atyde80 20.02.06, 18:59 Słyszałam gdzieś ostatnio że wódka ma zdrożeć. czy wy tez słyszeliscie coś takiego czy to ktoś puścił jakąś plotke? Napiszcie jak cos wiecie w tym temacie. Co myslicie o stawianiu 0,7l wódki na stołach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adzi25 Re: Wódka 20.02.06, 21:07 No ja coś słyszałam ,ale to już trochę temu. Na razie my nie kupujemy(na lipiec) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Wódka 21.02.06, 08:16 Słyszałam ale akcyza na alkohol nie powinna jednak wzrosnąć. My mamy ślub w lipcu i mój Pluszek na razie sie rozgląda, pewnie będziemy mieć Soplicę albo Sobieska niewykluczone ze właśnie 0,7l Odpowiedz Link Zgłoś
karol331 Re: Wódka 21.02.06, 09:03 Nic nie słyszałem o podwyżce. A co do stawiania 0,7 to dobry pomysł. Zwłaszcza kiedy trzeba płacić za korkowe od szt.Większe butelki są nie wygodne do polewania, chyba że 5-litrowe z pompką. Tak dla żartu. Goście będą mieli zabawę Pozdrawiam karol331 Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Wódka 21.02.06, 08:08 Tez o tym słyszałam, ale równiez jeszce nie mamy. Slub w lipcu. Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: Wódka 21.02.06, 09:28 U mnie na stolach bedzie tylko wino. Inne napoje beda sobie mogli goscie poprosic przy barze. Mi sie w ogole nie podoba stawianie wodki na stolach. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Wódka 21.02.06, 09:32 Tobie może sie nie podobać ale musisz pomyśleć o gościach czy im ten pomysł się spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: Wódka 21.02.06, 09:36 Z moich gosci wiekszosc nie pije wodki wiec nie ma problemu. A poza tym tu gdzie biore slub nie ma takiego zwyczaju. Bylam na wielu takich weselach gdzie na stole stalo tylko wino do jedzenia a o drinki sie prosilo w barze i wszyscy byli zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Wódka 21.02.06, 09:49 okey, skoro wiesz co robisz i w Twoim regionie są takie zwyczaje nie będę tego kwestionować. Ty wiesz przeciez najlepiej...trzymaj się Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Wódka 21.02.06, 10:25 Ja 0,7 l nie postawię, bo wygląda strasznie ordynarnie. Prezyglądaliśmy się w sklepie takiej wielkiej butli i wyjątkowo nieelegancko to wygląda. Już pomijam fakt, że wódka i w ogóle butelki na stole wyglądają chamsko, a tu taka wieeelka do tego. Ja bym chciała, aby wódka mroziła się w kubełki na osobnym stoliczku obok stołu, ale to nierealne. Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_kiedys [...] 13.06.13, 15:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
brendaa [...] 13.06.13, 15:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
barman2332 Re: Wódka 06.07.13, 21:22 Ostatnio na swoim blogu barman-na-wesele.net opisałem z mojego punktu widzenia jaki alkohol na wesele powinieneś zakupić a które propozycje powinny zostać jedynie opcjami na papierze. Zatem jeśli jesteś zainteresowany jaką wódkę wybrać, ile alkoholu kupić? To zapraszam na Jaki alkohol na wesele? i Jaki alkohol na wesele? cz.2 Odpowiedz Link Zgłoś
alkolik Re: Wódka 09.07.13, 11:48 Ja polecałbym wódkę Joker - tania(15zł), dobra, można dużo kupić i nie będzie się martwiło o to, że zabraknie Odpowiedz Link Zgłoś
walczak777 Re: Wódka 11.07.13, 16:12 czasy się zmieniają, nie każdy chce "iść na wódkę" . Duzo moich znajomych wybiera właśnie coś lżejszego jak piwo. Przecież dobry browar w dłoni to sama przyjemność. Ja lubię chyba najbardzie perle chmielową przez ta goryczkę Odpowiedz Link Zgłoś
barabar63 Re: Wódka 11.12.13, 10:15 Wóda wódą, ja tam piwkoje bardziej. Zwierzyniec pils rządzi Odpowiedz Link Zgłoś
malwiniako Re: Wódka 25.01.14, 19:38 zdecydowanie na weselu musi byc wódka. My zdecydowaliśmy się na Wódkę Weselną - ma fajną butelkę i na pewno będzie się super prezentowała na stołach, do tego oczywiście jest dobra! Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowana33 Re: Wódka 18.03.14, 07:46 Miała zdrozec, zdrozała na poczatku roku a teraz spowrotem cena spadła. Odpowiedz Link Zgłoś