agnrek 28.11.05, 14:19 Czy moze ktoś "weselił" się tam ostatnio? Jak wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaaneta Re: Hotel Baron 28.11.05, 14:27 A bylas tam ? My rozwazalismy to miejsce i jedyne co moge powiedziec to: nie polecam, bo: 1. w sezonie weselnym odbywaja sie tam 2 wesela na raz (maja dwie sale jedna mniejsza i jedna wieksza) i to byla pierwsza rzecz, ktora nas zniechecila, bo jakos nie widze tego rozwiazania - ochroniarze pilnujacy zeby ktos imprezy nie pomylil - awantura gawrantowana szczegolnie jak ktos popije i bedzie chcial sie integrowac z drugim weselem, dla mnie porazka 2. jesli ktos lubi wystroj w stylu ludwika 14 - polaczenie palacu w wilanowie (duzo zlocen i pie..k z gipsu - nie wiem jak sie cos takiego nazywa - poprzyklejanych do sufitu i scian) z kiepskiej jakosci wykonczeniami i gliniane dziewczynki i "slodka" fontanienka przed wejsciem (brakowalo tylko krasnali) - to ok, generalnie "full wypas" 3. dekoracja kwiatowa - co do zasady ze sztucznych kwiatow (prawdziwe duzo drozej) 4. obsluga - jakby jej nie zalezalo 5. calosc robi kiepskie wrazenie, jedyny plus to cena pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Hotel Baron 28.11.05, 14:31 Byłam na weselu brata kilka lat temu i pamiętam, że były dwa wesela jednocześnie. Widać nic się nie zmieniło. Szukam czegoś podobnego na 60 osób z noclegami. Odpowiedz Link Zgłoś
ra81 Hotel Baron 28.11.05, 14:47 ja tam bylam latem na weselu i nie bylo zadnych wpadek, obsluga ok, drugie wesele zupelnie nie przeszkadzalo - osobne wejscia, nie slychac drugiej orkiestry, goscie sie nie mieszaja za to bylo okropnie goraco, okropnie! mimo klimy... co wystroju - de gustibus oczywiscie, ale my nie zdecydowalismy sie tam robic wesela Odpowiedz Link Zgłoś
hillary23 Re: Hotel Baron 28.11.05, 15:22 a my tam będziemy mieć wesele w sierpniu, według mnie obsługa bardzo miła i otwarta na propozycje i negocjacje, co nie wszędzie jest powszechne; drugie wesele nie jest dla nas problemem i jak widac dla osób, które widziały to na żywo tez nie było; wystrój - kwestia gustu; nam się podoba bo jest elegancko, a według nas wesele to święto a nie grill przy piwku i dlatego odpowiada nam to co tam oferują; a ceny - według mnie jak na wawe jest wręcz tanio Odpowiedz Link Zgłoś
ra81 Re: Hotel Baron 28.11.05, 17:49 jesli Wam sie podoba, to ok, bo to Wam ma sie podobac chcialam tylko zauwazyc, ze jesli ktos nie chce miec w baronie, to nie znaczy, ze nie bedzie mial elegancko, nawet jesli goscie beda bawic sie przy grillu w pewnym momencie imprezy grill moze miec miejsce nawet na eleganckim weselu, przeciez to nie wyglada tak, ze mlody rozpala grilla, a mloda z miechem dmucha w brykiety, miedzy dmuchnieciami roznoszac karkowke, prawda? w maju bylam na weselu kuzynki we francji, w zamku w bretanii i po slubie, a przed weselem byl aperitif pod namiotami w ogrodzie, gdzie panowie kelnerzy przy gosciach grillowali rozne dobre przegryzki - wszystko w rozmiarze mini, ale z grilla! i tego grilla pochlanialy panie w kapeluszach i panowie w jaskólkach na modle angielska Odpowiedz Link Zgłoś
hillary23 Re: Hotel Baron 28.11.05, 18:30 wiesz kwestia gustu i poczucia estetyki; a co do cen to chyba od osoby jest 160 zł, w tym jest apartament dla nowożeńców i dwa pokoje dla gości, musisz mieć swój alkohol ale nie ma opłat korkowych itp; szczegóły to już ci powiedzą w hotelu bo nie pamiętam dokładnie; my dopiero wpłaciliśmy zaliczke a menu ustalac będziemy na kilka tyg przed weselem Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Hotel Baron 30.11.05, 11:56 Chyba się tam przejadę, żeby na własne oko ocenić. Pewnie terminów na 2006 już nie ma, ale nie upieram się przy sobocie. Odpowiedz Link Zgłoś
fanta-girl Re: Hotel Baron 30.11.05, 18:51 w podobnym stylu masz hotel Hrabski- blizej Wawy bo to sie od Krakowskiej jakos odejzdza. sa w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
misia53 Re: Hotel Baron 01.12.05, 14:14 miałam wesele we wrześniu tego roku w baronie , jesli macie jakies pytanka chetnie odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś