Dodaj do ulubionych

po 50.....

30.11.11, 15:12
Gość
ogolnie jest brak pracy mlodzi dobrze robia ze wyjezdzaja z tego dzikiego kraju bo tu tylko smrod glod i ubustwo

Seniorzy w bardzo ciężkim położeniu.
Bezrobocie wśród osób po 50. jest wyższe niż wśród młodych ludzi. To polski paradoks – pisze gazetaprawna.pl.
Stopa bezrobocia osób po 50. roku życia wzrosła w ciągu ostatniego roku o ponad 6 proc. Pod koniec października nie pracowało 411 tys. osób w tym wieku. W tym samym czasie bezrobocie w grupie młodych ludzi spadło o 0,7 pkt. proc. Jest ich 401 tys

www.hotmoney.pl/artykul/polska-po-piecdziesiatce-zostaje-tylko-bezrobocie-22801

Gość
Ludzie po piędziesiątce walczyli o demokrację, gineli i po co żeby debile rządzili tym krajem.Dzisiaj nie mają pracy żadnych perspektyw na przyszłość.Tylko pawulon i do piachu.To jest Polska demokracja złodzieijska.

mirrr7
EUTANAZJA. DEPOPULACJA - oto co nam zafundowała Solidarność. Mam 57 lat. Duże doświadczenie i umiejętności. I co? żyję od 2 lat z oszczędności. Sprzedałem już obrączki ślubne. Zaraz sprzedam pierścionek zaręczynowy który dałem kiedyś żonie. Około lutego postanowiłem popełnić samobójstwo. Tego oczekuję rząd TUSKA i sam towarzysz Balcerowicz. Zresztą wszystkie rządy po 1998 roku mają krew na rękach...
Komitywa TRONU i OŁTARZA - wyją o embrionie a jednocześnie robią wszystko by ludzie szybko umierali... Dziękuję ci Polsko - sram na taki kraj...
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka