Dodaj do ulubionych

miejsce na slub cywilny

12.02.06, 21:08
Macie moze jakies pomysly gdzies w krakowie lub w okolicach zeby wziasc slub
cywilny, w jakim oryginalnym miejscu jakby udalo sie zalatwic slub poza urzedem??
Obserwuj wątek
    • czarodziejka26 Re: miejsce na slub cywilny 14.02.06, 21:33
      Smocza jama byłaby super...
      • paproszek57 Re: miejsce na slub cywilny 15.02.06, 22:28
        czy to jest wogóle do załatwienia? planuje taki slub w czerwcu
        • asiulek03 Re: miejsce na slub cywilny 16.02.06, 09:51
          nie wiem, a ty sie orientujesz w tej sprawie??
          • k_magdalena Re: miejsce na slub cywilny 16.02.06, 10:40
            Mozesz wziac slub cywilny w Dworku Bialopradnickim (zalatwiasz przez USC na
            Lubelskiej), kosztuje to 200,00 pln wiecej niz slub w urzedzie. W okolicach
            Krakowa na pewno mozna brac slub na zamku w Niepolomicach, koszt w podobnych
            granicach, zalatwiasz to poprzez Urzad w Niepolomicach (chyba to jest urzad
            miasta). Zapytaj tez w Paszkówce, tam na pewno też można brać ślub tylko nie
            jestem pewna czy cywilny też. Pozdrawiam!
            • paproszek57 Re: miejsce na slub cywilny 06.03.06, 11:50
              troche wiem na ten temat juz, najpierw trzeba miec zgode na piśme włascieciela
              terenu na którym ten slub ma sie odbyć, potem trzeba napisać prośbe do usc o
              oddelegowanie urzednika, z tego co wiem to bronią sie przed tym strasznie,
              szczególnie w małych miejscowościach, już dwa tygodnie czekam na odpowiedz z
              Nieborowa www.nieborow.art.pl/ no a potem trzeba uderzyć do USC, na
              pewno bedzie problem bo juz jest problem że slub w niedziele a oni przeciez w
              niedziele nie pracują
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka