Dodaj do ulubionych

Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!!

23.02.06, 11:15
Obserwuj wątek
    • bacha1979 Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 11:16
      Jaką???
      • emib3 Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 11:17
        No właśnie jaką?Zdradzisz nam?
      • denisja Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 11:20
        Kindla Z kimś takim jak Ty
        • sweetnice Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 14:44
          ja róniez poprosze na gazetowego z góry dzieki sweetnice@gazeta.pl
          • nefree Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 24.02.06, 07:46
            Ja tez poprosze bardzo smile dzieki
        • patik1978 Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 20:20
          a czy ja również mogę grzecznie poprosić o tę piosenkę..bardzo ładnie proszęsmile
        • emii3 Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 22:41
          Ppoprosze o piosenka Kondla na maile gazetowego.
        • graszka48 Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 24.02.06, 09:11
          To i ja poproszę na: graszka48
        • nefree Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 08.03.06, 09:10
          Proszę prześlijcie mi rowniez smile na maila fiszkowaci@interia.pl
    • kiwigirl Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 11:18
      no jak to jaką?

ŚLICZNĄ !!!!!
    • paolka25 Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 11:27
      Prosze o przesłanie na maila gazetowego. Z gory bardzo dziekuje i pozdrawiamsmile
    • agacciam Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 11:28
      ja też bym poprosiła na maila gazetowego
      • ania_smoczus Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 23:51
        bardzo proszę na gazetowego.z góry dziękuję smile
    • lena_lodz Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 11:30
      aha i jeszcze ja poproszę smile
      • annanaba Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 11:30
        to ja też surprised)
        • emib3 Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 11:38
          Nie znam tej melodii. Co ze standardów można do tego zatańczyć?
          • denisja Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 11:54
            Jeszcze nie wiem. To jest piosenka na pewno dla tych którzy chcą wyskoczyc z
            jakimś walcem. Można coś samemu, jakieś pare kroków, do tego ułożyć.
            • senika Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 11:59
              ja też poproszę na gazetowegosmile
              • marlena.k1 Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 12:16
                JAk sliczna ta piosenka to i ja bardzo goraco dolaczalm sie do tych prosb o
                przeslanie na gazetowego
                • agulek13 Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 12:30
                  Ja również dołączam się...
                  proszę o przesłanie na gazetowego...
                  pzdr
                  • kasiababik wysłane:) 23.02.06, 14:08
    • novia.m Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 13:15
      To jeszcze jasmile na gazetowegosmile
      • kasiababik Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 14:07
        wysłanesmile
        • as_agnes Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 14:52
          i ja tez poprosze na gazetowego
          dziekuje z góry
          as_agnes@gazetapl
        • ewacia Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 15:07
          ja tez baaardzo prosze na ec22@wp.pl z gory dzieeeekuje
        • 77daria Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 18:54
          Czy mogę poprosić o 6 i 10 na maila gazetowego?
          Dzięki.
    • kinia336 Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 14:07
      ja tez poproszeę na gazetowego maila,

dzieki
      • kasiababik wysłane 23.02.06, 14:11
        • sylwia_sylwia Re: wysłane 23.02.06, 20:20
          wyslecie i mnie? smile
          dziekuje.
      • lena_lodz DOSZŁO!! 23.02.06, 14:12

• kasiababik Re: DOSZŁO!! 23.02.06, 14:14
          super cieszy mnie to, może coś jeszcze szukasz?smile
          • lena_lodz Re: DOSZŁO!! 23.02.06, 14:18
            no właśnie szukam czegoś sympatycznego na pierwszy taniec. Masz może jeszcze
            jakieś propozycje ? będę wdzieczna za wszelkie sugeste smile
            • kasiababik Re: DOSZŁO!! 23.02.06, 14:32
              Nie wiem co konkretnie szukasz ja mam troszkę tych utworów i oczywiście nie
              mogę się zdecydować wypisze co mam a same zdecydujcie co chcecie:
              1. kancelarya "Zabiorę Cię"
              2. MAGMA "Wszystkie_Chwile"
              3. Sumptuastic-Kolysanka (słyszałam u kumpeli na pierwszą)
              4. zyio "Magiczne słowa"
              5. krzysztof kiljanski procz ciebie, nic (feat. kayah)
              6. Natalia Kukulska - Zakochani
              7. KRZYSZTOF KRAWCZYK Bo jestes ty
              8. Slawek Uniatowski - Kocham Cie
              9. Farba "Chce tu zostac"
              10. Grzegorz Tomczak - Niebieska piosenka
              11. Juz zawsze na zawsze (z Kubusia Puchatka w którymś wątku się pojawiło i
              ściągnełam smile )
              i jeszcze kilka chłopców z placu broni (typowe przytulańce)
              • lena_lodz Re: DOSZŁO!! 23.02.06, 14:37
                mogłabyś mi przesłac pozycje smile 2,5,7 ??
                • kasiababik Re: DOSZŁO!! 23.02.06, 14:52
                  właśnie wysłałamsmile
                • kasiababik Re: DOSZŁO!! 23.02.06, 15:07
                  Lena wysłałam ale nie mam potwierdzenia (3 naraz może troszke iść "waga" smile )
                  Jakby w ciągu godzinki dwóch nie doszło daj znać na maila wyśle oddzielnie
                  każdąsmile
                  • lena_lodz Re: DOSZŁO!! 23.02.06, 15:09
                    wszystko elegancko doszlo dziekuje !
                    • kasiababik Re: DOSZŁO!! 23.02.06, 15:12
                      Proszę bardzosmile jakby coś jeszcze służe pomocąsmile
                      • ewacia Re: DOSZŁO!! 23.02.06, 15:15
                        jeszcze ja poprosze
                        • kasiababik Re: DOSZŁO!! 23.02.06, 15:16
                          Ewciu a którą chcesz? tylko Kindla czy coś jeszcze?
                          • ewacia Re: DOSZŁO!! 23.02.06, 15:17
                            wysylaj co masz fajnego...bo ja mam metlik w glowie...zupelny brak pomyslu...bede wdzieczna, bo juz zaczynam panikowac (slub 24.06.)
                            • kasiababik Re: DOSZŁO!! 23.02.06, 15:22
                              Ewcia narazie wysłałam z wątku piosenkę, wcześniej wypisałam co mamsmile
                              Nie wiem co chcesz czy przytulaniec, czy coś na wesoło czy raczej jakiś walc
                              czy patrzysz na słowasmile wybierz z listy wyślesmile
                              • ewacia Re: DOSZŁO!! 23.02.06, 15:24
                                10. Grzegorz Tomczak - Niebieska piosenka
                                11. Juz zawsze na zawsze (z Kubusia Puchatka w którymś wątku się pojawiło i
                                ściągnełam smile )
                                i jeszcze kilka chłopców z placu broni (typowe przytulańce)
                                Jeszcze jakbys to puscila - bede wdzieczna
                                • kasiababik Re: DOSZŁO!! 23.02.06, 15:38
                                  Ewcia wysłałam wciągu 30 min. powinnaś mieć na poczciesmile Ja mam zrobioną liste
                                  piosenek zebranych z wątków forumowych i zbieram jesmile aż wkońcu znajdę tę
                                  jednynąsmile
          • kinia336 Re: DOSZŁO!! 23.02.06, 14:18
            doszło,a masz może wiecej mp3 Kindla?
          • kinia336 Re: DOSZŁO!! 23.02.06, 14:19
            jak tak to przeslij mi, dzięki
            • bokow Re: DOSZŁO!! 23.02.06, 14:34
              Czy ja tez mogłabym, prosić na gazetowego.
              Bardzo dziękuję.
            • kasiababik Re: DOSZŁO!! 23.02.06, 15:24
              nie mam Kindla mam innesmile post wyżej lista co mamsmile
    • dexterowa A co do niej tańczycie? 23.02.06, 15:13
      Piosenka jest śliczna tylko ja nie wiem co do niej zatańczyc???
      • lolajna7 Re: A co do niej tańczycie? 23.02.06, 15:51
        Kasiubabik bardzo proszę na maila gazetowego piosenki 1,2,3,4,8,9,10,11 (wiem
        że dużo ale nie znam tych piosenek a może sobie którąś wybiorę bo też mam z tym
        problem) z góry dziękuję
        • kasiababik Re: A co do niej tańczycie? 23.02.06, 16:04
          troszkę potrwa ale już wysyłam będą dwa maile (co tańczymy jak się nie uda
          mojego nauczyć tańczyć to będziemy się bujaćsmile)
          • kikato Re: A co do niej tańczycie? 23.02.06, 17:15
            to ja też prosze na gazetowego. dziekismile
            • sylwia_sylwia Re: A co do niej tańczycie? 23.02.06, 20:19
              i ja poprosze na gazetowego.
              dZieki! smile
    • evka_e Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 18:15
      Ja też bym ją chciałsmile niech ktoś mi przyśle evka_e@gazeta.pl
    • evka_e Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 20:02
    • karolata śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 21:09
    • karolata denisco co t śliczną piosenka na 1 taniec? 23.02.06, 21:10
      Wyślij link na maila gazetowego
      PLIS
      • korridda Re: denisco co t śliczną piosenka na 1 taniec? 23.02.06, 21:19
        Ja też poproszę, bardzo ładnie proszę.

smile
    • pysiekkk ZESPÓŁ tanio!!! 23.02.06, 21:27
      Zespół, który 'uświetni' twoje wesele, który sprawi że wy i Wasi goście nigdy
      tych chwil nie zapomną. El Dorado - obsługa muzyczna wesel, imprez, studniówek
      i bankietów. Jeśli nie masz jeszcze zespołu wejdź na
      www.zespolmuzyczny.eldorado.prv.pl i zapoznaj się z naszą ofertą. Możesz nas
      posłuchać i co nieco się o nas dowiedzieć. Zapraszamy!!!
    • dr_kaczusia Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 22:00
      Hej,
      czy ktos kto juz dostal moze mi przeslac ta piosenke ?!
      Z gory dzieki smile

dr_kaczusia@gazeta.pl
      • amy083 Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 23.02.06, 23:01
        czescsmile

no to ja tez poprosze...kto wie moze sie ja wykorzystasmile

pozdrawiam

aska
    • lena_lodz a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 08:10

• kasiababik Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 08:30
        Lena a co Krajewskiego?
        • lena_lodz Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 08:33
          np "Każdy swoje dziesięć minut ma"
          • kasiababik Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 08:40
            Ja pamietam że jak młodsza byłam (hihi) kiedy moje kumpelki licealne wychodziły
            za mąż to przeważnie leciała na pierwszy taniec piosenka Krajewskiego "czekasz
            na tą jedną chwilę" czy też "wielka miłość", a ostatnio u innej koleżanki
            leciała "kołysanka" i tą piosenkę chcą na pierwszy znajomi mojego Lubego. Są
            różne gusta i guściki, a może patrzą na tekstsmile
            Zazdroszczę tym co mają swoją piosenkęsmile My takiej nie mamysad
            • lena_lodz Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 08:43
              no właśnie Krajewski jest troche przestarzały. Krawczyk był u mojej kuzynki,
              Kijański u kumpla, nie chcemy mieć za bardzo tych samych pioseneksad nio my tez
              niestety nie mamy swojej piosenkisadwielka szkoda...
              • kasiababik Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 08:55
                Lenka jeszcze pytanie co będziecie tańczyć bo jeżeli coś bujanego to może
                jednak Kindla albo Kancelarye, ja namawiam swojego na naukę tańca ale będzie to
                trudne ze względu na odległośćsad
                • lena_lodz Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 09:06
                  chcielibyśmy coś szybszego, włąsnie zapisaliśmy się na kurs tańca, zaczynamy 11
                  marca. Moze instruktor coś nam zasugeruje.
                  • kasiababik Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 09:16
                    Napewno. Z tego co czytałam na forach to najczęściej instrukorzy mają jakieś
                    sugestie, jeszcze podstawowe pytanie czy wybraną przez nas piosenkę nam zagrają
                    czy będziemy musiały puszczać z jakiegoś sprzętusmile
                    • lena_lodz Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 09:22
                      Myśleliśmy jeszcze o tym, że jak już wybierzemy piosenkę to żeby iśc na lekcje
                      prywatnie właśnie w tej szkole tańca, bo jest taka możliwość i poćwiczyć ten
                      Nasz pierwszy taniec żeby wypaść jak najlepiej. Podobno jest taki przesąd że
                      jak Młoda Para pomyli kroki przy pierwszym tańcu to w życiu będą się cały czas
                      mijać i rozchodzić. Do przesądów podchodzę z dystansem ale czasami warto w nie
                      wierzyć smilesmile
                      • kasiababik Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 09:28
                        Kurczę widzę że moje weekendy będą wyglądać taneczniesmile (spotkania weekendowe z
                        Lubymsmile) i zmuszę mojego żeby się choć trochę nauczył, bo on wogóle nie
                        nietaneczny (nie ma to jak wychowanie na metalususpicious)
                        a z tymi przesądami to nie wiem czy wierzyć ale zabezpieczyć się wartosmile
                        • lena_lodz Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 09:44
                          a może Kasia Kowalska "Starczy słów" albo Tomasz Żółtko "Kochaj mnie i dotykaj"
                          sama nie wiem, ta druga troszkę za wolna, wysyłam Ci na maila gazetowego. jak
                          dojdzie daj znacsmile
                          • kasiababik Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 10:22
                            Lenka nadal nic nie dostalamsad
                            • lena_lodz Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 10:28
                              to moze podaj mi swojego prywatnego maila
                              • kasiababik Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 10:29
                                wysylaj na casik@tlen.pl
                                • lena_lodz Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 10:39
                                  co za syf , mam problemy z outlookiem sad ale będę pamiętać i spróbuje później,
                                  • kasiababik Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 10:40
                                    oki możesz wysłać tylko Kaśkę Kowalska bo Tomcia to ja mamsmile fakt piękna wolna
                                    piosenkasmile
                                    • lena_lodz Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 10:54
                                      chyba udało się smile sprawdz smile
                                      • kasiababik Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 11:03
                                        a moze chłopcy z placu broni "kochanie tesknie do Ciebie"??
                                        • lena_lodz Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 11:07
                                          nie słyszałam tego, jesteśmy niezdecydowanymi kobietkami smile
                                          • kasiababik Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 11:07
                                            wiemsad wlasnie zalaczam zeby wyslac dosc szybka i tekscik przyjemnysmile
                                          • kasiababik Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 11:19
                                            wysłałamsmile
                                            • lena_lodz Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 11:23
                                              fajnie a moje doszło ?
                                              • kasiababik Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 11:24
                                                doszło tylko Kasia to taki spokojny utworek, cholera żeby jeszcze mój się
                                                trochę zdecydował trochę pomógłsad
                                                • lena_lodz Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 11:26
                                                  Twoje tez doszło ale nie mogęotworzyć załącznika sad prześlij mi na gazetowego.
                                                  Mój też czeka na moje sugestie sadKurcze coś z kompem mi sie dzieje
                                                  • kasiababik Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 11:34
                                                    wyslanesmile
                                                  • lena_lodz Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 11:41
                                                    Powiem Ci że całkiem sympatyczna ta pioseneczka smile rytmiczna no i tekścik do
                                                    rzeczy smile musze ją puścić dzisiaj mojemu Pluszakowi, zobaczymy co powie..ale
                                                    jak Go znam pewnie będzie miał jakieś ale..no ale zobaczymy. Mnie osobiście się
                                                    podoba!
                                                  • kasiababik Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 11:42
                                                    mam nadzieje ze bedzie jednak za smile jest naprawde sympatycznasmile
                                                  • kasiababik Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 11:43
                                                    wiesz że bierzemy ślub tego samego dnia??smile
                                                  • lena_lodz Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 11:44
                                                    Fajnie smilesmile a skąd jesteście ? my z Łodzi. Jak Wasze przygotowania ?
                                                  • kasiababik Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 12:40
                                                    a przygotowania prawie wszystko zaklepane, odbębnione nauki i poradnia, brak
                                                    zaproszeń, sukni, garniturusmile
                                                  • lena_lodz Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 11:58
                                                    wysłałam Ci jeszcze walca z Nocy i Dni
                                                  • kasiababik Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 12:34
                                                    Ja jestem z okolic Wawy, On obecnie z Krakowa (rodzinne miasto to Krosno
                                                    odrzańskie) smile już pół Polski zjeździłsmile
          • alaska_26 Re: a może Seweryn Krajewski ?? 24.02.06, 22:23
            A MOZE MASZ JAKIEGOS FAJNEGO WALCZYKA, JESLI TAK POPROSZE NA EMAILA GAZETOWEGO,
            POZDRAWIAM
            • aniatko Re: a może Seweryn Krajewski ?? 25.02.06, 13:00
              czy może ktoś mi przesłać niebieską piosenkę????
              na maila gazetowegp. będę bardzo wdzięczna wink
    • gajewa8 Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 08.03.06, 08:48
      hej mogłabys mi wysłać t piosenkę na gazetowego .Wielkie dzieki. masz jeszcze
      jakieś inne ktore nadawałyby sie na pierwszy taniec. Za wszelkie informacje i
      piosenki wielkie dzieki
      • doris7701 Re: Mam śliczną piosenkę na pierwszy taniec!! 08.03.06, 08:57
        A co sądzicie o piosence "From this moment " Shania Twain na pierwszy taniec?
        Słowa w tłumaczeniu na polski nadają sie na taką chwilę:

(Przysięgam, że zawsze będę tam. Mogę dać Ci wszystko i zawsze będę się o
        Ciebie troszczyć. Przez słabość i moc, szczęście i smutek, na dobre i złe, będę
        Cię kochać z każdym uderzeniem mojego serca.)

Od tej chwili życie się zaczęło
        Od tej chwili jesteś jedyną
        Moje miejsce jest po prawej obok Ciebie
        Od tej chwili..

Od tej chwili jestem błogosławiony
        Żyję tylko dla Twojego szczęścia
        I dla Twojej miłości, mogłabym/mógłbym oddać Ci mój ostatni oddech
        Od tej chwili..

Podaruje Ci moją rękę z całym moim sercem
        Nie mogę się doczekać na życie, na moje życie z Tobą, nie mogę się doczekać
        kiedy zaczniemy
        Ty i ja nigdy nie będziemy osobno
        Dzięki Tobie moje sny się spełniają

Od tej chwili tak długo jak żyję
        Będę Cię kochać, obiecuję Ci to
        Nie ma nic co nie mogłabym/mógłbym Ci dać
        Od tej chwili..

Jesteś powodom dla którego wierzę w miłość
        Jesteś odpowiedzią na moje modlitwy
        Potrzebujemy tylko siebie
        Dzięki Tobie moje sny się spełniają

Od tej chwili tak długo jak żyję
        Będę Cię kochać, obiecuję Ci to
        Od tej chwili
        Będę Cię kochać tak długo jak żyję
        Od tej chwili..

• estellla do doris 7701 08.03.06, 09:00
          możesz przysłac mi na gazetowego dziekuję ;-]
          • doris7701 Re: do doris 7701 08.03.06, 09:05
            już wysłałamsmile
            • estellla Re: do doris 7701 08.03.06, 09:09
              Dziękuję już doszła jest cudna;-], tylko czy zespol zagra to....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka