Dodaj do ulubionych

Mam jeszcze kilka kawałków na pierwszy taniec :-)

23.02.06, 15:11
Jeśli ktoś chce to podam nazwy, można je ściągnąć z Emula lub z Kazy.
Obserwuj wątek
    • kasiababik Re: Mam jeszcze kilka kawałków na pierwszy taniec 23.02.06, 15:49
      podaj porównamy (też mam taką listęsuspicious)
      • denisja Re: Mam jeszcze kilka kawałków na pierwszy taniec 23.02.06, 16:00
        krzysztof krawczyk ,,weselne preludium'' michał bajor ,, ja jestem bogaty''
        patric swayze ,,hungry eyes'' zbigniew wodecki ,, oczarowanie'' seweryn
        krajewski ,, nie licze godzin i lat,, podaj mi też to co Ty masz. pozdrawiam
        • kasiababik Re: Mam jeszcze kilka kawałków na pierwszy taniec 23.02.06, 16:03
          to jest lista którą stworzyłam czytając forum i sukcesywnie ją wypełniam czyli
          zbieram mp3smile
          1) Wodecki "oczarowanie"
          2) "Od nocy do nocy" Kunicka
          3) Kukulska "Zakochani"
          4) Ziyo "Magiczne słowa"
          5) Kancelarya "Zabiorę Cię"
          6) Kiliański & Kayah "Prócz Ciebie"
          7) Krawczyk "Bo jesteś Ty"
          8) Lady Pank "Zawsze tam gdzie TY"
          9) Sumptuastic "Kołysanka"
          10) Kukiz & Borysewicz "Jeśli tylko chcesz"
          11) Magma "Wszystkie chwile"
          12) Michał Bajor "Taka miłość", . "Nie chce więcej",. Moja miłość największa"
          13) Sławek Uniatowski „Kocham Cię.”
          14) Kancelarya "Zaopiekuj sie mną"
          15 Chłopcy z Placu Broni "Kocham Cie"
          16 Krawczyka *MARSZ WESELNY MENDELSONA*
          17 moje jedyne marzenie " Anny Jantar
          18 Eleni "nie odchodź nigdy za daleko
          19 Anity Lipnickiej "Mosty".
          20 NIEBIESKą PIOSENKę - Grzegorz Tomczak.
          21 Mietek Szcześniak " siódme niebo (Mietka Szcześniaka "Miłośc nie ustaje)
          22 CHŁOPCY Z PLACU BRONI "Ja to Ty
          23 Kindla " Z kimś takim jak Ty"
          • emib3 Re: Mam jeszcze kilka kawałków na pierwszy taniec 23.02.06, 16:30
            A wiecie może która z tych piosenek podchodzi pod walca angielskiego?
            • kasiababik Re: Mam jeszcze kilka kawałków na pierwszy taniec 23.02.06, 16:36
              Pod walca podchodzi tylko "zakochani" ale jaki to walc to nie wiemsad
              • emib3 Re: Mam jeszcze kilka kawałków na pierwszy taniec 23.02.06, 16:42
                zakochani to chyba wiedeński z tego co wiem
            • elkam80 Re: Mam jeszcze kilka kawałków na pierwszy taniec 23.02.06, 16:57
              Walc angielski to na pewno "Oczarowanie" Z. Wodeckiego.
              Pozdrawiam.
              • emib3 Re: Mam jeszcze kilka kawałków na pierwszy taniec 23.02.06, 16:58
                A macie może tekst Oczarowania?
                • elkam80 Re: Mam jeszcze kilka kawałków na pierwszy taniec 23.02.06, 17:14
                  hm... i tu może być problem... nigdzie nie mogę znaleźć...
                  Ale mogę zapewnić, że jak najbardziej nadaje się na pierwszy taniec
                  i u nas raczej (na 99%) będzie właśnie "Oczarowanie"wink.
                  Pozdrawiam.

mój suwaczek
        • sweetnice Re: Mam jeszcze kilka kawałków na pierwszy taniec 23.02.06, 16:32
          dziewczyny prosze przelsijcie mi swoje propozycje bo ja nie mam zielonego
          pojęcia co pasuje a co nie
    • agnrek Re: Mam jeszcze kilka kawałków na pierwszy taniec 23.02.06, 17:15
      A walc angilski? Macie pomysły?
      • kajaja2 Re: Mam jeszcze kilka kawałków na pierwszy taniec 23.02.06, 22:00
        przetanczyn z toba chce cala noc.anna jantar
        • emib3 Re: Mam jeszcze kilka kawałków na pierwszy taniec 24.02.06, 15:22
          A coś mniej oklepanego na wlaca angielskiego?
    • pysiekkk ZESPÓŁ tanio!!! 23.02.06, 21:38
      Zespół, który 'uświetni' twoje wesele, który sprawi że wy i Wasi goście nigdy
      tych chwil nie zapomną. El Dorado - obsługa muzyczna wesel, imprez, studniówek
      i bankietów. Jeśli nie masz jeszcze zespołu wejdź na
      www.zespolmuzyczny.eldorado.prv.pl i zapoznaj się z naszą ofertą. Możesz nas
      posłuchać i co nieco się o nas dowiedzieć. Zapraszamy!!!;P
    • myszkam1 Re: Mam jeszcze kilka kawałków na pierwszy taniec 23.02.06, 22:08
      chciałabym poznać nazwy tych usper kawałaków na 1-szy taniec. Proszę podaj
      mi!! smile
      Pozdraiwam Gosia
    • sylwia_sylwia Re: Mam jeszcze kilka kawałków na pierwszy taniec 24.02.06, 18:35
      Denisja, a moze masz juz te kawalki sciagniete i wyslalabys mi mailem (na
      gazetowego). Mi emule i kaza baaaaaaaaaaaaaardzo kiepsko dzialaja, jdna
      piosenka potrafi sie sciagac z tydzien.
      Dzieki z gory! smile
    • stolarskaa Re: Mam jeszcze kilka kawałków na pierwszy taniec 24.02.06, 18:45
      Ja dodam jeszcze piosenke,którą miałam na pierwszy taniec zespół Farba "chcę tu
      zostać",a moi znajomi mieli jeszcze "Only jou", a inni "Ty jedna na milion" coś
      takiego żywszego. smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka