bubunia1 18.02.06, 20:12 Witam, czy ma ktoś może walca z "Nocy i dni" na mp3? Jeżeli tak to będzę bardzo wdzięczna za przesłanie na gazetowego. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pusiaczkowa1 Re: Walc z "Nocy i dni" na mp3 18.02.06, 20:22 mogę też na gazetowego prosić. z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
minnie_mouse Re: Walc z "Nocy i dni" na mp3 18.02.06, 20:29 Ja też poproszę na gazetowego. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
gherarddottir Re: Walc z "Nocy i dni" na mp3 18.02.06, 20:44 czy ja tez ewentualnie moge prosic o przeslanie/bede bardzo wdzieczna.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ania_smoczus Re: Walc z "Nocy i dni" na mp3 19.02.06, 20:16 byłabym wdzięczna za przesłanie i mi tego utworu Odpowiedz Link Zgłoś
m.dmowska Re: Walc z "Nocy i dni" na mp3 18.02.06, 20:44 Ja też proszę o wysłanie na gazetowego. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_klapsiara Re: Walc z "Nocy i dni" na mp3 19.02.06, 17:05 Ja też poproszę na mejla gazetowego. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
77daria Re: Walc z "Nocy i dni" na mp3 23.02.06, 13:55 Ja też poprosze na gazetowego Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
kropka_mb Re: Walc z "Nocy i dni" na mp3 24.02.06, 10:42 Ja też poproszę na maila gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg TU JEST DO ŚCIĄGNIECIA 18.02.06, 20:49 republika.pl/slub_ali_i_michala/ Odpowiedz Link Zgłoś
nieztejbajki Re: TU JEST DO ŚCIĄGNIECIA 18.02.06, 21:23 ja szukam ale wersji instrumentalnej Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.k1 Re: TU JEST DO ŚCIĄGNIECIA 18.02.06, 23:01 i jeszcze jak ja bym sie mogla do tych prosb dolaczyc)Z gory bardzo dziekuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
atyde80 Re: TU JEST DO ŚCIĄGNIECIA 20.02.06, 18:36 ja tez bardzo poprosze na gazetowego.Własnie zasatanawiamy sie nad ta piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
beatrise1 Re: TU JEST DO ŚCIĄGNIECIA 21.02.06, 16:53 czy ja też mogłabym jeszcze poprosić o tą piosenkę na gazetowego? bo chcemy to zatańczyć jako pierwszy taniec... dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
justi56 Re: TU JEST DO ŚCIĄGNIECIA 21.02.06, 17:01 Czy ja też mogłabym poprosić o wysłanie na gazetowego. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
olaimikolaj ??? 21.02.06, 16:58 Wybieracie takiego walca na pierwszy taniec? O ile pamietam to byl film o nieszczesliwej milosci... Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg O zwyczajnym zyciu, nie o nieszczęśliwej miłości 24.02.06, 18:39 To guzik pamiętasz, musiałaś pomylić z czymś innym )) "Noce i dnie" wg powieści Marii Dąbrowskiej (do licha, toż to szkolna lektura!) są o zwyczajnym życiu, o miłości, niespełnieniu, pracy, codziennych troskach, szczęściu i nieszczęściu - o wszystkim, co się składa na ludzkie życie. Jest tam, owszem, dziewczęce zakochanie, które gdzieś-kiedyś było, ale się skończyło - ale to nie jest temat filmu. Temat filmu to małżeństwo, Barbara i Bogumił, ona ze swoimi wiecznymi zmartwieniami i on, kochający ją szczerze do końca życia. I ona jego chyba też... Wolę tę piosenkę od wszystkich lukrowanych romansideł świata. Jest tajemnicza, romantyczna, ale do bólu prawdziwa. Jak życie. Odpowiedz Link Zgłoś
olaimikolaj Re: O zwyczajnym zyciu, nie o nieszczęśliwej miło 24.02.06, 23:04 minerwamcg napisała: > To guzik pamiętasz, musiałaś pomylić z czymś innym )) "Noce i dnie" wg > powieści Marii Dąbrowskiej (do licha, toż to szkolna lektura!) są o zwyczajnym > życiu, o miłości, niespełnieniu, pracy, codziennych troskach, szczęściu i > nieszczęściu - o wszystkim, co się składa na ludzkie życie. Jest tam, owszem, > dziewczęce zakochanie, które gdzieś-kiedyś było, ale się skończyło - ale to nie > > jest temat filmu. Temat filmu to małżeństwo, Barbara i Bogumił, ona ze swoimi > wiecznymi zmartwieniami i on, kochający ją szczerze do końca życia. I ona jego > chyba też... > Wolę tę piosenkę od wszystkich lukrowanych romansideł świata. Jest tajemnicza, > romantyczna, ale do bólu prawdziwa. Jak życie. Moje wrazenie z z lektury tej powiesci bylo takie, iz Barbara jest zakochana w Tolibowskim, nie wychodzi za Bogumila z milosci... Motywem jest niespelniona milosc do tego pierwszego... A melodia nierozerwalnie kojarzy mi sie ze zrywaniem lili prze owego pana, a nie przez meza Barbary, wiec wybacz ale dla mnie ta melodia calkowcie odpada na pierwszy taniec. Ale o gustach sie nie dyskutuje... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_sylwia Re: Walc z "Nocy i dni" na mp3 22.02.06, 20:51 to i ja poprosze dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
kikato Re: Walc z "Nocy i dni" na mp3 22.02.06, 21:04 to i ja poprosze na gazetowego dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
bokow Re: Walc z "Nocy i dni" na mp3 23.02.06, 14:47 Czy ja też mogłabym prosić na gazetowego Bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
osia00 Re: Walc z "Nocy i dni" na mp3 24.02.06, 10:33 Czy ja tez mogłabym poprosic o tego walca na maila gazetowego? Bardzo prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
aniatko Re: Walc z "Nocy i dni" na mp3 25.02.06, 13:04 TO ja też poproszę na gazetowego z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
tusia364 Re: Walc z "Nocy i dni" na mp3 25.02.06, 13:09 Ale Ci zawracamy głowę co? Cy ja też mogę skorzystać z Twej uprzejmości i na gazetowego... Dzięki serdeczne Odpowiedz Link Zgłoś
tusia364 Re: Walc z "Nocy i dni" na mp3 25.02.06, 13:10 Ściągnęłam już Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tusia364 Re: Walc z "Nocy i dni" na mp3 25.02.06, 13:13 Jaka niespodzianka, pięknie Pani śpiewa Jeśli mogę jednak poprosić instrumentalną wersję na gazetowego bedzie super Odpowiedz Link Zgłoś
kropka_a Re: Walc z "Nocy i dni" na mp3 17.05.06, 11:14 Podzielcie się dziewczyny. Bardzo proszę o wersje instrumentalną tego utworu.plisssss Pozdrawiam i dziekuje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: Walc z "Nocy i dni" na mp3 17.05.06, 11:23 i ja!!! na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
anetgmu Re: Walc z "Nocy i dni" na mp3 17.05.06, 11:33 poprosze jesli ktoras z Was ma OCZAROWANIE Wodeckiego, z góry bardzo abrdzo dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenak Re: Walc z "Nocy i dni" na mp3 17.05.06, 12:27 hej czy ktoras mogla by mi podeslac na gazetowego walc z nocy i dni? jeszcze tego nie slyszalam a......hmmmmmmm ciekawa jestem Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: Walc z "Nocy i dni" na mp3 17.05.06, 12:31 nie słyszałaś??? Niemożliwe!!! Każdy zna scenę z wchodzeniem po nenufary do bajora Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenak Re: Walc z "Nocy i dni" na mp3 17.05.06, 14:11 kurcze czuje sie jak jakas kosmitka...... na serio nie slyszalam Odpowiedz Link Zgłoś