ann_maz 01.12.05, 12:19 a co mi o tym hotelu powiecie? wiem, że już niektóre z Was go oglądały i brały pod uwagę, ale czy króras z Was Dziewczyny robiła tam wesele? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnrek Re: Dedek w Warszawie 01.12.05, 12:21 Ja się przymierzam do obejrzenia. Znam z zewnątrz Dedek na Dźwigowej i prezentuje się nieciekawie, nie widziałam Dedek Park na Pradze. W tym ostatnim wesela są do 200 osób, a dla mnie to za dużo, bo chcę na 50-60. Dostałam ofertę i jeszcze przemyślę. Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Dedek w Warszawie na Pradze - bez zachwytu 01.12.05, 13:41 ann_maz napisała: > a co mi o tym hotelu powiecie? wiem, że już niektóre z Was go oglądały i > brały pod uwagę, ale czy króras z Was Dziewczyny robiła tam wesele? Ani ja dziewczyna, anim tam wesele robił. Byłem tam jednak na weselu, więc odpowiem. Nie wiem, skąd te 200 osób. Dana impreza była na setkę i choć nie trzeba było miejsca na orkiestrę, bo muzyka była mechaniczna, niespecjalnie było gdzie tańczyć - w ogóle początkowo próbowano wyprowadzić imprezę na brukowany placyk przed, ale to zawiodło. Lokal jest hiperrustykalny. Gdyby wyrzucić z niego 2/3 rozwieszonych po ścianach rustykalnych gadżetów, byłby całkiem miły, a tak to człowiek ma wrażenie siedzenia w magazynie muzeum etnograficznego. No i gęste pajęczyny jako element wystroju nie wszystkich gości zachwycą. Wąskim gardłem są toalety. Jedna męska i jedna żeńska to za mało, na tej imprezie to się zemściło. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Dedek w Warszawie na Pradze - bez zachwytu 01.12.05, 13:43 Skąd 200? z oferty Twierdzą, że przy stołach do 120 osób, a na bankiety do 200. Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Re: Dedek w Warszawie na Pradze - bez zachwytu 01.12.05, 15:43 Na stojące party chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
monika123monia Re: Dedek w Warszawie na Pradze - bez zachwytu 20.03.06, 10:43 Totalne pomieszanie; w Hotelu Dedek są dwie sale na wesela, choć przede wszystkim jedna jest dedykowana na ten cel właśnie ta duża do dwustu osób oto link www.dedek.pl/przyjecia_pl/index_przyjecia.htm. Karczma jest rzeczywiście rustykalna, ale na wesele to tylko sala bankietowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ann_maz Re: Dedek w Warszawie na Pradze - bez zachwytu 01.12.05, 16:08 właśnie oglądałam tę salę. stoi pusta, i nie było żadnych rustykalnych dekoracji - podobno to jest ustalane z klientem. sala jest ogromna! żadnych pajęczyn nie widziałam. co do ubikacji - jest ich chyba 4... wydaje mi się, że otoczenie parku skaryszewskiego jest atutem. może mówisz o "karczmie u dedka"? stoi obok sali weselnej i rzeczywiście jest tylkowo rustykalna. Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: Dedek w Warszawie na Pradze - bez zachwytu 01.12.05, 16:18 bede tam miec wesele. wystroj nie jest co prawda szczytem moich marzen, ale za te cene da sie zniesc. bylam na sali kilka tygodni temu tuz przed weselem i dekoracja nawet mi sie podobala (moze poza polaczeniem bordowych krzesel z pomaranczowymi kotarami). zamierzam sie troche wysilic i dokupic swieze kwiaty i swieczki na stoly (we wlasnym zakresie) i mysle, ze bedzie ok. bardzo urzekla nas okolica hotelu, wiec sie zdecydowalismy na urzadzenie tam naszego wesela. aha, widzialam te sale wielokrotnie i nie wydaje mi sie zeby udalo sie tam zmiescic 200 osob - 150 juz tak. Odpowiedz Link Zgłoś
ann_maz Re: Dedek w Warszawie na Pradze - bez zachwytu 01.12.05, 16:57 monia76, nawet nie wiesz jak sie ucieszyłam czytając twoje słowa! okolica jest naprawdę urocza, tez mi sie podoba i jest argumentem za. zrobiłam wstepną rezerwację na tydzien, ale chyba się zdecyduję. u mnie bedzie mniej niz 100 osób, więc pomieścimy się spokojnie kiedy masz ślub? my pobieramy się 22 kwietnia Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: Dedek w Warszawie na Pradze - bez zachwytu 01.12.05, 17:05 Ann, milo mi, ze sie ucieszylas my bierzemy slub 1 lipca, wiec jeszcze troche po was. wesele planujemy na ok. 140 osob (zalezy ile potwierdzi) i mysle, ze spokojnie sie zmiescimy na sali. jesli wy robicie impreze na mniej niz 100 osob to bedziecie mieli pewnosc, ze goscie usiada przy stolach bankietowych (takie mieszcza sie tylko ponizej 120 osob) - bardzo fajnie to wyglada. po raz pierwszy bylam w dedku poznym latem, kiedy kwitly kwiaty i bylo jeszcze zielono i naprawde bylo tam uroczo. bardzo fajnie wygladalo pnacze na werandzie, a przez plotek bylo widac czerwone roze. mysle, ze gosciom sie to spodoba. jeszcze jedno pytanie: bedziecie mieli zespol czy dja? Odpowiedz Link Zgłoś
ann_maz Re: Dedek w Warszawie na Pradze - bez zachwytu 01.12.05, 17:12 zatem bedziemy mieć cudne wesela i tego sie trzymajmy! mamy zespół 3-osobowy, viva band zasłyszany na targach w PKiN. okropnie mnie męczy temat sali, bo obejrzałam juz bardzo wiele i każda z takich bądź innych powodów odpadała. mam wprawdzie jescze tydzień na zastanowienie sie nad dedkiem, ale wolałabym podpisac umowę jak najszybciej i mieć to z głowy. skoro będę miała wcześniej wesele od Ciebie, to obiecuję zdać szczegółową relację z jego przebiegu . co do stołów, to faktycznie, bankietowe wyglądają bardzo fajnie, Dzięki Monia! Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: Dedek w Warszawie na Pradze - bez zachwytu 02.12.05, 09:32 czekam na relacje i zycze udanego wesela. pozdrawiam serdecznie, m. Odpowiedz Link Zgłoś
kb155 Re: Dedek w Warszawie na Pradze - bez zachwytu 20.03.06, 16:17 cześć, dziewczyny, które będa miały tam wesele bardzo proszę napiszcie najlepiej na mailika gazetowego jak było bo własnie podejmuje decyzje,że moje wesele chyba też się tam odbędzie )) tylko, że to dopiero w 2007. Pozdrawiam i życze udanej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
sugarxxx Re: Dedek w Warszawie na Pradze - bez zachwytu 31.05.06, 11:26 Monia, będziemy mieć wesele po Was w dedku. 8 lipca. Widzę, że odczucia co do miejsca mamy identyczne Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: Dedek w Warszawie na Pradze - bez zachwytu 31.05.06, 11:28 o, fajnie. wlasnie umawiam sie z nimi co do menu i ilosci gosci. mam nadzieje, ze wszystko sie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley A, chyba że tak 02.12.05, 09:38 ann_maz napisała: > właśnie oglądałam tę salę. stoi pusta, i nie było żadnych rustykalnych > dekoracji - podobno to jest ustalane z klientem. sala jest ogromna! żadnych > pajęczyn nie widziałam. co do ubikacji - jest ich chyba 4... wydaje mi się, że > otoczenie parku skaryszewskiego jest atutem. może mówisz o "karczmie u dedka"? > stoi obok sali weselnej i rzeczywiście jest tylkowo rustykalna. To by się zgadzało. Karczma, rzeczywiście tak się to nazywało. W tej sytuacji tylko nie bardzo rozumiem, dlaczego nie zrobili tego wesela w sali weselnej, skoro takowa jest. Ale to już sprawa danej pary młodej. Odpowiedz Link Zgłoś
yoku Re: A, chyba że tak 31.05.06, 12:34 za 3 dni robię tam wesele na 70 osób, zdam relację po Znajomy robił tam wesele w kwietniu na ok 80 osób i był mega zachwycony. Odpowiedz Link Zgłoś
glima Re: A, chyba że tak 31.05.06, 13:00 A ja robię tydzień po tobie i będe czekała z niecierpliwościa na twoją relację. Powodzenia i ładnej pogody.... Odpowiedz Link Zgłoś
dorka21 Re: A, chyba że tak 31.05.06, 16:22 a ja planuje tam zrobic wesele w pazdzierniku Odpowiedz Link Zgłoś
yoku Re: A, chyba że tak 31.05.06, 22:11 Dzięki odezwę się jeszcze w sprawie Dedka... kurcze to już pojutrze Odpowiedz Link Zgłoś
yoku Re: A, chyba że tak 09.06.06, 18:22 sorry, że odzywam się dopiero teraz ale odbywamy wciąż podróż poślubną co do lokali - jedzenie i obsługa była boska, serdecznie polecam i życzę równie udanego wesela jak moje Odpowiedz Link Zgłoś
nana2005 Re: Dedek w Warszawie 31.05.06, 23:40 miałam wesele w tej sali w 2004 roku. Jestem bardzo zadowolona. gosci było ok 130. stoły mieszane: młoda para ze swiadkami przy tradycyjnym, nastepnie dwa stoły po 20 osob prostakatne i ok. 6 okragłych. Było jeszcze duzo miejsca. Plusem jest bliskość Parku Skaryszewskiego, w ktorym robione były zdjecia. Poza tym w wieku kwestiach pmogła nam Pani Monika, która zajmuje sie organizacja w dedku wesel. Oczywiscie mowa jest o sali weselnej a nie o karczmie. w przypadku pytan piszcie, chetnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lanka_cathar Re: Dedek w Warszawie 01.06.06, 08:32 Oglądaliśmy dedek Park w Parku skaryszewskim. Okolica bardzo ładna. Co do ilości osób, to pani Monika powiedziała, że min. 80, a maks. 150. Nie wiem skąd te 200. Byliśmy jak akurat szykowała salę na wesele. Wyglądało to bardzo ładnie, ale jednak wybraliśmy inne miejsce. Wyszło dużo taniej, a robimy i obiad i wesele. Dodam, że w miejscu, które na pewno ma większą renomę niż Dedek. Odpowiedz Link Zgłoś
basiak33 Re: Dedek w Warszawie 28.06.06, 13:43 ja polecam sale w Wolominie cena 100 zl od osoby - jedzenia naprawde bylo duzo - nawet na wynos obsuga mila kontakt do wlascicieli 697 84 64 64 Odpowiedz Link Zgłoś