cinekan 05.01.06, 22:38 czy ktoś zna jakąś fajną piosenke dla rodziców,oprócz CUDOWNYCH RODZICÓW mam ? z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka_w83 Re: piosenka dla rodziców 05.01.06, 23:26 Ja znam jeszcze tylko: BAYER FULL - Walc dla rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
elkam80 Re: piosenka dla rodziców 05.01.06, 23:37 Jest jedna prześliczna piosenka. Nie wiem kto ją wykonuje w oryginale, ale na pewno będzie u nas na ślubie. Pierwsza zwrotka jest o mamie, druga o tacie, ale generalnie są bardzo podobne, a idzie mniej wiecej: "mamo Ty życie dałaś mi, mamo Ty wychowałaś mnie, dzięki ja dzisiaj składam Ci za miłość Twą. Najpiękniejsze słowo mama,najpiękniejsze spośród wszystkich słów..." i tak samo z tatą. Jest naprawdę piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
ciemnanocka Re: piosenka dla rodziców 06.01.06, 09:35 A moze jest jakas smieszna, dowcipna piosenka, moze kabaretowa o rodzicach??? bo wolalabym to zrobic jakos fajniej... A nie tak standardowo... Odpowiedz Link Zgłoś
myszka217 Re: piosenka dla rodziców 06.01.06, 10:34 Tą piosenkę wykonuje Arka Noego.Bardzo ładna jest i nie taka oklepana jak Cudownych rodziców mam.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Dla rodziców - niekoniecznie o rodzicach 06.01.06, 02:53 Może jest coś, co oboje bardzo lubią, a najlepiej coś, co wiąże się z ich bardzo miłymi wspólnymi wspomnieniami? Myśmy nie mieli takiego elementu na weselu, ale gdyby miała być muzyka mechaniczna i melodia dla moich rodziców (teściowa takich ceremoniałek nie znosi), byłby to walc "Na sopkach Mandżurii". Nie dlatego, że sam ma jakąś szczególną treść, tylko dlatego, że to był ich pierwszy wspólny taniec w życiu. Oni to wiedzą. I my to wiemy. I wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś