joaska31 22.02.06, 09:27 hej a co na poprawiny, co ubieracie na poprawiny, ja nie mam zielonego pojecia. Jak macie propozycje to chetnie popatrze, a jak u Was co wy ubieracie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agniecha_rmf Re: poprawiny 22.02.06, 09:50 Ja swoje mam za sobą, ale z obserwacji i doświadczenia( w zeszłym roku byliśmy na 3 weselach) wywnioskowałam, że każda panna (no już nie panna)młoda ubiera to, w czym jej wygodnie( jakaś ładna sukieneczka, garsonka, kostiumik), ja miałam na sobie spodnie i żakiet, eleganckie, już nie rzucało sie w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: poprawiny 22.02.06, 09:56 to jest mój typ sukienki na poprawiny www.slubne.waw.pl/adrianna.htm tylko inne kolory... Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: poprawiny 22.02.06, 09:58 sorka znowu coś nie wyszło na tej stronie są suknie wizytowe i tam sobie upatrzyłam jeden wzór. Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.k1 Re: poprawiny 22.02.06, 11:55 ja koniecznie cos zwiewnego i lekkiego,w koncu to bedzie lato i zapewne bardzo cieplo bedzie,na pewno odpadaja garsonki i spodnie,po prostu jakas lekka sukienka na lato Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia1979 Re: poprawiny 22.02.06, 12:30 Hej, ja wybralam sobie na poprawiny sukienke w stylu, tych slubnych z podanej przez lena_lodz strony (10 od góry). Jest oczywiscie bez trenu, w kolorze jasny bez z ciemniejszymi wstawkami brązowymi. Po bokach jest "fantazyjnie" od dołu przycięta tak, że wystaje jej złoty materiał, ramiączka i obszycia też złote. Niestety nie mam zdjęcia, bo dopiero ją zamówiłam, muszą mi ją zmniejszyć. Pozdrowienia dla wszystkich Pań Odpowiedz Link Zgłoś
mariszka72 Re: poprawiny 22.02.06, 13:19 Ja mam suknię "ślubną" w kolorze czerwonego wina, na cieniusieńkich ramiączkach z gorsetem sznurowanym z tyłu. A na poprawiny (będą u nas w ogródku) wkładam taką zwiewną sukieneczkę z nierównym dołem, odsłoniętymi plecami (ale mniej niz w "ślubnej" sukni) - czarna z "wypalonymi" aksamitnymi drobnymi bordowymi kwiatuszkami i jasno-zielonymi listkami (takie esy-floresy delikatne). Zwiewna, dopasowana, kobieca Pozdrawiam! Mariszka Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: poprawiny 22.02.06, 13:35 Obstaję za sukienką, którą mozna zaożyć na inne okazje. Sama tez mysle o letniej, zwiewnej sukience, bo slub w lipcu. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: poprawiny 22.02.06, 14:19 moje propozycje na poprawiny znalezione na allegro: www.allegro.pl/item86133820_przepiekna_elegancka_i_sexy_suknia_m_leg_avenue.html www.allegro.pl/item87446862_cudna_kreacja_patrycja_od_s_sprz_szyte_na_miare.html www.allegro.pl/item87662695_simplicity_convenience_chic_piccardo.html www.allegro.pl/item87398217_suknia_grappa_gorset_spodnica_szal_sukienka.html Odpowiedz Link Zgłoś