shanthi 07.12.05, 22:21 Jesli wam sie udalo schudnac albo dopiero planujecie, lub byc moze za kazdym razem poleglyscie zapraszam do rozmowy. Razem bedzie nam latwiej: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34636 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wegierka111 Re: Odchudzanie? 28.12.05, 10:23 szczerze mówiąc to mi by sie przydała jakaś recepta na puchnięcie Ale nie takie tylko 9-miesieczne ) Odpowiedz Link Zgłoś
hillary23 Re: Odchudzanie? 28.12.05, 10:27 ja mam slub w sierpniu ale wiadomo już bym chciała być szczuplejsza na mierzenie sukni czyli na marzec, więc zaczynam, dziś własnie zamówiłam zestaw kosmetyków Lipozone - polecany na forum Uroda, zawsze pomoże troche, no i dietka, teraz kończe wyjadac zapasy świąteczne ale jak tylko się skończą, a to już lada dzień dietka; mam nadzieje, że się uda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wegierka111 Re: Odchudzanie? 28.12.05, 11:35 co wy wszystkie z tym odchudzaniem? ja jestem chuda okropnie i chetnie bym nabrala troche ciałka Odpowiedz Link Zgłoś
wiki20051 Re: Odchudzanie? 28.12.05, 11:39 wegierka111 napisała: > co wy wszystkie z tym odchudzaniem? ja jestem chuda okropnie i chetnie bym > nabrala troche ciałka to sa najwidoczniej te twoje kompleksy, które leczysz na tym forum, a o których pisałam w jakims innym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
wegierka111 Re: Odchudzanie? 28.12.05, 11:41 napisalam w tym watku cos do Ciebie? nie rozumiem, po co sie mne czepiasz. kazdy ma chyba prawo pisac co mysli, po to jest to forum, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
wiki20051 Re: Odchudzanie? 28.12.05, 11:49 wegierka111 napisała: > napisalam w tym watku cos do Ciebie? nie rozumiem, po co sie mne czepiasz. kazdy ma chyba prawo pisac co mysli, po to jest to forum, prawda? zgadzam sie z toba w 100%, ze na forum każdy moze pisac co chce. ale i na forum internetowym obowiązuje kultura. ty do tej pory nie specjalnie pokazywałas dobre wychowanie i wysoka kulture wiec co sie dziwisz, ze teraz ludzie sa do ciebie nastawieni na anty. Odpowiedz Link Zgłoś
wegierka111 Re: Odchudzanie? 08.01.06, 10:49 a Ty reprezentujesz kulturę wysoka? )) W jakim aspekcie? )) Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Odchudzanie? 08.01.06, 11:52 To udzielaj się w wątku "jak ukryć wystające kości żeber w miejscu, gdzie normalne kobiety mają pierśi", zamiast tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
gerka Re: Odchudzanie? 28.12.05, 14:08 hej, chyba faktycznie większość panien młodych sie odchudza, ostatni byłam na dwóch weselach i obie panny młode były znacznie bardziej kościste... ja osobiscie polecam opracje wyrostka przed weselem ha,ha,ha, Ja ślub brałm pół roku temu w czerwcu, a miesiąc wczesniej w maju wylądowałam na stole operacyjnym, potem dietka i 8 kilo mniej!!! az za duzo bo na weselu wszyscy mówili oj biedactwo ale ty mizerniutka jesteś... Dziewczyny nie przesadzajcie z tym odchudzaniem, kobieta jest piekna wtedy gdy akceptuje siebie... miłych dalszych przygotowań ślubnych szczęsliwa zona Odpowiedz Link Zgłoś