tark 20.12.05, 12:16 znacie moze firme ktora wysyla wzory zaproszen slubnych.... ? bede wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bo775 Re: zaproszenia-probne wzory 20.12.05, 13:16 na pewno cartalia: cartalia.com.pl/main/ Odpowiedz Link Zgłoś
spamkiller9 Re: zaproszenia-probne wzory 27.12.05, 16:19 zamawialas w tej firmie zaproszenia, napisz jak z nimi sie wpolpracowalo? Odpowiedz Link Zgłoś
basialek Re: zaproszenia-probne wzory 20.12.05, 21:21 ja dostałam z Cartalii ale też od zaproszenia-itd.pl/. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_zd Re: zaproszenia-probne wzory 28.12.05, 10:26 Bardzo ladne te zaproszenia. Ja mam jeszcze pewnien problem. Chcialabym umiescic na zaproszeniach tekst o potwierdzeniu przybycia na wesele. Niestety obawiam sie, ze niektore ciotki moga obrazic sie po takim tekscie. Odpowiedz Link Zgłoś
hartwoods Re: zaproszenia-probne wzory 20.12.05, 21:32 polecam stronę: www.hartwoods.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hartwoods Re: zaproszenia-probne wzory 21.12.05, 19:09 www.hartwoods.pl/ Wszystkim chętnym wysyłamy próbkę - wybrany wzór zaproszenia bądż też projektujemy coś extra - na specjalne zamówienie. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ivi82 Re: zaproszenia-probne wzory 21.12.05, 20:14 My zamowilismy sobie piekne zaproszenia, 5,99 sztuka + "puchnace" napisy , czyli jedno zaproszenie wyszlo nas 8 zl. Firma Cartalia. I teraz : Firma spoznila sie z dostarczeniem zaproszen o 6 dni, kiedy my juz mielismy ustalone,gdzie do kogo jedziemy, zaproszen nie bylo. Kiedy pojechalismy po zaproszenia, ktore mialy byc w piatek, panie (Plaza Krakow) zaczely sie tlumaczyc,ze zaproszen nie ma, ze cos sobie wymyslamy, bo one nie mowily, ze beda w piatek, tylko w przyszlym tygodniu. Zrobilismy awanture, powiedzielismy, ze rezygnujemy i "mile" panie zaczely gdzies dzwonic i nagle sie okazalo, ze paczka jest, ale kurierzy juz nie pracuja i paczka lezy gdzies w Poznaniu ....,rece opadaja, to byla sobota, a paczka doszla w srode!!! Nic,kiedy w koncu zaproszenia dotarly do nas, okazalo sie, ze nasze ekskluzywne zaproszenia poprostu sie rozklejaja!!! Paczka pod pache i do sklepu, pani, zadzwonila do producenta, a on na to, ze moze nam za to dac podziekowania dla gosci (kosztuje to 5 zl, smiechu warte) Zaplacilismy prawie 500 zl i mialo byc tak pieknie! Macie link: zaproszenia.printia.pl/pl/main/ To byla kolekcja laser Art Nie polecamy, szkoda kasy i nerwow! Odpowiedz Link Zgłoś
morskafala1 Re: zaproszenia-probne wzory 27.12.05, 17:08 My natomiast zamówiliśmy zaproszenia także w Cartalii, aczkolwiek na Świętokrzyskiej. Wszystko wyszło bardzo dobrze. Zaproszenia były na czas, choć złożyżliśmy zamówienie - podpisanie umowy - na niespełna tydzień przed Bożym Narodzeniem. Były gotowe do odebrania 24 XII, tak jak chcieliśmy. Wszystkie są o.k.. Jedynym poważnym felerem jest u nich: - brak stacji dysków (choć odchodzi się od tego) - i brak możliwości dostarczenia im danych na ubs'ie...., co zupełnie jest dla mnie niezrozumiałe i w końcu musieliśmy im przesłać dane osobowe poprzez mail'a, czego bardzo nie lubię. To jak mówię jest ich minusem, choć poważnym. Natomiast co do samych zaproszeń, nie mam żadnych zastrzeżeń. Wszystko wyszło bardzo ładnie. Jestem ogólnie rzecz mówiąc zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
sila7 Re: zaproszenia-probne wzory 22.12.05, 01:53 z checia wysle probki naszych zaproszen, zapraszam na strone: www.poliarts.netwerx.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mmraz Re: zaproszenia-probne wzory 22.12.05, 16:25 www.printko.pl - znalazlam tam bardzo ladne zaproszenia. jedna próbka za darmo Odpowiedz Link Zgłoś