Dodaj do ulubionych

Kobiety majace hopla z przezutka!!!

03.03.06, 14:30
Czytajac to forum dochodzi sie do jednego wniosku,
pelno tu bab, ktore w zwiazku ze slubem maja chyba nadmiar hormonow, albo za
bardzo sie nudza.
Zamiast zajac sie przygotowaniami do slubu one sie pytaja jak to jest sie
kochac przed slubem, czy ktora ma ladniejszy pierscionek...

Zenujace...
Obserwuj wątek
    • minerwamcg Re: Kobiety majace hopla z przezutka!!! 03.03.06, 14:36
      A co w tym widzisz niezwykłego? Dowiadujemy się i radzimy w różnych
      praktycznych sprawach, a oprócz tego, niezależnie, plotkujemy i opowiadamy o
      sobie. To taki sposób spędzania wolnego czasu, wiesz, coś podobnego jak u
      mężczyzn oglądanie eurosport i chlanie piwa. Wy macie swoje zabawy, my mamy
      swoje, i wara Ci od naszych hormonów. Ginekolog-amator się znalazł!
      • kbor Re: Kobiety majace hopla z przezutka!!! 03.03.06, 14:41
        Moze Twoj mezczyzna tak dziala!!!
        Po swoim nie oceniaj pozostalych....

I dlaczego od razu smiesz twierdzic ze tylko kobiety organizuja slub?
        • minerwamcg Re: Kobiety majace hopla z przezutka!!! 03.03.06, 18:04
          > Moze Twoj mezczyzna tak dziala!!!
          > Po swoim nie oceniaj pozostalych....

Kbor, bądź tak miły, i od mojego mężczyzny się odchędoż. Raz a skutecznie.
          Zrozumiano?

> I dlaczego od razu smiesz twierdzic ze tylko kobiety organizuja slub?

I nie tym tonem, chłopczyku, nie tym tonem.
          • kbor Re: Kobiety majace hopla z przezutka!!! 04.03.06, 19:18
            Sama wlaczylas w to stereotypy...
            Wiec stad wniosek ze masz z nimi doczynienia na codzien. Najpewniej z wlasnym
            gogusiem
            • minerwamcg Nie karmić trolla 05.03.06, 01:26
              Jak w temacie. Posty kbora zgłaszam do wycięcia, jako obraźliwe dla
              użytkowników. Gó..arstwa tolerować nie będziemy.
          • bu69 minerwamcg 04.03.06, 19:24
            powalasz mnie kobieto.
            ------
            powaznym kobieta zejść z drogi....trzeba
            • marlena.k1 Re: minerwamcg 04.03.06, 21:11
              dlatego walsnie mezczyzni nie powinni wlazic na takie fora,po poprostu to nie
              ich swiat,ale wydaje mi sie ze kobiet nie powinno sie krytykowac za to jak
              przezywaja przygotowania do swojego najpiekniejszego dnia w zyciu.Sa inne
              ciekawsze fora gdzie nikomu nie preszkadza co kobiety sobie pisza,wiec
              probpnuje tam sie udac ,a nie ublizac dziewczynom.
    • bogui Re: Kobiety majace hopla z przezutka!!! 03.03.06, 14:43
      Masz zły dzień?
      • daisy761 Re: Kobiety majace hopla z przezutka!!! 03.03.06, 14:48
        "idź" sobie stąd jak Ci coś nie pasuje....Nikomu się nie chce czytać Twojego
        mendzenia...Odpuść sobie...
        Panu już dziękujemy!wink
        daisy
        • marlena.k1 Re: Kobiety majace hopla z przezutka!!! 03.03.06, 14:50
          forum dla kobiet ,ktore bardzo przezywaja i chca tego ,wiec jesli komus to
          nieodpowiada niech sobie znajdzie forum odpowiednie dla siebie
    • liste_k Re: Kobiety majace hopla z przezutka!!! 03.03.06, 15:17
      Goń się smile
    • sweetnice Re: Kobiety majace hopla z przezutka!!! 03.03.06, 22:28
      palant !
    • paul_ina Re: Kobiety majace hopla z przezutka!!! 04.03.06, 21:24
      Hej,
      po prostu kobiety trochę inaczej przeżywają przygotowania do ślubu i wesela niż męźczyźni. W dzisiejszych czasach, kiedy usługi "ślubne" stanowią rozbudowany sektor na rynku, nie da się dobrze zorganizować ślubu w popularnych miesiącach letnich inaczej niż zaczynając 12 miesięcy wczesniej. To bardzo dłuuugo. Jest o czyyym pogadać. Spotykają się tu wirtualne koleżanki, które po prostu chcą pogadać.

Druga sprawa, to nie wiem jak Ty, ale mój mężczyzna działa w schemacie: problem = natychmiastowe działanie ku rozwiązaniu. A ja tak nie chcę: ja chcę się rozejrzeć, osłuchać, poczuć, pomyśleć, pomiotać się. Jak to kobieta. Z drugiej strony po prostu nie chcę go zamęczać jęczeniem, że nie wiem którą suknię, buty, rękawiczki, welon wybrać. Jemu podobam się we wszystkich, zaś dziewczyny z forum są opatrzone, osłuchane, niektóre doświadczone - a przede wszystkim doradzanie i pogaduszki traktują jak przyjemność samą w sobie, a nie działanie w kierunku rozwiązania problemu.

Nie dziwię Ci się, że źle czujesz się na tym forum. Dziwię się, że nas tak surowo osądzasz i piszesz o kobietach per "baby", jednoczesnie sugerując, że jestesmy bezwolne a naszymi organizmami niezależnie od woli kierują hormony. Współczuję Twojej narzeczonej, jeśli ją masz. Taki facet - to dopiero jest żenujące...
      • marlena.k1 Re: Kobiety majace hopla z przezutka!!! 04.03.06, 22:16
        otoz to ,tez mysle,ze szkoda mi kobiety ktora musi byc z factetem,ktory nie
        potrafi i nie chce zrozumiec tego co kobiety lubia,to nie tyle chec wiedzy na
        jakies tematy ile chec pogadania i podzielenia sie z innymi dziewczynami swoimi
        radosciami i smutkami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka