mjakminia 23.01.06, 16:15 Może któraś z Was ją przymierzała?? Jeśli tak, to plis dajcie znać! www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=8&gr=1&poz=408 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnrek Re: Piekna prawda? 23.01.06, 16:21 Suknia piękna, ale mi się w ogóle nie podobają z tafty - wygląda jak pognieciony papier do pakowania. Pewnie się nie znam, ale jakoś nie mogę się przekonać do szeleszczących materiałów. Odpowiedz Link Zgłoś
mjakminia Re: Piekna prawda? 23.01.06, 16:26 W ogole nie zwróciłam na to uwagi... masz troche racji, że gładki materiał byłby ładniejszy. Ciekawe jak ona wygląda na żywca... może się okazać, że fatalnie. Ale na tym zdjęciu bardzo mi się ta suknia podoba! Te dwie pozostałe też: www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=8&gr=1&poz=407 www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=8&gr=1&poz=409 Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Do Kiwi 23.01.06, 16:28 Taką przymierzała kiwi z forum, zaraz poszukam jej postu. Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: Piekna prawda? 23.01.06, 16:28 sliczne te sukienki, wszystkie, ale z doswiadczenia wiem, ze w rzeczywistosci wygladaja troszke gorzej, niz na modelkach w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Piekna prawda? 23.01.06, 16:29 mam ten wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=34273708&a=34273708 Odpowiedz Link Zgłoś
mjakminia Re: Piekna prawda? 23.01.06, 17:09 dziękiza posta! Czy Wy byłyście w tym sklepie na koprzywińskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
zanimpojde Re: Piekna prawda? 23.01.06, 20:11 Ja też byłam, daleko jak diabli, ale bardzo miła obsługa Tylko nie zrażaj sie malutką ulicą i tym, że ten salon jest w prywatnym domu (podobno dzięki temu ceny są niższe niż gdzie indziej). Ja przymierzałam model 904 i wszystko byłoby super gdyby materiał był szlachetniejszy, tzn. z daleka super, a z bliska tandetnie dlatego odrzuciłam ją w rankingu szybko...Aaa i w madonnie ich nie mają, tylko Koprzywiańska...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Piekna prawda? 23.01.06, 21:13 Tak, ja mierzyłam w tym salonie przed Kiwigirl, a potem się na necie wyszperałyśmy Ja kupiłam, ona chyba jeszcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Piekna prawda? 23.01.06, 22:24 Hm, góra nieodparcie kojarzy mi się ze starymi koszulami nocnymi... Taka sama koronka Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Piekna prawda? 23.01.06, 23:09 Nie w moim guście, ten fartuszek z falbankami jakoś mnie odstrasza. bandaż pod biustem również. Odpowiedz Link Zgłoś
pannaanna1980 Re: Piekna prawda? 24.01.06, 02:46 Moim zdaniem: do tafty trochę nie pasują takie koronkowe naszycia, pierwsza suknia ma za duzo tego wszystkiego i ramiączka i marszczenie dołu i upięcie na boku i taftę łączona z naszyciami koronkowymi, jak dla mnie za duzo tego wszystkiego. Druga sukienka najbardziej mi się podoba z tych wskazanych przez Ciebie, a trzecia ma trochę za duże te zakładki, tworzy się taka kieszeń jak u kangurzycy, przynajmniej mi się to tak kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś