kasienka1 09.02.06, 17:42 w najblizsza niedziele sa targi slubne w katowicach czy ktoras z was sie wybiera? zdecydowalam sie wybrac czy moge sie spodziewac np. tanszych cen zaproszen i takich tam innych drobiazgów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuluska Re: targi slubne -katowice 09.02.06, 18:08 Też się wybieram. Ale też nie wiem czego się spodziewać bo będę na targach po raz pierwszy. Więc przyłączam się do pytania. A z czystej ciekawości ile kosztuje wstęp na targi? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaa16 Re: targi slubne -katowice 09.02.06, 18:10 Ja też się wybieram, i też będe pierwszy raz więc nie pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
aiwon Re: targi slubne -katowice 09.02.06, 22:13 Ja bym jechala ale najpierw musze sie upewnic czy na dachu nie ma sniegu )))) Po tej tragedii w Katowicach mozna sie wszystkiego spodziwac Odpowiedz Link Zgłoś
bea2379 Re: targi slubne -katowice 09.02.06, 19:15 Ja byłam w zeszły weekend na targach w krakowie, ale niestety nie zauważyłam, żeby jakiekolwiek oferty z tego powodu były ciekawsze. Być może coś przegapiłam, ale chyba ceny nie różniły się od tych "codziennych". Dużo ludzi, mało sukienek (a tego właśnie szukałam Może w Katowicach coś znajdę, choć nastawiam się na jeszcze większy tłum... Odpowiedz Link Zgłoś
epox123 Re: targi slubne -katowice 09.02.06, 22:30 ja też się wybieram,upss przepraszam wybieramy się Odpowiedz Link Zgłoś