asiulek03 12.02.06, 21:08 Macie moze jakies pomysly gdzies w krakowie lub w okolicach zeby wziasc slub cywilny, w jakim oryginalnym miejscu jakby udalo sie zalatwic slub poza urzedem?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarodziejka26 Re: miejsce na slub cywilny 14.02.06, 21:33 Smocza jama byłaby super... Odpowiedz Link Zgłoś
paproszek57 Re: miejsce na slub cywilny 15.02.06, 22:28 czy to jest wogóle do załatwienia? planuje taki slub w czerwcu Odpowiedz Link Zgłoś
asiulek03 Re: miejsce na slub cywilny 16.02.06, 09:51 nie wiem, a ty sie orientujesz w tej sprawie?? Odpowiedz Link Zgłoś
k_magdalena Re: miejsce na slub cywilny 16.02.06, 10:40 Mozesz wziac slub cywilny w Dworku Bialopradnickim (zalatwiasz przez USC na Lubelskiej), kosztuje to 200,00 pln wiecej niz slub w urzedzie. W okolicach Krakowa na pewno mozna brac slub na zamku w Niepolomicach, koszt w podobnych granicach, zalatwiasz to poprzez Urzad w Niepolomicach (chyba to jest urzad miasta). Zapytaj tez w Paszkówce, tam na pewno też można brać ślub tylko nie jestem pewna czy cywilny też. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
paproszek57 Re: miejsce na slub cywilny 06.03.06, 11:50 troche wiem na ten temat juz, najpierw trzeba miec zgode na piśme włascieciela terenu na którym ten slub ma sie odbyć, potem trzeba napisać prośbe do usc o oddelegowanie urzednika, z tego co wiem to bronią sie przed tym strasznie, szczególnie w małych miejscowościach, już dwa tygodnie czekam na odpowiedz z Nieborowa www.nieborow.art.pl/ no a potem trzeba uderzyć do USC, na pewno bedzie problem bo juz jest problem że slub w niedziele a oni przeciez w niedziele nie pracują Odpowiedz Link Zgłoś