chateque 22.01.06, 22:03 prosze o wszelkie informacje na jego temat, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
art-film Re: MARCIN MAZUR (foto) - prosze o opinie 23.01.06, 00:12 tam masz wszystko: www.marcinmazur.pl jak dla mnie rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjoasia Re: MARCIN MAZUR (foto) - prosze o opinie 23.01.06, 00:17 ale czy ktos slyszał jakie zdjecia robi w realu a nie tylko oglądał jego portfolio?? moze ktos z waszych znajomych go zatrudniał? duzo pieniedzy sobie zyczy... Odpowiedz Link Zgłoś
malgoszac Re: MARCIN MAZUR (foto) - prosze o opinie 23.01.06, 00:47 widziałam go i jego zdjęcia na targach w Warszawie - całkiem fajne. Minusem są ceny - zerknij na stronkę... Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: MARCIN MAZUR (foto) - prosze o opinie 23.01.06, 14:07 rzeczywiście zdjęcia robi fantastyczne, barrdzo oryginalne, ale nie są warte tych cen na pewno!!! chyba w głowie mu się przewróciło!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: MARCIN MAZUR (foto) - prosze o opinie 23.01.06, 18:04 Mnie się nie podobają. Technicznie też średnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewik_75 Re: MARCIN MAZUR (foto) - prosze o opinie 23.01.06, 19:02 strasznie przekolorowane.. przeciez to widac na kilomter - trawa nie jest az tak jaskrawo zielona, a pociag az tak niebieski... to zniecheca fajna sceneria, ale to mozna zrobic taniej... no a to pierwsze zdjecie - z dziewczyna w welonie wygladajaca z samochodu - okropnie retuszowane.. smierdzi poprawkami z kilometra. sztucznosc w inny sposob Odpowiedz Link Zgłoś
lady_of_avalon 5000 za zdjęcia??? LITOŚCI!!! 23.01.06, 19:21 Jakie koszty to usprawiedliwiają???? Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: 5000 za zdjęcia??? LITOŚCI!!! 23.01.06, 21:24 rzeczywiście zdjęcia są bardzo poprawiane, ale trzeba przyznać, że facet ma świetne pomysły mój fotograf to jednak prawdziwy artysta, który nie musi poprawiać swoich dzieł Odpowiedz Link Zgłoś
studentk Re: 5000 za zdjęcia??? LITOŚCI!!! 02.02.06, 15:54 Cóż, jego cena jest taka a nie inna. Mnie akurat jego zdjęcia się podobają. Każdy ma prawo ustalać cenę za swoją pracę i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka26 Re: 5000 za zdjęcia??? LITOŚCI!!! 02.02.06, 18:11 Nie przeraża mnie płacenie za zdjęcia 5000 zł, gdybym miała taką kasę to mogłabym wydać na fotografa tyle gdybym sobie wymyśliła że chcę mieć super- profesjonalistę na swoim ślubie ...no ale żeby te zdjęcia były naprawdę dobre! Nie podoba mi się nasycenie kolorów, kadry też jakieś takie niezbyt..jak na mój gust. Dziewczyny nie raz tu dawały linki do fajniejszych zdjęć i za rozsądniejsze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
studentk Re: 5000 za zdjęcia??? LITOŚCI!!! 02.02.06, 19:59 Jedni lubią disco-polo inni U2, jedni wolą mieć wesele w remizie strażackiej inni w restauracji Belvedere. Jest wybór, ważne jest upodobanie. Ja osobiście wolę takie zdjęcia, inni wolą tradycyjne na malowanych tłach, a jeszcze inni czarno-białe jak z lat 50-tych. Każdy woli to co lubi. Np. osobiście nie wyobrażam sobie mojego wesela z podśpiewkami wiejskimi, ale inni mają wprost na odwrót. Ale nikogo nie oskarżam i z nikogo z tego powodu nie się nie śmieję. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia81 ach te stopy!!!! fuujjjj 23.01.06, 22:48 www.marcinmazur.pl/galeria-plener/39.htm ach te stopy!!!! fuujjjj Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaa16 Re: MARCIN MAZUR (foto) - prosze o opinie 02.02.06, 17:06 Zdęcia fajne ale nie za te pieniądze. ja brałam ślub w sierpiu i za zdjęcia w plenerze zapłaciliśmy 600 zł a sa tak samo ładne ja te za 5tyś.zł Odpowiedz Link Zgłoś