lechu1 11.12.05, 22:20 www.mateusz.pl/wdrodze/nr382/08.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adrian4u Re: ostrzegam 11.12.05, 23:01 krótkoi na temat... o żesz K***a Aczkolwiek sam poznałem takie narzeczeństwo we Wrosławiu... i gość był OK... ciężko o tym myśleć... A Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: ostrzegam 12.12.05, 00:49 paul_ina napisała: > Czy to czasopismo Świadków Jehowy? A co Cię naprowadziło na taki trop? Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: ostrzegam 12.12.05, 01:24 Ze 3 lata temu w pociągu jakieś dwie panie nachalnie wciskały mi jakieś pisemko z drogą w tytule. Więc naprowadziły mnie mgliste wspomnienia własne. A co, nie wolno zapytać? Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: ostrzegam 12.12.05, 10:39 Wolno, wolno Mnie też wolno być ciekawą, skąd takie skojarzenie. A "W drodze" to miesięcznik polskiej prowincji Dominikanów )) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaliena1 Re: ostrzegam 12.12.05, 11:03 Moja przyjaciółka jest pół-Arabką. Jej ojciec mieszka już 30 lat w Polsce i w miarę dobrze żyje ze swoją żoną, a z matką mojej przyjaciółki. To "w miarę" wynika z tego, że ma wady typowe dla faceta po pięćdziesiątce,a nie dla Araba. Nie zrzucał nigdy w domu żadnych świętych obrazów, na uroczystości rodzinne (ślub, chrziny) wpada do kościoła. Świetnie przyrządza wigilijnego karpia w galarecie. Nie do końca rozumiem co chciałaś uzyskać wklejając linka do tego artykułu. O przemocy w rodzinach "z kapitałem" muzułmańskim nakręcono dziesiątki filmów i napisano setki artykułów. Dziwne, że dużo rzadziej się pisze o przemocy i gnębieniu psychicznym kobiet w rodzinach jedynych i słusznych, bo katolickich. Ciekawe jak się czują dziewczyny z naszego forum, które wychodzą za mąż za Arabów. Na pewno poprawiłaś im humor. Odpowiedz Link Zgłoś