20.06.03, 00:00
Kolorowych snów wszystkim:)
Obserwuj wątek
    • peteen Re: Dobranoc! 20.06.03, 00:03
      tia, kolorowych, jak na polu pada...
      :c(
      • Gość: ksymenka Re: Dobranoc! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.06.03, 00:06
        peteen napisał:

> tia, kolorowych, jak na polu pada...
        > :c(
        Jejku!Wreszcie!A na dworze ciagle nie pada i musze podlewac trawnik.Moze
        nadciagnie z poludnia?
      • mikolaj7 Re: Dobranoc! 20.06.03, 00:23
        ja bardzo lubie jak pada:) w lecie..
        albo jak jest taka pogoda jak dzisiaj - cieplo, ale nie jest
        parno, czy goraco... duzo chmur i czasem lekko pokropi
        wtedy da sie zyc po prostu:))
        • Gość: ksymenka Re: Dobranoc! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.06.03, 00:41
          A tu susza - chociaz pod wieczor troche pokropilo-z lasu przylatuja
          dzwonce ,szpaki i sikorki i pluskaja sie w kroplach wody podlewajacej
          ogrod.Swiezosc nocy MIkolaju opisales tak zachecajaco,ze chyba pojde na spacer:)
          • mikolaj7 Re: Dobranoc! 20.06.03, 00:45
            uaauuu... masz las niedaleko domu? ale Ci zazdroszcze:)) no
            niby ja tez tu mam pare drzew niedaleko, ale to ciagle
            centrum krakowa, tuz przy ruchliwej ulicy;(

a na spacerze uwazaj na dresiarzy:)))
            • Gość: ksymenka Re: Dobranoc!Dziendobry IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.06.03, 12:58
              Mam Mazowiecki park krajobrazowy,a wlasciwie jego otuline za oknem,stad widok
              na mazowieckie sosny,a dresiarzy mam na peczki,bo obok osrodek sportowy ,korty
              i silownia na ktorej cwicza miejscowi policjanci,tak ze bardzo ci dresiarze
              grzeczni i oswojeni:)A w nocy spadl rzesisty deszcz na polu i w lesie i teraz
              na dworze mila swiezosc:}
              • peteen na polu, na boga, na polu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.03, 13:00
                jakżeś wszedł między wrony...
                ;c)
                • Gość: ksymenka Re: na polu, na boga, na polu !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.06.03, 13:12
                  peteen napisał:

> jakżeś wszedł między wrony...
                  > ;c)No pewno ze na polu.Na dworzu tez moze byc.
                  • peteen co ????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.03, 15:39
                    formy "na dworzu" nie ma, nie było i nie będzie w naszym pięknym języku...
                    tak nie wolno mówić...
                    • Gość: kaska Re: co ????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tele2.pl 20.06.03, 15:43
                      peteen napisał:

> formy "na dworzu" nie ma, nie było i nie będzie w naszym pięknym języku...
                      > tak nie wolno mówić...

ja jestem na polu i smieja sie ze mnie w warszawie, gdzie pracuje ale wole pole
                      niz ich :dwor!" Dzieki Bogu, moze bedzie padac.......na polu, oczywiscie...
                    • Gość: ksymenka Re: co ????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 20:11
                      peteen napisał:

> formy "na dworzu" nie ma, nie było i nie będzie w naszym pięknym języku...
                      > tak nie wolno mówić...
                      kiedys Krzys Litwin spiewal w Piwnicy taka piosenke:wyszedem sobie na
                      przechadzke,wyszedem na przechadzke sam,tak cudnie bylo na tym dworzu,a ksiezyc
                      zamiast przyswiecal.Wyszedem sobie uzbrojony,rewolwer trzymam w reku
                      juz,ujrzalem cudny kwiat dziewczyny ,jak zbojca trzymal nad nia noz.{itd}no i
                      co,czy juz poczucie humoru opuscilo moje ukochane miasto?A myslalam ze filolog
                      to juz specjalnie pozna sie na zarciku slownym.\Pozdrowienia.
                      • peteen przypominam, że na tym forum jest młodzież... 21.06.03, 21:37
                        ona się uczy, ona nie wie co dobre, a co nie...
                        ;c)
                        • Gość: ksymenka Re: przypominam, że na tym forum jest młodzież... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 22:08
                          ach,dotknales mnie bolesnie...chyba przejde do forum dla dziewczyn po
                          trzydziestce!
                          • peteen Re: przypominam, że na tym forum jest młodzież... 21.06.03, 22:10
                            pamiętaj, że starasz sie inkorporowac na krakowski rynek sformułowania rodem z
                            mazowsza...
                            nie uchodzi...
                            ;c)
                            • Gość: ksymenka Re: przypominam, że na tym forum jest młodzież... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 22:25
                              Ach ,kocham krakow,bom nie od kamieni przykrosci doznal,lecz od zywych ludzi
                              (Stanislaw Wyspianski).A ja sie tylko wzruszam tym polem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka