Dodaj do ulubionych

SUKNIE PRONOVIAS

17.12.05, 18:13
Niedawno postanowiliśmy pobrać się powoli zaczynamy przygotowania. Podobają
mi się poniższe modele suken, które chciałabym kupić lub wypożyczyć.
www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=0&poz=314
www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=0&poz=315
www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=1&poz=324
www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=4&poz=163
www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=7&poz=193
www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=1&gr=4&poz=380
Czy można je wypożyczyć? A może ktoś chce odsprzedać?
Obserwuj wątek
    • cezar8 Re: SUKNIE PRONOVIAS 17.12.05, 20:14
      czesc tych sukien pochodzi z nowych kolekcji!
      • ruda-m Re: SUKNIE PRONOVIAS 18.12.05, 13:05
        ok, czy to znaczy że tych z nowej kolekcji nie wypożyczają?
        • chihuahuaa Re: SUKNIE PRONOVIAS 18.12.05, 21:54
          Prawie wszystkie suknie ktore wybrałas kosztują powyżej 4 tysięcy złotych. Myśle
          ze jesli juz mozna je wypożyczac to samo wypozyczenie bedzie kosztowało około
          1500zł o ile nie więcej. Pronovias ma BARDZO drogie wypożyczalnie. Radze
          zadzwonić do salonu. pozdrawiam
          • efdurka Re: SUKNIE PRONOVIAS 18.12.05, 22:38
            turner jest ze starej kolekcji i można ją zamawiać tylko do końca roku.
            przymierzałam ją, jest śliczna. w Warszawie mają też tę pierwszą sukienkę.
            jeżeli masz jakieś typy, to najlepiej zadzwonic tam i zapytać, co z tego mają i
            ew. umówić się na przymiarki. obsługa jest miła i nie naciąga na najdroższe
            modele. Ja przy pierwszej wizycie powiedziałam, ze nie mam ograniczeń
            finansowych i mamy wybrać suknię, w której będę naprawdę dobrze wyglądała, bez
            wzgledu na cenę. i doradzono mi model INDIA, aktóra kosztuje ok 3600.
            • zetina Re: SUKNIE PRONOVIAS 18.12.05, 23:05
              Wypożyczenie sukienki kosztuje 50 % ceny z metki,sukienki z 2006 roku także są
              wypożyczane,są to sukienki które są mierzone w salonie (takie z wieszaka).To
              informacje które posiadam z Madonny.
            • daisy761 Re: SUKNIE PRONOVIAS 30.12.05, 08:39
              witam,

mam pytanie gdzie za INDIĘ płaci się 3600, bo we Wrocławiu Pani zawołała za nią
              4460...i zaproponowała upust 10%...ale to i tak ponad 4 tys..Sukienka jest
              prześliczna, ale w sytuacji gdzy kosztuje ponad 4 tys., zdecydowałam się na
              INTIMĘ też z kolekcji 2006 Dreams...za 3400
              pozdrawiam,
              aga
    • resetka Re: SUKNIE PRONOVIAS 29.12.05, 23:55
      byłam w salonie Madonny.. 1 sukienka - przesliczna na zdjeciu.. na żywo nie
      koniecznie - baaardzo cięzka..smile
      pozdrawiam
      • kwiatek02 Re: SUKNIE PRONOVIAS 30.12.05, 14:40
        Większość sukni pronoviasa jest ciężka - jakoś nie wydaje mi się żeby suknia
        ślubna była szczególnie wygodna - niezaleznie od marki i ceny - wygodny i lekki
        to mam dresik. Poza tym na wieszakach wygladaja naprawdę brzydko - co innego
        jak się je wypełni właściwym wnętrzem - często dziewczyny wygladaja
        przeslicznie - choć na wieszaku to było cos strasznego.
    • morskafala1 Re: SUKNIE PRONOVIAS 30.12.05, 14:17
      Tak jest zawsze. Niekiedy suknie, które na zdjęciach wygladają prześlicznie w
      rzeczywistości potrafią być przepiękne i przeciwnie, bądź np. źle leżeć na danej
      sylwetce. Ja się już kilka razy przekonałam np. że suknie, które na zdjęciach
      wyglądały ładnie, lecz nic więcej, okazywały się w rzeczywistości naprawdę
      śliczne. Trzeba po prostu szukaćsmile.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka