dorota5320 22.01.06, 23:07 Był ktoś z Was? Jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marysia96 Re: Targi Rzeszów 24.01.06, 10:57 Ja niestety nie dotarłam i też chętnie dowiem sie jak było...Jestem tez ciekawa,gdzie macie zamiar wypożyczyć suknię ślubną.Czekam na informacje... Odpowiedz Link Zgłoś
pipi_bipika Re: Targi Rzeszów 24.01.06, 13:14 Porażka organizacyjna... Na kilkudziesięciu metrach kwadratowych musiały się zmieścić setki osób! Gwar, ścisk, tłok, kolejka do szatni, kolejka do każdego stoiska, duszno i gorąco. Generalnie bardzo mało wystawców, jak na takie zainteresowanie. Kilka salonów ślubnych, ze trzy cukiernie, fotograf, stoisko z kiczowatymi dodatkami na wesele, np. naklejeczki na wódkę, ze trzy wiszące marnie welony. Pokaz główny też porażka. W takim strasznym ścisku tylko nieliczni mieli szansę dostrzec chodzące po wybiegu "modelki". Zresztą dziewczyny chodziły, jakby były na pogrzebie. suknie spięte prowizorycznie w ostatniej chwili na agrafki, więc nie było szans zobaczyć ich pełnej klasy. No ale nie o to chodzi, jeśli komuś się spodoba fason, zawsze może przymierzyć. generalnie, ajk dla mnie klapa i nie ma czego żałować. Ja skorzystam tylko z ofewrty jednej z cukiernii, która się "wystawiała", bo mają śliczne ciasteczka. Każde w osobnym papierku, takie kochaniutkie. Odpowiedz Link Zgłoś