12.02.06, 21:15
drogie panie, wlasnie kupilismy garnitur.Jest gladki czarny i lekko swiecacy. sklada sie z marynarki i spodni. i teraz mamy dylemat: czy kamizelka z musznikiem lub czyms podobnym jest nieodzowna? a moze wystarczy juz biala koszula i krawat w kolorze bukietu?
pytam bo nie podobaja mi sie te kamizelki...
Obserwuj wątek
    • annajustyna Re: pan mlody 12.02.06, 21:17
      Krawat wystarczy! jesli go pieknie dopasuje do Twojej sukni i bukiety, to bedzie
      super. PZdr.
    • olkao Re: pan mlody 12.02.06, 21:17
      jasne, że wystarczy elegancka koszula i krawat!
      Mój pan młodysmile tak właśnie będzie sie prezentował : garnitur, koszula,
      krawat! Wszystko oczywiście nowe, piękne, eleganckie!
      Ja też nie pzrpada za muszkami, musznikami, kamizelkami... A ładny krawat -
      tojest to! smile
    • asia19815 Re: pan mlody 12.02.06, 21:19
      Mój też nie chce mieć kamizelki. Uważam, że będzie ok. Podobno kamizelki
      wychodzą z mody. smile
      • niemamloginu2 Re: pan mlody 12.02.06, 21:21
        kamizelka (czy to w kolorze garnituru, czy też musznika) jest dopełnieniem
        całości i świadczy o elegancji
      • olkao Re: pan mlody 12.02.06, 21:22
        Szczególnie jak wesele latem!
        I tak będzie się biedaczek pocił w marynarce i koszuli, podczas gdy panna młoda
        bedzie miała sukienkę bez rękawówwink
        • m.dmowska Re: pan mlody 12.02.06, 23:25
          A ja sie zgadzam z niemamloginu: garnitur z kamizelką jest po prostu bardziej
          elegancki-samą koszulę można załozyć na spotkanie biznesowe, ale nie na slub.
          Poza tym ja uważam ze pan młody może rozebrać się podczas wesela z marynarki i
          zostać a kamizelce i koszuli, przy czym w samej koszuli po prostu głupio to
          wygląda. Nie rozumiem dlaczego pan mlody ma się dusić w upalny dzien w
          marynarce???!!! Trochę humanitaryzmu!!! smile

----------
          Marlena & Piotr 27.05.2006

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka