje uslugi ale kilka osob porownywalo
        cene ktora mnie zaproponowano do swojej i w ten sposob mi pomogli winkwidac sa tu
        tacy ludzie ktorym naprawde zalezy zeby ich doswiadczenie sluzylo innym i to
        jest bardzo mile.
    • athena27 [...] 13.11.05, 19:54
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • mamma320 Re: ostrzegam i jeszcze więcej 14.11.05, 09:39
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=31872521&v=2&s=0
    • miroszka1 ja napisałem tego maila 14.11.05, 11:52
    • miroszka1 ja napisałem tego maila 14.11.05, 12:02
      Przepraszam za szybko dałem enter. Zajrzaem tu z ciekawości a tu dyskusja toczy
      się o mnie ale jaja smile. Nie reklamuję tych ludzi poprostu wyraziłem moja
      wdziecznosc ze dzieki tym forum znalazłem dobrych ludzi. Nie pisałem na zadnym
      forum bo innych nie znam, a na tym z ludźmi kontaktowałem sie bezposrednio na
      maila Wesele mam 11 marca 2006, mozecie wierzyc lub nie, nie wiem kim sa
      waleryk1 i mariuszwo, nie wiem czy oni kogos reklamuja. Chyba to forum służy
      temu zeby tez polecac. Według mni to dobrze bo inaczej nie wiedziałbym do kogo
      uderzyc
    • lamciad Re: ostrzegam 14.11.05, 21:53
      jak to dobrze,ze nie tylko ja mam wątpliwości...Ja już praktycznie ich
      zamowilam!!!Czekam na plytke z wyczynami wodzireja.Obejrze i podziele sie z
      Wami opinią.Mam nadzieje,że mimo tej kryptoreklamy,do ktorej sie nie przyznają
      jednak warto bedzie ich wynająć.Zobaczymy

P.S.W pierwszej kolejności sprawdzilam,czy autorzy tych postow maja jakies
      zaplecze na forum...niestety,nie maja.
      • marcel52 Re: ostrzegam 14.11.05, 23:45
        Witam. Odnośnie reklamy Darek z zespołu BLUEHEAVEN jest niepokonany:

• Re: wesele
        blueheaven 14.11.05, 15:33 + odpowiedz
        witam!
        jeśli jest to jeszcze aktualne
        polecam zespół który grał u mnie na weselu kontakt i szczegóły na e-mail
        hela10013@wp.pl lub tel. 606450920 grali u mnie są znakomici
        pozdrawiam hela
        To jest ten post forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=31684034&v=2&s=0
        Darku (Helciu), jeżeli sam grałeś na swoim weselu to naprawde musiało być
        super. Pozdrawiam cały zespół "blueheawen" a w szczególności Ciebie Dariuszu za
        inteligencję!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka