emib3 Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 11:17 No właśnie jaką?Zdradzisz nam? Odpowiedz Link Zgłoś
denisja Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 11:20 Kindla Z kimś takim jak Ty Odpowiedz Link Zgłoś
sweetnice Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 14:44 ja róniez poprosze na gazetowego z góry dzieki sweetnice@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nefree Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 24.02.06, 07:46 Ja tez poprosze bardzo dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
patik1978 Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 20:20 a czy ja również mogę grzecznie poprosić o tę piosenkę..bardzo ładnie proszę Odpowiedz Link Zgłoś
emii3 Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 22:41 Ppoprosze o piosenka Kondla na maile gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
graszka48 Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 24.02.06, 09:11 To i ja poproszę na: graszka48 Odpowiedz Link Zgłoś
nefree Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 08.03.06, 09:10 Proszę prześlijcie mi rowniez na maila fiszkowaci@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 11:18 no jak to jaką? ŚLICZNĄ !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paolka25 Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 11:27 Prosze o przesłanie na maila gazetowego. Z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agacciam Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 11:28 ja też bym poprosiła na maila gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
ania_smoczus Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 23:51 bardzo proszę na gazetowego.z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 11:30 aha i jeszcze ja poproszę Odpowiedz Link Zgłoś
annanaba Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 11:30 to ja też ) Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 11:38 Nie znam tej melodii. Co ze standardów można do tego zatańczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
denisja Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 11:54 Jeszcze nie wiem. To jest piosenka na pewno dla tych którzy chcą wyskoczyc z jakimś walcem. Można coś samemu, jakieś pare kroków, do tego ułożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
senika Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 11:59 ja też poproszę na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.k1 Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 12:16 JAk sliczna ta piosenka to i ja bardzo goraco dolaczalm sie do tych prosb o przeslanie na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
agulek13 Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 12:30 Ja również dołączam się... proszę o przesłanie na gazetowego... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
novia.m Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 13:15 To jeszcze ja na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 14:07 wysłane Odpowiedz Link Zgłoś
as_agnes Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 14:52 i ja tez poprosze na gazetowego dziekuje z góry as_agnes@gazetapl Odpowiedz Link Zgłoś
ewacia Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 15:07 ja tez baaardzo prosze na ec22@wp.pl z gory dzieeeekuje Odpowiedz Link Zgłoś
77daria Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 18:54 Czy mogę poprosić o 6 i 10 na maila gazetowego? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia336 Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 14:07 ja tez poproszeę na gazetowego maila, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: DOSZŁO!! 23.02.06, 14:14 super cieszy mnie to, może coś jeszcze szukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: DOSZŁO!! 23.02.06, 14:18 no właśnie szukam czegoś sympatycznego na pierwszy taniec. Masz może jeszcze jakieś propozycje ? będę wdzieczna za wszelkie sugeste Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: DOSZŁO!! 23.02.06, 14:32 Nie wiem co konkretnie szukasz ja mam troszkę tych utworów i oczywiście nie mogę się zdecydować wypisze co mam a same zdecydujcie co chcecie: 1. kancelarya "Zabiorę Cię" 2. MAGMA "Wszystkie_Chwile" 3. Sumptuastic-Kolysanka (słyszałam u kumpeli na pierwszą) 4. zyio "Magiczne słowa" 5. krzysztof kiljanski procz ciebie, nic (feat. kayah) 6. Natalia Kukulska - Zakochani 7. KRZYSZTOF KRAWCZYK Bo jestes ty 8. Slawek Uniatowski - Kocham Cie 9. Farba "Chce tu zostac" 10. Grzegorz Tomczak - Niebieska piosenka 11. Juz zawsze na zawsze (z Kubusia Puchatka w którymś wątku się pojawiło i ściągnełam ) i jeszcze kilka chłopców z placu broni (typowe przytulańce) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: DOSZŁO!! 23.02.06, 15:07 Lena wysłałam ale nie mam potwierdzenia (3 naraz może troszke iść "waga" ) Jakby w ciągu godzinki dwóch nie doszło daj znać na maila wyśle oddzielnie każdą Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: DOSZŁO!! 23.02.06, 15:12 Proszę bardzo jakby coś jeszcze służe pomocą Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: DOSZŁO!! 23.02.06, 15:16 Ewciu a którą chcesz? tylko Kindla czy coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
ewacia Re: DOSZŁO!! 23.02.06, 15:17 wysylaj co masz fajnego...bo ja mam metlik w glowie...zupelny brak pomyslu...bede wdzieczna, bo juz zaczynam panikowac (slub 24.06.) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: DOSZŁO!! 23.02.06, 15:22 Ewcia narazie wysłałam z wątku piosenkę, wcześniej wypisałam co mam Nie wiem co chcesz czy przytulaniec, czy coś na wesoło czy raczej jakiś walc czy patrzysz na słowa wybierz z listy wyśle Odpowiedz Link Zgłoś
ewacia Re: DOSZŁO!! 23.02.06, 15:24 10. Grzegorz Tomczak - Niebieska piosenka 11. Juz zawsze na zawsze (z Kubusia Puchatka w którymś wątku się pojawiło i ściągnełam ) i jeszcze kilka chłopców z placu broni (typowe przytulańce) Jeszcze jakbys to puscila - bede wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: DOSZŁO!! 23.02.06, 15:38 Ewcia wysłałam wciągu 30 min. powinnaś mieć na poczcie Ja mam zrobioną liste piosenek zebranych z wątków forumowych i zbieram je aż wkońcu znajdę tę jednyną Odpowiedz Link Zgłoś
bokow Re: DOSZŁO!! 23.02.06, 14:34 Czy ja tez mogłabym, prosić na gazetowego. Bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: DOSZŁO!! 23.02.06, 15:24 nie mam Kindla mam inne post wyżej lista co mam Odpowiedz Link Zgłoś
dexterowa A co do niej tańczycie? 23.02.06, 15:13 Piosenka jest śliczna tylko ja nie wiem co do niej zatańczyc??? Odpowiedz Link Zgłoś
lolajna7 Re: A co do niej tańczycie? 23.02.06, 15:51 Kasiubabik bardzo proszę na maila gazetowego piosenki 1,2,3,4,8,9,10,11 (wiem że dużo ale nie znam tych piosenek a może sobie którąś wybiorę bo też mam z tym problem) z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: A co do niej tańczycie? 23.02.06, 16:04 troszkę potrwa ale już wysyłam będą dwa maile (co tańczymy jak się nie uda mojego nauczyć tańczyć to będziemy się bujać) Odpowiedz Link Zgłoś
kikato Re: A co do niej tańczycie? 23.02.06, 17:15 to ja też prosze na gazetowego. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_sylwia Re: A co do niej tańczycie? 23.02.06, 20:19 i ja poprosze na gazetowego. dZieki! Odpowiedz Link Zgłoś
evka_e Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 18:15 Ja też bym ją chciał niech ktoś mi przyśle evka_e@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
karolata denisco co t śliczną piosenka na 1 taniec? 23.02.06, 21:10 Wyślij link na maila gazetowego PLIS Odpowiedz Link Zgłoś
korridda Re: denisco co t śliczną piosenka na 1 taniec? 23.02.06, 21:19 Ja też poproszę, bardzo ładnie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
pysiekkk ZESPÓŁ tanio!!! 23.02.06, 21:27 Zespół, który 'uświetni' twoje wesele, który sprawi że wy i Wasi goście nigdy tych chwil nie zapomną. El Dorado - obsługa muzyczna wesel, imprez, studniówek i bankietów. Jeśli nie masz jeszcze zespołu wejdź na www.zespolmuzyczny.eldorado.prv.pl i zapoznaj się z naszą ofertą. Możesz nas posłuchać i co nieco się o nas dowiedzieć. Zapraszamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kaczusia Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 22:00 Hej, czy ktos kto juz dostal moze mi przeslac ta piosenke ?! Z gory dzieki dr_kaczusia@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
amy083 Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 23:01 czesc no to ja tez poprosze...kto wie moze sie ja wykorzysta pozdrawiam aska Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 08:30 Lena a co Krajewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 08:33 np "Każdy swoje dziesięć minut ma" Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 08:40 Ja pamietam że jak młodsza byłam (hihi) kiedy moje kumpelki licealne wychodziły za mąż to przeważnie leciała na pierwszy taniec piosenka Krajewskiego "czekasz na tą jedną chwilę" czy też "wielka miłość", a ostatnio u innej koleżanki leciała "kołysanka" i tą piosenkę chcą na pierwszy znajomi mojego Lubego. Są różne gusta i guściki, a może patrzą na tekst Zazdroszczę tym co mają swoją piosenkę My takiej nie mamy Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 08:43 no właśnie Krajewski jest troche przestarzały. Krawczyk był u mojej kuzynki, Kijański u kumpla, nie chcemy mieć za bardzo tych samych piosenek nio my tez niestety nie mamy swojej piosenkiwielka szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 08:55 Lenka jeszcze pytanie co będziecie tańczyć bo jeżeli coś bujanego to może jednak Kindla albo Kancelarye, ja namawiam swojego na naukę tańca ale będzie to trudne ze względu na odległość Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 09:06 chcielibyśmy coś szybszego, włąsnie zapisaliśmy się na kurs tańca, zaczynamy 11 marca. Moze instruktor coś nam zasugeruje. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 09:16 Napewno. Z tego co czytałam na forach to najczęściej instrukorzy mają jakieś sugestie, jeszcze podstawowe pytanie czy wybraną przez nas piosenkę nam zagrają czy będziemy musiały puszczać z jakiegoś sprzętu Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 09:22 Myśleliśmy jeszcze o tym, że jak już wybierzemy piosenkę to żeby iśc na lekcje prywatnie właśnie w tej szkole tańca, bo jest taka możliwość i poćwiczyć ten Nasz pierwszy taniec żeby wypaść jak najlepiej. Podobno jest taki przesąd że jak Młoda Para pomyli kroki przy pierwszym tańcu to w życiu będą się cały czas mijać i rozchodzić. Do przesądów podchodzę z dystansem ale czasami warto w nie wierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 09:28 Kurczę widzę że moje weekendy będą wyglądać tanecznie (spotkania weekendowe z Lubym) i zmuszę mojego żeby się choć trochę nauczył, bo on wogóle nie nietaneczny (nie ma to jak wychowanie na metalu) a z tymi przesądami to nie wiem czy wierzyć ale zabezpieczyć się warto Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 09:44 a może Kasia Kowalska "Starczy słów" albo Tomasz Żółtko "Kochaj mnie i dotykaj" sama nie wiem, ta druga troszkę za wolna, wysyłam Ci na maila gazetowego. jak dojdzie daj znac Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 10:22 Lenka nadal nic nie dostalam Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 10:28 to moze podaj mi swojego prywatnego maila Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 10:29 wysylaj na casik@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 10:39 co za syf , mam problemy z outlookiem ale będę pamiętać i spróbuje później, Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 10:40 oki możesz wysłać tylko Kaśkę Kowalska bo Tomcia to ja mam fakt piękna wolna piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 10:54 chyba udało się sprawdz Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 11:03 a moze chłopcy z placu broni "kochanie tesknie do Ciebie"?? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 11:07 nie słyszałam tego, jesteśmy niezdecydowanymi kobietkami Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 11:07 wiem wlasnie zalaczam zeby wyslac dosc szybka i tekscik przyjemny Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 11:23 fajnie a moje doszło ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 11:24 doszło tylko Kasia to taki spokojny utworek, cholera żeby jeszcze mój się trochę zdecydował trochę pomógł Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 11:26 Twoje tez doszło ale nie mogęotworzyć załącznika prześlij mi na gazetowego. Mój też czeka na moje sugestie Kurcze coś z kompem mi sie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 11:41 Powiem Ci że całkiem sympatyczna ta pioseneczka rytmiczna no i tekścik do rzeczy musze ją puścić dzisiaj mojemu Pluszakowi, zobaczymy co powie..ale jak Go znam pewnie będzie miał jakieś ale..no ale zobaczymy. Mnie osobiście się podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 11:42 mam nadzieje ze bedzie jednak za jest naprawde sympatyczna Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 11:43 wiesz że bierzemy ślub tego samego dnia?? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 11:44 Fajnie a skąd jesteście ? my z Łodzi. Jak Wasze przygotowania ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 12:40 a przygotowania prawie wszystko zaklepane, odbębnione nauki i poradnia, brak zaproszeń, sukni, garnituru Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 11:58 wysłałam Ci jeszcze walca z Nocy i Dni Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 12:34 Ja jestem z okolic Wawy, On obecnie z Krakowa (rodzinne miasto to Krosno odrzańskie) już pół Polski zjeździł Odpowiedz Link Zgłoś
alaska_26 Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 22:23 A MOZE MASZ JAKIEGOS FAJNEGO WALCZYKA, JESLI TAK POPROSZE NA EMAILA GAZETOWEGO, POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
aniatko Re: a może Seweryn Krajewski ?? 25.02.06, 13:00 czy może ktoś mi przesłać niebieską piosenkę???? na maila gazetowegp. będę bardzo wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
gajewa8 Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 08.03.06, 08:48 hej mogłabys mi wysłać t piosenkę na gazetowego .Wielkie dzieki. masz jeszcze jakieś inne ktore nadawałyby sie na pierwszy taniec. Za wszelkie informacje i piosenki wielkie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
doris7701 Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 08.03.06, 08:57 A co sądzicie o piosence "From this moment " Shania Twain na pierwszy taniec? Słowa w tłumaczeniu na polski nadają sie na taką chwilę: (Przysięgam, że zawsze będę tam. Mogę dać Ci wszystko i zawsze będę się o Ciebie troszczyć. Przez słabość i moc, szczęście i smutek, na dobre i złe, będę Cię kochać z każdym uderzeniem mojego serca.) Od tej chwili życie się zaczęło Od tej chwili jesteś jedyną Moje miejsce jest po prawej obok Ciebie Od tej chwili.. Od tej chwili jestem błogosławiony Żyję tylko dla Twojego szczęścia I dla Twojej miłości, mogłabym/mógłbym oddać Ci mój ostatni oddech Od tej chwili.. Podaruje Ci moją rękę z całym moim sercem Nie mogę się doczekać na życie, na moje życie z Tobą, nie mogę się doczekać kiedy zaczniemy Ty i ja nigdy nie będziemy osobno Dzięki Tobie moje sny się spełniają Od tej chwili tak długo jak żyję Będę Cię kochać, obiecuję Ci to Nie ma nic co nie mogłabym/mógłbym Ci dać Od tej chwili.. Jesteś powodom dla którego wierzę w miłość Jesteś odpowiedzią na moje modlitwy Potrzebujemy tylko siebie Dzięki Tobie moje sny się spełniają Od tej chwili tak długo jak żyję Będę Cię kochać, obiecuję Ci to Od tej chwili Będę Cię kochać tak długo jak żyję Od tej chwili.. Odpowiedz Link Zgłoś
estellla do doris 7701 08.03.06, 09:00 możesz przysłac mi na gazetowego dziekuję ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
estellla Re: do doris 7701 08.03.06, 09:09 Dziękuję już doszła jest cudna;-], tylko czy zespol zagra to.... Odpowiedz Link Zgłoś