Dodaj do ulubionych

LA Sposa (Atelier Diagonal) jak Wam się podoba?

14.11.05, 13:59
Przepiękne imho suknie la sposa 2006 na www.slubne-bianco.pl trzeba wejść w
kolekcje, a potem la sposa. Mierzyłam prawie wszystkie, trudno było wybrać tę
naj ale zdecydowałam się na atelier diagonal 306. właśnie zamówiłam i muszę
zaczekać aż sprowadzą z Barcelony. A które podobają się wam najbardziej???
Obserwuj wątek
    • ladnapanna Re: LA Sposa (Atelier Diagonal) jak Wam się podob 14.11.05, 14:22
      podoba mi sie strasznie model palmer la sposy...ale to są kolekcje
      zeszłoroczne..nowe pojawia sie juz niebawemsmile)
      • vic_vic Re: LA Sposa (Atelier Diagonal) jak Wam się podob 14.11.05, 14:57
        no właśnie część z nich to z kolekcji 2006, a jeśli ktoś jest zainteresowany
        tymi starszymi modelami to teraz są chyba tańsze o ile dobrze pamiętam. Ta
        "moja" jest teraz w przedprzedaży więc cieszę się, że tam trafiłam.
    • aqa11 Re: LA Sposa (Atelier Diagonal) jak Wam się podob 14.11.05, 14:48
      Model 306 jest bardzo ładny. Dzwonię się tam umówić na przymiarki. Nie
      wiedzialam o tym salonie w Częstochowie. Dzięki
      • vic_vic Re: LA Sposa (Atelier Diagonal) jak Wam się podob 14.11.05, 14:58
        powinnaś być zadowaolona, bo pani w salonie bardzo miła. powodzenia i daj znać
        co wybrałaś smile
    • bacha1979 Re: LA Sposa (Atelier Diagonal) jak Wam się podob 14.11.05, 15:06
      Sukienki są cudne- moja faworytka jest w tej chwili Palmer.
      Powiedz jakie ceny tam mają???
      Pozdrufkka. smile)
      • vic_vic Re: LA Sposa (Atelier Diagonal) jak Wam się podob 14.11.05, 15:17
        2-3tys. najdroższe są chyba te z dlugimi rękawami z koronki.
        • bacha1979 Re: LA Sposa (Atelier Diagonal) jak Wam się podob 14.11.05, 15:22
          Dzieki. Czyli ceny normalne, tak jak na moja kieszen. smile)
          Z kiec troche daleko, ale sukienki sa cudne więc, kto wie...
          • vic_vic Re: LA Sposa (Atelier Diagonal) jak Wam się podob 14.11.05, 15:25
            ja tez jechalam kawal drogi, ale pani byla tak uprzejma, ze otworzyla dla mnie
            salon w swieto niepodleglosci bo akurat ten dzien mi pasowal smile
      • vic_vic Re: LA Sposa (Atelier Diagonal) jak Wam się podob 14.11.05, 15:21
        a zapomnialam dodac, ze te z nowej kolekcji sa tansze w przedsprzedazy do konca
        grudnia, tym sposobem ja za moja place 2300, a potem to bedzie chyba 2600. gdyby
        nie to, pewnie zabralabym sie za wybieranie sukni w lutym bo slub dopiero w czerwcu.
        • aqa11 Re: LA Sposa (Atelier Diagonal) jak Wam się podob 14.11.05, 16:16
          Ja też w czerwcu - 10 w Katowicach!Też myślałam żeby w lutym zacząć szukać
          ponieważ w większości salonów mówią że wejdzie dopiero nowa kolekcja a poza tym
          w lutym są targi w spodku i można dostać rabat.Ale nie ma na co czekać. Napisze
          po przymiarce.
          Pozdrawiam.
    • ania-jak Atelier Diagonal 319 14.11.05, 19:18
      mi sie bardzo podoba ta sama nazwa ale numer 319! Po ile one sa?
      • klon10 Re: Atelier Diagonal 319 24.11.05, 20:26
        ja kupuję ten model za 2 990 zł
        • pysiaa1 Re: Atelier Diagonal 319 24.11.05, 22:46
          a gdzie kupujesz? bo wiem ze teraz na przedsprzedazy w tym salonie bianco jest
          po 2790
    • mija4walles la sposa 14.11.05, 19:32
      a gdzie znajde strone gdzie maja pelny wybor sukien la sposy
      • bleir1 Re: la sposa 14.11.05, 20:58
        www.splasposa.com
        to jest oryginalna sztona lasposy, mozesz tam znalezc tez wszytskie polskie
        salony ktore sprowadzaja te kiecki. Milego ogladaniasmile)
    • pysiaa1 Re: LA Sposa (Atelier Diagonal) jak Wam się podob 17.11.05, 19:44
      a czy w tym salonie mozna tez wypozyczac??
      suknie pieekne smile
    • adzi25 Re: LA Sposa (Atelier Diagonal) jak Wam się podob 17.11.05, 20:48
      Hej!! mam pytanie-czy oni maja tylko te suknie co sa na stronie? czy to tylko
      przyklady a maja jeszcze inne modele??
    • madzialenak Re: LA Sposa (Atelier Diagonal) jak Wam się podob 17.11.05, 21:56
      Dziewczyny powiedzcie mi o tym salonie z La Sposą w Częstochowie. Czy to jest
      salon który nazywa sie na B? Bianco czy jakoś tak, nie pamiętam. Może wiecie
      czy tam mają też komis z La Sposą? Mam jechać do komisu w Krakowie, ale do
      Częstochowy było by bliżej.
      • kocikk Re: LA Sposa (Atelier Diagonal) jak Wam się podob 17.11.05, 22:01
        Jest tez komis- najlepiej zadzwonic albo napisac maila i zapytacsmile
    • madzialenak Re: LA Sposa (Atelier Diagonal) jak Wam się podob 17.11.05, 21:58
      O kurczę przecież pisze jak byk jak sie ten salon nazywa........No ale pytanie
      o komis podtrzymujęsmile
      • kocikk Re: LA Sposa (Atelier Diagonal) jak Wam się podob 17.11.05, 22:01
        I tez kupuję w tym salonie - polecamsmile
    • aqa11 Re: LA Sposa (Atelier Diagonal) jak Wam się podob 18.11.05, 10:03
      Byłam mierzyć! Suknie super, bardzo miła obsługa (w żadnym salonie jeszcze się
      z taką nie spotkałam) i najważniejsze wybrałam, no prawie... nie mogę się
      zdewcydować czy 311 czy 310???
      Pozdrawiam.
      • hillary23 Re: LA Sposa (Atelier Diagonal) jak Wam się podob 18.11.05, 10:20
        dla mnie 311, superowa, tzn ja wole z ramiączkami, jakoś mi się wydaje, że
        wygodniejsza i pewniej bym się w niej czuła, mam biust c i może dlatego; ale
        sukienki fajne bardzo; ja miałam już upatrzoną, chciałam szyć ale w innym wątku
        ktoś zachwalał agnes i mam dylemat, bo jednak inna mi się podoba niż pierwotnie
        założyłam, a taka byłam pewna, no nic pomyśle jeszcze, ślub w sierpniu; szkoda,
        że trzeba zdecydować się na jedną suknie.

• aqa11 Re: LA Sposa (Atelier Diagonal) jak Wam się podob 18.11.05, 10:27
          Tez na początku chciałam szyć ale gotowa 311 kosztuje prawie 2000 a jej uszycie
          2500!!! Tzn. w zależności u jakiej krawcowej. Jedna proponowała uszycie za 1000
          ale nie z takiego materiału i innej koronki a wtedy ta suknia straci swój urok.
          Zdecydowałam więc że gotową kupię.
          Pozdrawiam.
          A jaki model Agnes?
          • hillary23 Re: LA Sposa (Atelier Diagonal) jak Wam się podob 18.11.05, 10:33
            ten mi sie najbardziej podoba: www.suknieagnes.pl/kolekcje/kol1-1-5.htm

• aqa11 Re: LA Sposa (Atelier Diagonal) jak Wam się podob 18.11.05, 10:43
              Bardzo ładna. A mierzyłaś już?
              • hillary23 Re: LA Sposa (Atelier Diagonal) jak Wam się podob 18.11.05, 10:44
                nie, dzis dopiero ją wynalazłam w necie, ślub mam w sierpniu więc chyba jeszcze
                poczekam z przymiarkami
      • vic_vic Re: LA Sposa (Atelier Diagonal) jak Wam się podob 21.11.05, 14:18
        No to gratuluję prawie wyboru. ze wspomnianych przez Ciebie modeli merzyłam 310
        i gdybym miała Twój dylemat to pewnie właśnie na 310 bym się zdecydowała (w
        wersji z odpiętym kwiatkiem). zresztą poważnie brałam ją (tak samo jak persję)
        pod uwagę, ale że zawsze marzyłam o dekolcie "w szpic", haftach i długim
        trenie to jednak 306 wygrała (plus ten błysk w oczach mamy smile) Pozdrawiam ciepło
      • pysiaa1 Re: LA Sposa (Atelier Diagonal) jak Wam się podob 29.11.05, 09:31
        ja tez mierzylam 310 i jest super smile, 311 akurat nie mierzylam bo lubie takie
        calkiem odkryte ale tez jest fajniutka, a tobie jak udalo sie zdecydowac na
        ktoras?
    • adzi25 Re: LA Sposa (Atelier Diagonal) jak Wam się podob 18.11.05, 19:26
      A mam pytanie do dziewczyn co sie orientowaly we wspomnianym sklepie lub w
      ogole w sukienkach la sposy:czy np da sie kupic do 3 tys??ile np kosztuja
      modele gala czy galalea??chodzi mi o sukienki w tym stylu(bo z koronka chyba
      drozsze)
      • kocikk Re: LA Sposa (Atelier Diagonal) jak Wam się podob 18.11.05, 19:35
        Ja zapłaciłam niecałe 3 tys.za Persię
      • aqa11 Re: LA Sposa (Atelier Diagonal) jak Wam się podob 18.11.05, 22:37
        Większość sukienek które mierzyłam kosztują obecnie mniej niż 3000 zł.
        Galeon np około 2700 a persja niecałe 3000.
        Pozdrawiam.
    • monikaa13 Re: LA Sposa (Atelier Diagonal) jak Wam się podob 19.11.05, 11:47
      nie chce mi sie oglądac ale wszytskie Lasposy są piękne i już
      • beatrise1 Re: LA Sposa (Atelier Diagonal) jak Wam się podob 21.11.05, 10:57
        a gdzie można kupić, albo wypożyczyć sukienki z tej kolekcji w W-wie?
        pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka